מנה טובה שאכלתי לא מזמן במסעדה

B r u l e

New member
מנה טובה שאכלתי לא מזמן במסעדה

כמו שתבינו אני אוהב את האוכל שלי מאד פשוט מחומרים משובחים, ובעיקר לא מבושל. מנה טובה שאכלתי במסעדה תל אביבית לא מכבר שמאד מצאה חן בעיני. מניחים על צלחת חצאי תאנים בשלות ורכות כשהצד החתוך כלפי מעלה. על התאנים מניחים פרוסות פרושוטו, אפשר ספרדי (שהוא מאד דומיננטי בטעם, לא תמיד אהוב על הבריות). אוכלים כמו שזה. מנה מעולה, שיר הלל בסגנון צרפתי כפרי, מתיקות התיאנים משתלבת נפלא עם הטעם המעושן. מצויין כמנת פתיחה לארוחה בשרית.
 
במסעדות איטלקיות כאן מוסיפים לזה

מוצרלה, ומזלפים מעל שמן זית טוב עם תימין.
 

B r u l e

New member
מפחיד מדי

כל מנות הקרפצ'יו עם הפרמזן תמיד מפחידות אותי. הטעם העדין של בשר לא מבושל מטופל עלול לההרס כשמוסיפים גבינות ושמנים. לכן צריך לדעת בדיוק את המינון. במנה הזאת הייתי מעדיף לאכול ככה בלי התוספות.
 

bouquet garni

New member
אין מה לפחד ../images/Emo13.gif

השילוב של פרושוטו ומוצרלה הוא שילוב מצויין, וכמובן שהתאנה מוסיפה המון.
 

ranlevy

New member
אני גם לא אוהב את השילוב

של פרמזן על הקרפצ'יו. הפרמזן מאוד אגרסיבי ביחס לבשר העדין, ותמיד תמיד הוא משתלט על המנה. עד כדי כך שכשאני מזמין קרפצ'יו, אני מדגיש כבר בהזמנה שלא יחשבו אפילו ללכלך אותו בפרמזן. -- רן.
 

liti

New member
מעניין באיזו מסעדה זה היה

כאילו שאני לא יודעת
הייתי נותנת צ'אנס גם למוצרלה, נראה לי שהשילוב הזה יוסיף עוד יותר למנה.
 
למעלה