מנהל פורום אומנויות לחימה בזירה

מנהל פורום אומנויות לחימה בזירה../images/Emo41.gif

כידוע לכולם פרשתי מניהול הפורום הזה. אי לכך התפנה מקום בפורום להוספת מנהל. המנהל יכול להיות מהרקע של אגרוף, אגרוף תאילנדי, קיק בוקס, קראטה, BJJ כל מה שצריך זה לשלוח טופס להנהלת הפורומים, ולשלוח במקביל מסר לאורי צבי שמודיע שהוגשה בקשה.
יניב

joker89

New member
הצעה

אולי תעשה סקר ובוא תרשום מס' אנשים שלפי דעתך מגיע להם ליניות מנהלים וככה תראה מי רוצה הרב..

אתה מכניס אותי לחור שחור...../images/Emo2.gif

כי בתור אחד שהוא לא מנהל פורום, לא מתאים לי לקבוע באופן פומבי מי יכול לנהל ומי לא, אלה אם כן אתם רוצים עוד שירשור מריבות
מי שחושב שהוא מתאים, שישלח טופס, בהנהלת הפורומים מתייחסים ברצינות לכל פניה... יניב

joker89

New member
אולי

כל מי שרוצה ליהיות מנהל יגיב פה ואז בסקר הוא יהייה אפשרות..

לא בטוח שזה יהיה פייר למגיבים ש..

נכניס אותם למשפט של סקר פורום.... עדיף לתת להנהלת הפורומים להחליט..... יניב

אני אומר: התמודדות בסגנון המתמודד

ראש בראש, כל שבוע עף אחד עד שבסוף יישאר מנהל שהוא חזק והוכיח את עצמו כראוי לניהול פורום א"ל בזירה
ואוי למי שיעז לעשות כאן בלאגן...

../images/Emo17.gifבעיקרון...........

בשביל שפורום יצליח צריך להיות אדם ש... 1. מעל גיל 16 2. שידע להתבטא. 3. שידע לקדם את הפורום מבחינת הכנסת תכנים, שידע לפתח דיונים שנפתחו ע"י גולשים אחרים. 4. נוכחות אקטיבית 5. ליזום דיונים חדשים 6. שיהיה לו רקע מסויים בתחום - רקע יכול להיות גם חובב גדול ומושבע של אחת הזירות MMA , K1 אגרוף מקצועני, תאילנדי וכו.... אחד שמעורה בפרטים וכול ליצור דיונים מענינים.. כמובן מכיוון שיש כבר מנהל פורום, הכנסת מנהל נוסף תותנה בהסכמת המנהל הקיים...., מכיוון שחייבת להיות כימיה בן המנהלים.. אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות עליהם. יניב

eladי

New member
"בעל עצבים של ברזל" - שכחת כמה

* "כחול" בנשמה (יעני... ראש כחול) * יכולת למחוק מגה-שרשורים בלי יסורי מצפון * יצירתיות מפותחת (עבודות הדבקה ונעיצה וכו'). * חוש ריח לטרולים ויש עוד.... אוטו-טו יש גיבושים לסיירת מנהלי פורום תפוז

lironmarko

New member
שיהיה מארה"ב ../images/Emo8.gif

אני מציע את ZOTI לנציגות !!! לירון

לגבי ZOTI

כבר ממזמן רצינו שהוא יהיה איתי ועם אורי... אבל הנהלת הפורומים החליטה אחרת... יניב

חברה חברה נווו באמת../images/Emo3.gif

אני מבין את הלהט של כולם להיות מנהלי פורום.... אל תריבו על שליחת הטופס, יש טפסים לכולם....... הנהלת הפורומים מסרה שהיא לא עומדת בלחץ הגשת הטפסים, היא יושבת שעות בלילות וממיינת את הבקשות.... אבל היא מחכה ל 1 - THE ONE לאיזה ניאו שיעבוד במטריקס של הפורום ביחד עם אורי צבי ויפצח כאן את כל הטרולים... יניב

למעלה