מנהל פורום לא נכבד, אזהרה:

resh0

New member
מנהל פורום לא נכבד, אזהרה:

אם לא תמצא לנכון להחזיר את ההודעה שמחקת, הודעה שאינה עומדת בשום קריטריון המצדיק מחיקת הודעה, אני אפעל ב 2 דרכים: 1. אתלונן עליך בהנהלת תפוז וכמנהל פורום ישמע קולי היטב. 2. אדאג לכך שנעשה בפורום הזה בדיוק מה שעשינו בפורום ש"הוסר מהרשימה", פורום בשם "די לכיבוש". יכולת להשאיר את ההודעה פתוחה, בלי להשיב עליה ואז היית מאפשר למשתתפים אחרים להתרשם ולדון בנושא. בנקל אני יכול להביא את ה"כנופיה" הימנית מפורום אקטואליה ולעשות צחוק מהפורום שלך...

איש יקר,

זהו פורום עם נושא מסויים ועם כללים מסוימים. מתאים לך? תישאר. לא מתאים לך? לך. אין לך שום זכות לאיים על אף אחד. הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - השמאל שלנו, מן הראוי שימחקו לדעתי. כנ"ל הודעה זו.

resh0

New member
קראתי בעיון את "מכתב המנהל"

ובצור מנהל פורום הקפדתי על שלא לעבור על אף אחת מהקריטריונים ההגיוניים שקבע המנהל. תקרא העצמך את ההודעה ותווכח כי ההודעות שלי בהחלט שייכות לפורום.

EverMan

New member
ראש0 , דבר ראשון - אזהרות לא יתקבלו

פה , נקודה. שנית , אחרי שאמרתי שסוף הדיון הגיע - מכיוון שזה לא פורום שינוי והצדקה להצבעה לה - זהו סוף הדבר. במידה ויגיעו לפה "חברה ימניים לעשות טרור" - תלונה תוגש עליך בתפוז - ולא עליי. אני הבהרתי במשך השרשור כ4-5 הודעות - שהשרשור הזה לא עוסק בנושא הפורום ושתפסיק אותו. אילו היית פונה אליי בנעימות - הייתי יכול לשלוח לך את תוכן ההודעה במסרים והיית יכול לפרסמה בפורום אחר - מכיוון שלא מצאת לנכון - אני לא אעשה אף זאת. לקבל זאת זאת פריווילגיה ולא זכות - שאתה כרגע הוכחת שאינך ראוי לה.

resh0

New member
מחקת, כי קשה היה לך להתמודד.

יכולת להשאיר את ההודעה ללא מענה ולאפשר למשתתפים האחרים לקבוע האם הנושא שהעלתי ראוי לדיון. אני כותב בפורומים 4 שנים וגם מנהל פורום וזאת הפעם הראשונה שמוחקים לי הודעה. רבים מתומכי השמאל רואים בעניין האזרחי אלמנט שחשוב אפילו מהאלמנט המדיני!!! אני רוצה להבטיח שלאחר הקמת הקואליציה, נקום לשחר חדש!! שחר חדש עם קואליציה שתקדם את העניינים האזרחיים שחשובים כמעט לכל בוחר שמאל. אני כבר יודע שאתה מבין את כוונתי ואני משוכנע כי ביום הבחירות אם יתברר לך שאין סיכוי להקמת גוש חוסם לליכוד, אתה בעצמך תשלים עם ההפסד בחזית המדיני ותרתם כל כולך כדי שננצח בחזית האזרחית. טובת המדינה חשובה מטובת עסקני מפלגתך.

EverMan

New member
חמוד , אתה בא לפה לדרוש שיצביעו

לשינוי ומדבר על נושאים שאין קשורים לנושא הפורום. נושא הפורום פה אינו אפילו מפלגות שמאל אילו היית קורא את הודעת הפתיחה. אתה לא רק שלא מדבר על מפלגות שמאל , אלא אתה מנסה לשכנע להצביע למפלגת מרכז שכל קשר בינה ובין השמאל מקרי ביותר. זו אינה הבמה. אתה רוצה - תלך תדבר בפורום שינוי - תהלל אותם עד מחר. הבהרתי לך טוב מאוד - שינוי אינה שמאל. וזו אינה הבמה. אין פה פחד , אין פה חוסר התמודדות , מי שפה שלא מתמודד עם עובדות שכותבים לו ומסבירים לו מספיק טוב זה כבודו. עכשיו תסלח לי , במקום להמשיך עם ההקנטות - תפסיק. אני אפילו לא אגיד לתוכן הודעתך כי זה לא הנושא. תפסיק לגרור נושאים שלא קשורים. אם ברצונך לדון בנוגע לשמאל - הגעת לפורום הנכון. במידה ולא - טעית.

Grimble Grumble

New member
אבל גם אתה

מנסה לשכנע להצביע למפלגת מרכז שכל קשר בינה ובין השמאל מקרי ביותר.

EverMan

New member
אני לא מנסה לשכנע דבר.

הדיון סתם נסוב שם סביב זה. אני מראש לא רציתי לדבר על מפלגות. ובבקשה ממך יקירי - אל תתחיל עם ההקנטות חסרות הטעם גם פה. תראה רמה יותר גבוה.

מי אמר ש"שינוי אינה שמאל"?

שינוי מייצגת דעות שמאליות מאוד בנושאים אזרחיים, כמו חופש הביטוי, זכויות הפרט, דת ומדינה וכו´. למה רק מי שמתנגד ל"כיבוש" נחשב שמאל?

EverMan

New member
שינוי אינה מפלגת שמאל ולו ממובן אחד

עוד תגיד שמולדת היא מפלגת שמאל בגלל שהיא תומכת במתן עזרה סוציאלית לאלמנות. בבקשה ממך. קצת פחות דמגוגיה. שינוי אינה מפלגת שמאל , היא אינה מגדירה עצמה כך , וכל עקרונותיה אינם שמאל.

resh0

New member
אז בוא ציין "מובן אחד" בתחום האזרחי

שבו שונה שינוי ממפלגות השמאל. רק אחד בבקשה... לא דמגוגיה, רק דוגמאות. עמדותיה האזרחיות של שינוי לדעתי אפילו זהות לאלו של השמאל!!! נסה לשכנע אותנו שלא. בתחום במדיני, ההבדל גדול כי אין לשינוי עמדה. לדעתי לא דייקת כאשר טענת " כל עקרונותיה אינם שמאל". היית צריך להגיד: "כל עקרונותיה בנושא המדיני, אינם שמאל".

yoavl1

New member
רש הנכבד...

אתה יכול להתלונן עד מחר בהנהלת הפורומים. מעצם הודעתך שאתה מאיים בה להביא את הכנופיה הימנית לפורום זה ולעשות צחוק מהפורום, פסלת עצמך מלהתלונן בהגינות. גם אני מנהל פורום, וגם אני יכול להכנס לפורום שלך בכינויים שונים ולעשות צחוק מהפורום שלך. זו לא המטרה, וזה לא ייעשה, ואתה צריך להתבייש. כמנהל פורום, אתה יודע שהמטרה היא להחיות את הפורומים ולא לעשות מאף פורום צחוק. לי אין מושג איזו הודעה נמחקה לך, כי לא ראיתי, אבל במקרה של חוסר צדק, אתה יכול לדבר עם המנהל במסרים, או להתלונן, אבל עכשיו? אחרי האיום שלך? נראה לי שבהנהלת הפורומים ממש לא יאהבו את זה שאתה מאיים לשבש סדר של פורום בתפוז.

yoavl1

New member
מלבד זאת....

תאר לעצמך שאני איכנס לפורום שלך ואדבר על נושאים שלא קשורים בכלל לגלישת גלים.... Think McFly, Think!

ש@לתי

New member
אחי

כשאתה בא באיומים למנהל אחר בתפוז אתה: א. מציג את מערכת הקהילות של תפוז באור שלילי ומגעיל. ב. מציג את עצמך באור שלילי, כאשר תתלונן אם תתלונן אצל הנהלת תפוז את ההודעה הזאת יקראו...ויותר מ5 מנהלים בתפוז גולשים פה...יש עדים. אולי זה לא הפורום שאתה מנהל, אבל בין היתר כי אתה מנהל בתפוז, אתה צריך להראות מינימום כבוד לפורום הזה אם לא למנהל שלו.

למעלה