מנה שפיתחתי לבד
אשמח לשמוע הערות. להכין פסטה פנה עד למידת עשייה אל-דנטה. לקחת מיקס פירות ים קפוא (נמכר בטיב טעם), או למשקיעים, קונים טרי- קלאמרי בייבי שרימפס ובשר צדפות. במחבת ממיסים על אש בינונית קוביית חמאה (כמות נדיבה) מסוג טוב (צהובה), מוסיפים שן שום כתושה, קורט זעפרן ספרדי, פלפל גרוס ומלח. להוסיף את פירות הים ולבשל עד למידת עשייה רצוייה (השרימפסים ורדים והקלאמרי רך ולא צמיגי מדי). שופכים על הפסטה מן התבשיל בנדיבות. מפזרים גבינת פרמז'ן איכותית ולאכול מיד.
אשמח לשמוע הערות. להכין פסטה פנה עד למידת עשייה אל-דנטה. לקחת מיקס פירות ים קפוא (נמכר בטיב טעם), או למשקיעים, קונים טרי- קלאמרי בייבי שרימפס ובשר צדפות. במחבת ממיסים על אש בינונית קוביית חמאה (כמות נדיבה) מסוג טוב (צהובה), מוסיפים שן שום כתושה, קורט זעפרן ספרדי, פלפל גרוס ומלח. להוסיף את פירות הים ולבשל עד למידת עשייה רצוייה (השרימפסים ורדים והקלאמרי רך ולא צמיגי מדי). שופכים על הפסטה מן התבשיל בנדיבות. מפזרים גבינת פרמז'ן איכותית ולאכול מיד.