מנויי הכבלים הדיגיטלים שימו לב

מנויי הכבלים הדיגיטלים שימו לב ../images/Emo23.gif

מתברר שמי שיש לו את חבילת הפרימיום של הכבלים, הכוללת את כל הערוצים תמורת סכום קבוע.. משלם כל פעם שמתווסף עוד ערוץ חדש למאגר הערוצים עוד סכום כסף (היורד אוטומטית בהוראת קבע..) ואם כך אני מבינה מעשה הכבלים פה יותר גרוע ממה שעושות חברות ספקי האינרטנט השונות שמעבירות כל לקוח שלא הודיע לאיזה חבילה הוא רוצה להשתייך, לחבילה הכי יקרה המוצעת בשוק.. כי הם לפחות מודיעות ללקוח על זה מההתחלה והיום (מקווה שזה ממשיך..) הם גם מידעות את הלקוח כחודש לפני תום החבילה בה הוא היה.. (ואם הן עדיין לא נוהגות כך.. אז זה ממש לא בסדר..) לכן כל מי שמנוי בשירות הדיגיטלי, ממש חשוב לסמן מתי צריך להתקשר לחברת הכבלים ולבדוק מה החבילות החדשות.. מה העלות עכשיו של החבילות כדי לא לשלם תשלומים מיותרים..

טומי*

New member
אני ב"תבל" ומורידים כל חודש.......

אותו סכום,אני לא יודע על איזו חברה את מדברת בכל אופן עכשיו בדקתי וכל חודש וחודשו הסכום לא משתנה טומי

אני לא בטוחה אבל מניחה שלך יש

את הכבלים בעלות הנמוכה ללא חבילות ערוצים.. מחיר חבילת הבסיס לא אמורה להשתנות.. מה שקורה הוא שיש אנשים שהתחברו לחבילת הפריים החבילה היקרה ביותר והתחיבו לשלם נניח 240 ש"ח אחרי חודשים הם רואים שבחשבון הבנק הוראת הקבע לכבלים עולה פתאם 260 ש"ח וכשהם מבררים מדוע עלה המחיר מתברר שבגלל שהוספו עוד כמה ערוצים החליטו לחייב אותם על כך.. ממש נורא שגם במאה ה-21 חיבים לבדוק חשבונות ב70 עיניים כדי שלא ירמו אותנץ

אז פשוט תשים ../images/Emo23.gif שבחושבון הבא

לא יגבו ממך סכומים נוספים על חשבון הרחבת החבילה שבחרת..

למעלה