מנהל פורום חדש ויקר , יש מצב שמחקת לי הודעה ?

gal1983

New member
מנהל פורום חדש ויקר , יש מצב שמחקת לי הודעה ?

אני מאוד מקווה שזה היה בסופר טעות.

הר ערנב

New member
נצל"ש

לא נכנסתי לכאן מזמן, אבל מזל טוב ל-2 המנהלים החדשים. יישר כוח וכו'.

bleeding guitar

New member
היי בוחבוט מה קורה? ../images/Emo168.gif

אני עדיין אותה גברת רק בשינוי אדרת

Miss Triple H

New member
../images/Emo207.gif שאלה

איפה אני יכולה למצוא אקורדים שם שירים ישראלים לגיטרה חוץ מטאב פור יו? [אני מחפשת את האקורדים לשיר של רונה קינן "מבול"]

dsol

New member
זה שיש לך תקווה זה טוב..._../images/Emo189.gif

אבל זה לא היה בטעות ובטח שלא סופר טעות... עם כל הכבוד לאביב ולזה שנולד לו בן זה לא מצריך הודעה חדשה (אחרי הכל זה לא פורום של אביב ובקלות זה יכל להיכנס לנושא ה OFF שיש בפורום ) מכיוון שהחלטת לא לשרשר ל OFF אני החלטתי למחוק
ולהבא הודעות מהסוג הזה גם הם ימחקו, יש לך שאלה/בעיה עם משהו שאני עושה ? בשביל זה את מערכת המסרים !

gal1983

New member
אם היית טורח לענות למסרים

אז כנראה שלא הייתי כותב פה את ההודעה הזאת , תבדוק תבדוק את המסרים שלך... למה זה צריך להכנס לנושא OFF ? OFF נועד בשביל דברים שהם לא קשורים לרוק הישראלי ופרסומות. ואם אתה רוצה לאחל מזל טוב לאמן שאין ספק שהוא רוק ישראלי שנולד לו בן או שהוא מתחתן או שהוא סיים כיתה י"ב , אני לא רואה אם זה בעיה. מה ההודעה היחידות שמותר לכתוב פה זה ביקורת לאלבומים / הופעות ?רק לינקים למוזיקה נטו יכולים להכנס לפורום הזה ? יצירות נכתבות לרוב על מאורעות בחיים של אומנים ולכן אני לא רואה שום בעיה עם לציין ארועים בחייהם של אומנים, אין לי ספק שזה ישפיע מאוד על עולם הרוק הישראלי ( זה ישפיע על אביב ועל הכתיבה שלו ומכאן גם על עולם הרוק כי שוב, אביב הוא חלק מעולם הרוק ) זה שזה לא הפורום של אביב גפן זה לא רלוונטי בעליל, זה פורום רוק ישראלי - לכן הוא מכיל את כל האומנים השונים. מין קורת גג לכל הפורומים שעוסקים באומנים השונים בזאנר של רוק ישראלי. אם תיהיה אם אצבע מהירה על ההדק אתה תפצע הרבה אנשים ותשאר לבד...

Hosh17

New member
../images/Emo45.gif

הפורום הזה פחות או יותר לפרסומים על הופעות,חלוקות וביקורות הופעות... דיי משעמם. שימו קצת שאלוני סוף שבוע, שאלוני מוזיקה מדיי פעם, חדשות מעניינות על אמנים ביחיד (כמו אביב והבן שנולד לו).. זה יכול לעשות רק טוב לדעתי.

gal1983

New member
הפורום הוא מדיה פתוחה (אמור להיות )

שדוגלת בחופש הביטוי , במקום להגיד תשימו - תשימי בעצמך. את בטוח יכולה לכתוב אחלה של חידון מוזיקאלי ( וכמובן שהכוונה לא רק אליך אלא לכולנו ) ככל שיותר אנשים יקחו יוזמות כך יהיה לכולם יותר כיף

Hosh17

New member
אני לא בתפקיד מפעילה של הפורום מותק

אני גם בכללי כותבת כאן לעיתים רחוקות מהסיבה שציינתי... בכל פורום כמעט יש את השיגרה הזו של שאלון סוף שבוע, ופה לא. לא נראה לי שמישהו ימות על הרעיון אם פתאום אני אבוא עם שאלון כזה שלא הכי קשור לנושא הפורום.

gal1983

New member
רק אם תנסי תדעי

את יכולה לנסות ליצור שאלון שכן יעניין את הפורום ובמקרה הכי גרוע לא יהיה שיתוף פעולה. ודרך אגב זה לא ממש נכון מה שאת אומרת , לא פעם יש פה אחלה של שאלונים ... יש אחד ממש בהמשך העמוד שאת אפילו ענית עליו. ומפורום אחרים שאני משתתף בהם אני יכול להבטיח לך שתיהיה השתתפות יפה גם פה.

dsol

New member
אווקי אם זה לא מתאים לOFF_../images/Emo189.gif

זה התאים לחדשות מוזיקה כי לפי מה שאתה אומר זה קשור.... בכל מקרה, זה לא מתאים להיות נשוא חדש

gal1983

New member
נושא חדש לא נושא את אות הקדושה...

מותר לפתוח נושאים חדשים אם הם קשורים ברוק ישראלי מה זה השטויות האלה... לצערי רוני צודקת ואשמח אם נעביר את זה לפרטי זה המייל שלי אתה מוזמן לשלוח הודעה ונמשיך משם - [email protected] ואני יוותר על מסרים כי כנראה זה חרא תוכנה , שלחתי את המסר הרבה לפני שכתבתי את ההודעה בפורום ... וגם ההודעה שלי בפורום לא הייתה רעה כמו התשובה שלך , חוצפן.

dsol

New member
ועוד משהו...._../images/Emo189.gif

שלחת מסר 5 דקות לפני שכתבת את ההודעה הזו פה.... לא יודע מה איתך, אבל לי יש פה ושם חיים אני לא נמצא כ-ל הזמן על המשחב אז באמת מצטר אם לא ראיתי את המסר בשניה ששלחת ! כולי צער ויגון ממעמקי ליבי ונשמתי

Indian Friend

New member
די, אפשר להראות בגרות ולפתור את זה בפרטי

לא כולם צריכים את ההתנצחויות האלה מול העיניים, תעשו לעצמכם (ולנו) טובה.

למעלה