מנהל הפורום, נא לחסום את התולעת1

מנהל הפורום, נא לחסום את התולעת1

קודם כל מפני שזהו בריאתן, כנראה דניאל בלס הידוע לשמצה, וההודעות שלו לא כל כך שייכות לכאן. שנית מפני שהוא גזען, כפי שמראה ההודעה בקישור הראשון. שלישית מפני שהוא מוציא דיבה, כמו שמראים הקישור השני והשלישי- הוא משמיץ, קודם כל את Worrywort ואחר כך גם אותי, ומסרב להוכיח את ההשמצות.

netbird

New member
דף חדש?

אני רואה בפעולת ההגבלה מוצא אחרון. לכל הגולשים תינתן הזדמנות נוספת. כל עוד גולש לא יעבור על תקנון הפורומים של תפוז (לפחות בעודי מנהל כאן), לא אנקוט כלפיו צעדים.

הבאתי את הקישורים כדי להראות

שבלס, הידוע גם כהתולעת עבר על התקנון: 1) הגזענות שלו: מתוך התקנון: לא להשתמש בתכנים אשר מכילים אופי מאיים, בוטה, גזעני, או מעליב, או חומר פורנוגרפי או בעל אופי מיני בוטה או שעלול לפגוע ברגשות הציבור; 2) ההשמצות שלו נגדי ונגד Worrywort: מתןך התקנון: 1)לא לכלול כל חומר המהווה לשון הרע על אדם 2)לא לעשות שימוש בשפה בוטה או גסה, שעשויה להעליב או לפגוע בגולשות אחרות בפורום וכמובן, הרלוונטיות של ההודעות הרבות מספור שלו בפורום: מתוך התקנון: לא להציף פורומים בהודעות סרק, שאינן מאפשרות דיון סביר בפורום. אני סבור שיש כאן מספיק הפרות כדי לחסום אותו לאלתר, ואני סבור גם שרוב שאר משתתפי הפורום ישמחו להפטר מהמטרד.

התולעת1

New member
קודם כל,לא השמצתי לו קללתי

אף אחד מחברי הפורום,איני גזען,אפילו לא לערביים וכל שכן לא לאחי היהודים,שאלתי פשוט שאלה,שהיציקה לי

כרמל 1

New member
גם ../images/Emo45.gif

ראיתי מספר הודעות שלו, גם בפורום אתאיזם ודת נראה לי...

adw3

New member
התולעת אמנם לא תורם הרבה לפורום

(בלשון המעטה), אבל יש יותר סיכוי שהוא ירון ידען מאשר דניאל בלס(לא שאני חושב שדניאל בלס יכול לתרום יותר, פשוט אני מכיר את האופי שלו).

למעלה