מנהלת שאלה קטנה

MYHOT3

New member
מנהלת שאלה קטנה

היי אני גולש בפורום לא הרבה אבל עדין גולש אתם הכרתם לי את מלאני ואני מודה לכם על זה מאוד מאוד מאוד כי גיליתי כישרון ! למה אין לפורום שלנו עדין ראשי זה מכער ועושה תדמית רעה מאוד זה לא נעים להכנס לפורום שאין לא ראשי והפורום נוסד כבר לפני 3 שבועות ועדין בלי ראשי את רוצה שאני יעזור לך בראשי תמונה ומה לכתוב ? לא שאני כועס להפך זה רק כוונה טובה לשפר את הפורום בבקשה אל תכעסו

RedRecords

New member
אני שמח שהצלחנו להכיר לך את מלאני.

למה שלא תוסיף אותה לחתימה שלך, אגב?

רוני1002

New member
נכון, במיוחד אחרי שמלאני אמרה באחד

מהראיונות שהיא הייתה רוצה לעשות דואט עם גוון סטפני... שהיא מוזכרת כמובן בחתימה שלך.

actimel

New member
מבטיחה שהעניין יטופל

אני שמחה שהצטרפת לשורותינו. וכן, אשמח לשתף איתך פעולה לגביי מלל לפתיחה

DirrtyShay

New member
כבר שאלת פעם...

ועצם זה שאתה שואל שוב מראה שאתה גולש לעיתים רחוקות..
בכל מקרה היא כבר אמרה שהיא תסדר ויש כבר לוגו לפורום שהיא בחרה : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1471&msgid=71177827

actimel

New member
שי, בקשה קטנה ממך

אתמול פתחתי בפורום שרשור של הצעות למלל (מלל=כמו מל) ושכל גולש ידאג לשים את התמונה המועדפת עליו ואז נחליט מה רוב הגולשים אוהבים ולפי זה נחליט. המלל שלי כזה: הגעתם לפורום מלאני סי! ספורטי ספייס וחברת ההרכב "ספייס גירלס" בעבר, וזמרת מוכשרת ומצליחה, בעלת חברת תקליטים עצמאית "רד גירל רקורדס" מה דעתכם חברים? הנה התמונה שלי

DirrtyShay

New member
רק עכשיו ראיתי את ההודעה.. אז ככה..

הכוונה שלך לתמונה בתור סמל פורום ? (מה לגבי הסמל שאז עשיתי.. ויתרת עליו ?) ולגבי המלל הוא מצויין חוץ ממשהו אחד : "הגעתם לפורום מלאני סי! ספורטי ספייס וחברת ההרכב "ספייס גירלס" בעבר, וזמרת מוכשרת ומצליחה, בעלת חברת תקליטים עצמאית "רד גירל רקורדס" מה שמודגש זו הבעיה.. כי זה בעצם אותו דבר ספורטי ספייס/חברת הרכב ספייס גירלס.. אז אולי תשני את זה לככה : הגעתם לפורום מלאני סי! ספורטי ספייס מלהקת "ספייס גירלס", וזמרת מוכשרת ומצליחה בפני עצמה, בעלת חברת תקליטים עצמאית "רד גירל רקורדס" סבבה..? זה ממש שינוי של 2-3 מילים
והתמונה שאת שמה נראה לי לתמונה הזו עשיתי לוגו לפורום. בכל מקרה גברת ענת תעשי כבר את העמוד הראשי
אני כבר מחכה לו

למעלה