מנה פשוטה וטעימה פרי יצירתי
קונים בגט איכותי (רצוי במאפייה של ארקפה). חותכים לפרוסות באלכסון בעופי של 2 ס"מ. מורחים על הבגט שכבה דקה של גבינת שמנת משובחת (פילדלפיה או כל גבינה אחרת ללא תוספות). מעל שמים קוויאר שחור מסוג בלוגה (ניתן לקנות ביוז'י ובמעדניות מובחרות אחרות) בכמות נכבדת שתכסה את הגבינה. אוכלים כמה ראשונה לפני ארוחה קלה עם כוסית וודקה מסוג טוב (אבסולוט, פינלנדיה או החביב עלי- סטלצ'ניה קריסטל בכוס קרה. בתאיבון.
קונים בגט איכותי (רצוי במאפייה של ארקפה). חותכים לפרוסות באלכסון בעופי של 2 ס"מ. מורחים על הבגט שכבה דקה של גבינת שמנת משובחת (פילדלפיה או כל גבינה אחרת ללא תוספות). מעל שמים קוויאר שחור מסוג בלוגה (ניתן לקנות ביוז'י ובמעדניות מובחרות אחרות) בכמות נכבדת שתכסה את הגבינה. אוכלים כמה ראשונה לפני ארוחה קלה עם כוסית וודקה מסוג טוב (אבסולוט, פינלנדיה או החביב עלי- סטלצ'ניה קריסטל בכוס קרה. בתאיבון.