מנוי להארץ

תומר

Member
חויבתי בתשלום על מנוי להארץ פניתי לבירור העניין טוענים שאיני רשום אצלם במערכת כלל עם הפרטים שלי אז איך בדיוק גובים תשלום תודה

dory039

Active member
נשמע מוזר מאוד שדבר כזה קרה. דיברת עם מישהו בכיר, שיבדוק?

תומר

Member
תודה זו הדרך שלהם לגבות תשלום כנראה פניתי מספר פעמים בכל דרך מכחישים בתוקף אך באשראי יש פעולת גבייה כנראה צריך לבטל האשראי או לפנות לחברת האשראי

כוכבית מצויה

Well-known member
חויבתי בתשלום על מנוי להארץ פניתי לבירור העניין טוענים שאיני רשום אצלם במערכת כלל עם הפרטים שלי אז איך בדיוק גובים תשלום תודה

זה בעצם התשלום עבור "לאישה"
וברצינות, צלצל לחברת האשראי הכחש את העסקה ודרוש מהם החזר, בנוסף בקש לחסום חיובים עתידיים מעיתון הארץ

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
נו... בעבר נרשמתי באתר ידוע, כדי שאוכל להיכנס למכרז כלשהו שלהם. איני זוכר כבר באם "זכיתי" או שלא, אבל זה לא הקטע.
לפני מספר ימים, התחברתי שוב לאותו אתר ונכנסתי למכרז נוסף שם. "ברחתי" מהמכרז, כשנוכחתי שהמחיר המירבי שתכננתי לשלם
לא "זכה".
לא חלף זמן רב, ונציג מהאתר יצר עמי קשר, וניסה להתגמש לקראתי. בסופו של דבר, "יישרנו קו", וביצעתי את ההזמנה.
הנציג הקריא לי את פרטי כ. האשראי שלי לצורך אישור, וכן. הכל היה רשום אצלו.
לכן, נראה לי, שאולי ברגע כלשהו, תומר היקר אכן נרשם באתר "הארץ", והותיר שם את פרטי הכרטיס שלו. כעת, יתכן כי אולי הוא כן ואולי הוא לא אישר עסקה, ובכל זאת, אירע הרע מכל, והכרטיס חוייב.
למען הסר ספק, איני מתכוון להטיל רבב באיש, כי איני מודע לפרטי הפרטים.

עובדה, שלי אישית אין שום טענה כנגד האתר שאיתו ניהלתי את המשא ומתן שהזכרתי, ובעיקרון, קיימים מספר אתרים שפרטי האשראי שלי שמורים אצלם.
לשמחתי, לא קרה (ואני גם מקווה שלא יקרה מצב), בו בית עסק כלשהו (או אתר כזה או אחר), יעזו להשתמש בפרטי הכרטיס שלא בתיאום עמי ו/או שלא בהסכמתי. נכון להיום ולשמחתי, זה גם לא קרה.

למעלה