מנהל/ת שותפים לפורום

ג ב ש ו ש

New member
מנהל/ת שותפים לפורום../images/Emo124.gif../images/Emo88.gif

היי חבר'ה יקרים
כאמור,בסוף החודש אני מתגייס בעז"ה ובתקופת ההתחלה של הצבא יהיה לי מאוד קשה למלא את תפקידי כמנהל כמו שצריך ולכן אנו מחפשים מנהל/ת שיהיו שותפים לניהול שלי ושל מיטל בפורום
יש פה המון אנשים שמתאימים מאוד לניהול,השאלה אם תירצו. בכל אופן,תפוז כמובן דורשים מנהל מגיל 16 ומעלה,כאלה שנמצאים הרבה בפורום,שפעילים וכל מה שמסביב. אז אם מישהו באמת באמת מעוניין ויהיה מוכן להגיע למשרדים של תפוז לראיון אישי במידה והוא יבחר,צרו איתי קשר במסרים
כמה שיותר מהר כדי שנזרז את הכל. מקווה שכל העניין הזה יסתדר כמה שיותר טוב
ערב מהנה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifיאא נתגעגע!!../images/Emo24.gif

בהצלחה!! ממ אני לא ממש פעילה פה.. אני חושבת שמגיע לאנשים אחרים..

ג ב ש ו ש

New member
תודה חבר'ה../images/Emo9.gifעוד יפתח שירשור על../images/Emo88.gif

הגיוס שלי
כרגע נתמקד במנהל/ת הנוספים...

lidorvit

New member
רק מתחת ל-16? ../images/Emo28.gif../images/Emo218.gif

באסה, דווקא הייתי רוצה... בכל מקרה, בהצלחה

../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifגביי../images/Emo195.gif../images/Emo70.gif

נתגעגע מלללאא
בהצלחהה בכהלל ותבוא לפהה מדי פעם אהה
אווהבבבת...

t00m

New member
גבי אחי../images/Emo8.gif

גיוס קל ,שתעבור את טירונות בשלום לא יאמן כמה מפה כבר התגייסו אולי 8 חברה אני יכול להיות בהנהלה. שאלה אני חייב להיות כל יום בפורום?

ג ב ש ו ש

New member
תודה רבה לך../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

אממ בעיקרון דורשים ממך להיות כל יום בפורום..לפחות למעט זמן אתה יודע,לראות שהכל בסדר וכאלה. בימים שאתה צריך סתם דוגמא להעדר לכמה ימים,אתה מודיע להנהלה לפני כן וזה מסודר מראש. אם ממש תהיה בעניין צור איתי קשר

גבי../images/Emo24.gif

אל תתבאס. יש פה לא מעט מתנדבים אם זה היה מתחת ל16
אני השנה אהיה 16 כך שעדיין לי צ'אנס. אבל נראה לי שתום יהיה אחלה מנהל:) אל תתייאש, עוד תמצא את היורש ! [חרוז
]

גבי מאן אני אמשח לנהל

אבל מה צריך בינתיים עלשות בפורום? עם כבר עידכנו אז רק לסדר קצת תבאלגן?

R 0 N E L

New member
גבי גיוס קל../images/Emo24.gif

אני בשימחה הייתי מחליף אותך אבל כפי שאתה רואה אני בקושי בפורום. לדיתי מיטל לבד תסתדר כי אין בפורום הרבה תנועה.

למעלה