נסה לעשות SFC /SCANNOW ב CMD במנהל יתכן וקבצים השתבשו..וזה יתקן..שאלה לי לחכמים
למה כל פעם כשאני פותח את מנהל המשימות הוא ריק ?
הרי יש תהליכים ברקע
צפה בקובץ המצורף 29377
צפה בקובץ המצורף 29378
רושם לי שאני צריך להיות אדמיניסטרטור בשביל להריץ את הפקודהנסה לעשות SFC /SCANNOW ב CMD במנהל יתכן וקבצים השתבשו..וזה יתקן..
וודא חשבונך הינו חשבון מנהל ושנה הגדרות אלו ע"י הצעדים להלן:רושם לי שאני צריך להיות אדמיניסטרטור בשביל להריץ את הפקודה
אבל אני האדמין של המחשב שלי
וודא חשבונך הינו חשבון מנהל ושנה הגדרות אלו ע"י הצעדים להלן:
2. בחר לוח הבקרה
3. בחר בחשבונות משתמשים
4. לחץ על נהל חשבון משתמש ובדוק האם החשבון מוגדר כמנהל.
עשיתיוודא חשבונך הינו חשבון מנהל ושנה הגדרות אלו ע"י הצעדים להלן:
1. לחיצה ימנית על כפתור התחל
2. בחר לוח הבקרה
3. בחר בחשבונות משתמשים
4. לחץ על נהל חשבון משתמש ובדוק האם החשבון מוגדר כמנהל.
מצויין ..הבעיה לא נפתרה אני מניח...אז נחכה למישהו אין לי כיוון אחר...שיכול לעזורזה מה שקיבלתי
צפה בקובץ המצורף 29400
בעצם מצאתי משהוזה מה שקיבלתי
צפה בקובץ המצורף 29400
בוקר טוב ירוןבעצם מצאתי משהו
א- בצע סריקת וירוסים מלאה עם תוכנת האנטי וירוס המותקנת במחשב
ב - בשורת החיפוש תרשום CMD -- בחלונית שתיפתח מצד ימין הקלק קליק ימני על היישום "שורת הפקודה" ובחר "הפעל כמנהל" בחלון שייפתח העתק את הפקודה שלהלן ולחץ על אנטר : DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
תן לתהליך להסתיים עד סופו, אם יהיו שגיאות הם יתוקנו באופן אוטומטי.
אתחל את המחשב ובדוק אם הסתדר.
ג- בדוק שהתאריך והשעה במחשב מעודכנים בנוסף בדוק שאזור הזמן מוגדר נכון
התחל--זמן ושפה--תאריך ושעה--באזור זמן תוודא שמצוין "ירושלים"
עבור לאזור ושפה ותוודא שמצוין "ישראל"
ד- בצע אתחול נקי כדי לבדוק האם קיימת תוכנה מצד ג' הגורמת לשיבוש
ה- צור חשבון משתמש מקומי חדש ובדוק אם תצוגת התהליכים מוצגת. אם כן יכול להיות שפרופיל המשתמש הנוכחי השתבש.
תנסה זה מהתמיכה של מיקרוסופט...
סריקה חינם עם אנטי וירוס מקצועי
סריקת וירוסים אונליין - ESET Online Scanner - בדיקה חינם
ESET Online Scanner שירות סריקת הוירוסים האינטרנטי המתקדם בעולם. הוא חינמי, ידידותי לשימוש ופועל באמצעות הטכנולוגיה פורצת-הדרך של ESET. כנסו עכשיו לסריקה בחינםwww.eset.com
דווח הלאה..
אתה יודע שאין באמת דבר כזה סריקת וירוסים און ליין. אני לא יודע באיזה דפדפנים משתמשים כל אלה שעושים סריקות כאלה שזה מתאפשר להם. אצלי שאני לוחץ על סריקה כזאת נפתח לי חלון להוריד ישום EXE. זה הישום שיורד למחשב שאיתו עושים את הסריקה. זאת תוכנה שאתה צריך להתקין על המחשב שלך. זה ממש לא און ליין.בעצם מצאתי משהו
א- בצע סריקת וירוסים מלאה עם תוכנת האנטי וירוס המותקנת במחשב
ב - בשורת החיפוש תרשום CMD -- בחלונית שתיפתח מצד ימין הקלק קליק ימני על היישום "שורת הפקודה" ובחר "הפעל כמנהל" בחלון שייפתח העתק את הפקודה שלהלן ולחץ על אנטר : DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
תן לתהליך להסתיים עד סופו, אם יהיו שגיאות הם יתוקנו באופן אוטומטי.
אתחל את המחשב ובדוק אם הסתדר.
ג- בדוק שהתאריך והשעה במחשב מעודכנים בנוסף בדוק שאזור הזמן מוגדר נכון
התחל--זמן ושפה--תאריך ושעה--באזור זמן תוודא שמצוין "ירושלים"
עבור לאזור ושפה ותוודא שמצוין "ישראל"
ד- בצע אתחול נקי כדי לבדוק האם קיימת תוכנה מצד ג' הגורמת לשיבוש
ה- צור חשבון משתמש מקומי חדש ובדוק אם תצוגת התהליכים מוצגת. אם כן יכול להיות שפרופיל המשתמש הנוכחי השתבש.
תנסה זה מהתמיכה של מיקרוסופט...
סריקה חינם עם אנטי וירוס מקצועי
סריקת וירוסים אונליין - ESET Online Scanner - בדיקה חינם
ESET Online Scanner שירות סריקת הוירוסים האינטרנטי המתקדם בעולם. הוא חינמי, ידידותי לשימוש ופועל באמצעות הטכנולוגיה פורצת-הדרך של ESET. כנסו עכשיו לסריקה בחינםwww.eset.com
דווח הלאה..
למה אתה מתעצבן? לא רק לך מותר לקשקש. ומה שרשמתי זה לא ממש קשקוש. דפדפן לא אמור להפעיל אוטומטית קיבצי EXE. כשעושים איזה שרות און ליין של למשל המרת קובץ דרך אתר, מעלים אליו קובץ, האתר ממיר אותו ואז מורידים אותו. וזה נעשה ללא התקנה של שום דבר. זה נקרא שרות און ליין. אם השרות הזה כרוך בהתקנה של משהו, זה לא שרות און ליין. אם אתה לוחץ שם וזה עושה לך סריקה בלי שהיית צריך להוריד ולהתקין כלום, סימן שהדפדפן שלך הוריד והתקין אוטומטית קובץ EXE. שזה רע מאוד והדרך הבטוחה לחטוף וירוסים.שוב אתה מקשקש בלי דעת ..חלאס מתי תבין שאתה לא מבין ותחפש חיים אחרים מחוץ לפורום שאתה יותר מידי מתעלק עליו ...? די אתה עושה פה נזק יא איש ארכאי לך תקים מוזיאון או משהו ..תדבר על פנטיום שלוש שם..נמאסת!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.