מנהל לפורום.

מנהל לפורום.

ושוב אני פותחת בהודעה חדשה, וזאת משום שלדעתי יש צורך דחוף במנהל לפורום. כשנוסד הפורום ע"י המנהל - אורביט, הפורום שקק חייים, אנשים שאלו וקיבלו תשובות, התפתחו דיונים, והיה מעניין. לי באופן אישי הפורום עזר מאוד!! מנהל הפורום פרש מסיבותיו, ולאט לאט הפורום התחיל להיות משעמם ושומם, פניתי בזמנו להנהלת תפוז מספר פעמים. קיבלתי תגובה, פניתי שוב, ומאז - שתיקת אלחוט. בקשתי ממכם, אולי אם מישהו מכם יפנה להנהלת תפוז, ויזכה בהתייחסות כלשהיא, והפורום ישוב להיות פורום פעיל ומועיל. כמו שציינתי בעבר, לדעתי פורום תיאוריה במוזיקה, הינו פורום בעל פוטנציאל, חבל שהפוטנציאל לא ממומש.

meandmeandme

New member
צריך רק מועמד ראוי...

אם נמצא מישהו שרוצה ויכול לנהל את הפורום אז אין לנו ממש בעיה.

הייתי מוכנה...

ואייל (אורביט) הסכים להמליץ עליי, אבל הוא אמר שזה דורש ביקור במשרדים של תפוז (!!!) מה שממש לא מתאים לי... חברה היחידה: תנסי לפנות אליהם שוב עם הבקשה שלך.

האמת שגם אני ביררתי.

ואת הפרטים שכתבת שיש צורך לבקר, גם אני לא מעוניינת לעשות. ניסיתי לכתוב להם בזמנו, שאמסור להם את כל הפרטים שלי, וכמו שאמרתי, הם לא ממש הגיבו. אולי אורביט יהיה מעוניין לשוב ולנהל את הפורום?

אני בספק

נראה לי שאייל נהנה מהחופש שלו.

orbiti

New member
ייתכן ואני אשקול חזרה לניהול

לאחר ה30 ביוני, תאריך ההגשה של הבגרות שלי במוזיקה (אני ניגש בקומפוזיציה). בכל מקרה, באמת הזנחתי את הפורום הזה ככותב ואני מתכוון לחזור אליו. לדעתי הפרוייקט שהפורום הזה צריך להתחיל להריץ הוא כתיבת מסמך שאלות ותשובות נפוצות (faq) כדי לא לשחוט עד דק שאלות על דברים בסיסיים ששואלים בתדירות גבוהה בפורום. מניסיון בפורום אחר, הדיון בהגדרות המהותיות של המושגים הבסיסיים מביא לדיונים מאד מעניינים, כיוון שדקויות ההגדרה אינן ברורות בכלל. הייתרון של הפורום הזה, מבחינתי, היה העיסוק דווקא בענייני קומפוזיה וניתוח, שמבחינתי הם הרבה יותר חשובים מידיעת התיאוריה "על הנייר", ואשמח אם הוא יחזור להתמקד בנושאים האלה. אייל

פורום תיאוריה במוזיקה..

אמור (לפי שמו) לעסוק בכללי תיאוריה בסיסים . יתכן שכאשר הצעת את רעיון הקמת פורום תיאוריה במוזיקה להנהלת תפוז, חשבת דווקא על קומפזיצייה וניתוח, שבהחלט יכולים להוות חלק נכבד מהפורום. יחד עם זאת, יש חשיבות רבה לידיעת תיאורה "על הנייר". אשמח מאוד אם תשוב לנהל את הפורום, ולהחזירו לימיו הטובים.

orbiti

New member
נחה עלי ההשראה

ובכל מקרה, ברור שפורום תיאוריה נועד להתעסקות בתיאוריה "תיאורטית". אני פשוט מעדיף לעבור פעם אחת ולתמיד על החלק הבסיסי יותר של מרווחים ואקורדים ולהגיע לדברים המעניינים והמורכבים יותר.

כן...

ברור! הממ. האמת שרציתי לעשות כבקשתך ורצונך ולעשות FAQ אבל ארר פתאום אבד לי הכוח והזמן.

אז החלטת שאתה חוזר??

כתבת שהייתה מעוניין לגמור אחת ולתמיד את החלק הבסיסי, היות ולך ויתכן שלעוד כמה מחברי הפורום, יש ידע מוצק בנושא, למה שלא תכתבו מאמר מוסבר היטב, ופשוט שיופיע במאמרי הפורום! מה דעתך?

orbiti

New member
אני לא מחליט כלום עד ה30 ביוני

ובכל מקרה - מאמרים יהיו מיותרים כרגע כי אין מנהל שיכול להעלות אותם. אני מציע שנתחיל בת'רדים בהם נגבש תשובות לשאלות נפוצות (עוד שעה או שעתיים אני אנסה לפתוח כמה כאלה) ונתחיל לדסקס תשובה מוסכמת על חברי הפורום (כפי שבטח תראו - סביר שחלק מהתשובות שאני ואחרים יתנו לא בהכרח יהוו את הקונצנזוס וחשוב שלא רק אדם אחד יכתוב על כל נושא.

למעלה