מנהל אתר ביפ!!!!!!!!!

ya k i r i

New member
מנהל אתר ביפ!!!!!!!!!

מי אישר לכם לעשות את הפורום הזה פורום מכת מדינה צריך להיות באתר ביפ לא בתפוז ואתם יודעים מי אני בכלל אני מנהל אתר ביפ

Israeli Hero

New member
אתה לא זוכר? ../images/Emo6.gif

אתה לא זוכר שפנית אלי ואמרת לי "תומר, באתר שלי יש לי פורום נוראי. אני מתחנן. בבקשה תפתח פורום למכת מדינה בתפוז". איזה מן מנהל אתר ביפ אתה אם אתה לא זוכר את השיחה שלנו?

ya k i r i

New member
לא נכון

לא אמרתי לך את זה באתר שלי זה אתר מאוד מוצלח יש בו קטעים וראיונות עם המתאבקים ובקרוב אני יעלה לאתר תמונות של הקרבות שהיו במכת מדינה וחס וחלילה שאני יגיד לך כזה דבר מנהל אתר ביפ...

Jerichoholic

New member
חחחחחחחחחח

מנהל אתר ביפ
המילה אהבל נאמרת מעצמה.

ya k i r i

New member
אתה לא מאמין יא קטוני אמונה

לפחות יוסי מאמין זה שאני מכיר אז אם אתה לא רוצה להאמין אל תאמין! מנהל אתר ביפ

ya k i r i

New member
אין לי כוח לריב

יודע מה יוסי אפילו תיתקשר אלי אתה יודע את הטלפון נכון אז תיתקשר ותשאל עם אמרתי לך את זה עכשיו אפילו

Gery_Roif

New member
יש לי בקשה למנהל אתר ביפ

בלינק להלן (פורום מכת מדינה באתר ביפ) יש כפילות של הודעות שהנושא שלהן הוא "מעגל השפע!! שווה קריאה!!". תמחוק בבקשה את אחת ההודעות. תודה.

DDN

New member
יקיר מספיק.

שלחתי לך גם מסר פרטי אבל לא הגבת. אתה לא מנהל אתר ביפ, אתה יודע את זה. אתה עובד בארומה אספרסו בר ואתה רווק. אם לא ידעת, כתבת דברים בכרטיס האישי ואתה גולש גם בעוד פורומים. מספיק להציק ולעבוד על אנשים, נשמח לראות אותך כאן כחבר תורם בפורום, אבל באמת - בלי שקרים והצקות. אם תמשיך, אני אאלץ למחוק הודעות שלך. בינתיים מחקתי רק את הכפולות. שיהיה לך שבוע טוב

למעלה