מנהל יקר וחברים

klapim

New member
מנהל יקר וחברים

בא נעשה תרגיל קטן בחשבון לא משהו מסובך נגיד שחשקה נפשכם להרוח רק 2 דולר בטורניר הרי אי אפשר ךהפקיד ואתם אומרים נקח בטורניר ונתחיל לשחק בפול טילט תצטרחו לשחק עם 10000 איש להיות לפחות במקום 250 אחכ תשחקו עם עוד 20000 איש ותצטרכו להיות לפחות מקום 90 רק כדי לזכות ב2 דולר אומללים באתרים אחרים,תכנסו לטורניר של 50 דולר חופשי,יש מכסימום 1500 שחקנים ובדכ גם פחות ותצטרכו להיות בין 10 בראשונים עכשיו איפה יותר קל לברוח ת2 דולר האומללים?

modz0r

New member
למרות שזה מגוחך כל מה שאתה כותב

נגיב לך בכל זאת ברצינות, אולי תבין משהו. במידה ונרשמת לטורניר של 10 אלף אנשים, אתה צריך להיות איפשהו בין מקום 1500 ל-2000 בשביל להיות בכסף, כי בטורנירים גדולים FTP מביאים פרסים בין 15% ל-20% מהמשתתפים. במקרה הגרוע, הם מביאים ל-10% מהמשתתפים, שזה יוצא 1000. בשני המקרים זה קצת יותר מ-250. ולמה שתכנס לטורניר של 10 אלף אנשים? יש לך SNG של 6 אנשים, שמתוכם 2 זוכים. גם בפולטילט בטורנירים של 50 דולר אתה תמצא בדרך כלל פחות מ-1500 אנשים, וגם במקרה הזה אתה תצטרך להיות מקום 150-200 בשביל להיות בכסף - יותר טוב ממקום 10.. לא? עשה טובה, פשוט תפסיק. אתה לא רוצה לשחק ב-FTP? סבבה, אל תשחק. אחרים רוצים.

modz0r

New member
צודק. ואני בכלל הגבתי לו ברצינות.

אני בתמימותי חשבתי שהוא מדבר על טורנירים אמיתיים והגבתי לו בהתאם.

AdAmD1

New member
מה הבעיה שלך?

אני פשוט לא מבין בשביל מה הקטנוניות. הבהרת את עצמך לגמרי שאתה לא אוהב את פולטילט, בסדר, הבנו. וזהו. כשאתה מציף עמוד שלם בפורום עם השטויות שלך (כן, הרבה מאוד שטויות) זה כבר מתחיל לעצבן.

klapim

New member
חחח אתם צריכים לשלם לי

כדי שאני אמשיך לכתוב אפילו שטויות כי בלעדי הפורום פשוט מת

2המרפא

New member
תאמין לי הייתי מעביר לו 50$ בשביל שיסתום

אבל הוא פשוט יפסיד את הכל ואז יבכה כמה פול טילט אתר רמאי ושקרן

Harleydude

New member
תעביר לי ../images/Emo3.gif

עשיתי את הטעות הקלאסית לראשונה בחיי של לשחק שיכור והפסדתי את הרול שלי... אצטרך להתחיל מההתחלה כשאני אקבל כמה אגורות מהרייקבק בשישי :(

NoEgo

New member
כולם נופלים בזה בסוף

צריך להמציא איזה תוכנה שבודקת לך את הנשימה במחשב , ואם אתה מעל האחוז המותר של אלכוהול זה נותן לך לשחק רק בפייסבוק... גם לי זה עלה ביוקר כמה פעמים.

2המרפא

New member
לא יודע למה פוקר זה כזה משחק מרתק כששיכורים

במיוחד אומהה, אתה רואה 4 קלפים אתה יודע שתפגע במשהו חחחח

alextoon1

New member
עוד קורבן ../images/Emo13.gif

אני רואה שהתופעה מרחבת פה בפורום...

למעלה