מנוי למגזין הורים וילדים האם מומלץ?

כן ולא.. אני אוהבת את המגזין

ודי שמחה כל חודש לקבל אותו, רק שהוא מיועד (מן הסתם) להורים לגילאים שונים אז לא הכל מענין לי. אבל הוא נחמד מאוד, ובתאוריה עוד אחזור אחורה כשבר תגדל.. יש כתבות מאוד מענינות ויש כאלה לא ממש ישומייות (או ככה לפחות אני מרגישה כשהנושא מענין אותי אבל נראה לי שלא למדתי משהו פרקטי) האמת היא שממש בימים אלו חידשנו את המנוי אחרי השנה הראשונה לעוד שנתיים אז אני בעד... (ואם תחליטי שכן אשמח להיות "הממליצה" שלך, מקבלים מתנות...)

ירון ג.

New member
אני שונא את הורים וילדים

אני מתגורר בדירה שכורה, וכשעברתי הייתי מקבל את העיתון שהגיע לקודמי בדירה. מאז נעשיתי אבא והם מתקשרים מידי פעם בכדי לברר אם אני רוצה לעשות מנוי. רוב הכתבות משעממות ואלו כבר שנגעו אלי יותר היו רדודות. לא ממליץ! לא מכיר את להיות הורים

כן ולא

יש גליונות שהכתבות בהם ממש לא מדברות אלי, ויש כתבות שיותר. באופן כללי אני די כועסת עליהם בגלל הסיפור של הפרסומות (היה כאן דיון שפתחתי לפני כ 3 שבועות על פרסומות של נשים ערומות אצלם בעיתון). את יכולה לבקש גליון אחד חינם, הם בטח יסכימו לשלוח לך.

לי הם עשו מאוד אנטי בגלל השיווק

שיטת המכירה שלהם מאוד אגרסיבית. אין חודש שלא מתקשרים אלי שוב ושוב ושוב. לעיתים אותה בחורה לעיתים אנשים שונים. הם פשוט לא יודעים לקבל "לא". לגבי התכנים אני לא מכירה אותם מספיק.

זהו שאני נפלתי על מוכרנית ממש חמודה

שמאוד בנימוס מציעה לי את מה שיש (הם מציעים גם דברים במהלך המנוי כמו ספרים וכו) ולא מציקה. היא כל כך חמודה שכשהתקשרו אלי לחידוש וסו היתה מישהי אחרת (ואגרסיבית) צלצלתי אני אליה (לחמודה שלי) ע"מ לחדש וכדי שהיא תקבל את העמלה...

anat30g

New member
זוועת עולם

אחרי 5 שנים שבהם הייתי מנויה החלטתי שדי - הכתבות חזרו על עצמן והרגשתי שהעיתון לא תורם לי, אז לא חידשתי את המנוי - במשך שנתיים , לפחות פעם בחודש התקשרו אלי, כל פעם מישהו אחר, ניג´זו, התקשרו בשעות לחץ - בזמן השכבה - שאמרתי שאני לא מעוניינת - רצו לדעת למה וכמה ואני אני מכירה מי שכן מעוניין. בקיצור - כשאת רוצה מנוי הם נחמדים - שאת לא רוצה - אז יש לך בעיה.

אני מנויה כבר כמעט שנה ולא ממליצה

כל הכתבות מופיעות באתר שלהם..חבל על הכסף וזה בהחלט לא זול..וגם חתמתי בזמנו לשנתיים.

את יודעת שאם את אומרת להם שאת לא

מעונינת בעיתון אסור להם להטריד אותך לפחות חצי שנה ואם הם מטרידים אותך זה עבירה (רק לידעתך ובפעם הבאה שהם יתקשרו פשוט אמרי להם שאת עומדת לפנות למשטרה..) כמו כן את זכאית לבקש מהם שיוציאו אותך ממאגר המידע שיש להם ברגע שבקשת את זה אסור להם להטריד אותך שוב בכלל !!!

אני מנויה כבר שנתיים + ועכשיו הארכת

הארכתי לעוד שנתיים הכתבות שם היו דווקא די טובות במקרה ראיתי מס´ גליונות של להיות הורים שהומלץ לי לעשות לו מנוי ופשוט לא נמשכתי אליו רק צריך להזהר מהטלמרקטינג שם ולדעת לאמר להם לא בא´ רבתי בהצלחה

אני אוהבת. אני מנויה כבר שלוש וחצי

שנים ויש לי עוד שנה וחצי. אחרי זה לא נראה לי שאחדש, כי די, כמה אפשר ? יש כתבות שבאמת חוזרות על עצמן, אבל לפעמים זה מזויות אחרות ודווקא נחמד. אני קוראת אותו מתחילתו עד סופו , אפילו דברים שלא רלוונטיים לי כרגע, ונהנית. לגבי השיווק - תמיד חדשתי, אז עוד לא נתקלתי
וקיבלתי הרבה מתנות כממליצה, אז זה בכלל נחמד

ממליצה

אני אישית מאוד ממליצה , מאוד אוהבת את העיתון , לא חושבת שהוא רדוד ( כניראה אנשים לא ראו עיתוני ילדים אחרים) נהנת לחזור לעיתונים קודמים כדי למצוא דברים רלוונטים לתקופה , מאוד נעזרתי ביעוץ הפסיכולוגי הנלווה למנוי העיתון , נעזרתי בדיאטנית להתלבטויות , בכלל , במשך חודש בזמני הפנוי קוראת בו , ובאמת ,,,,אני לא סוכנת שלהם , אני אמא שאוהבת להמליץ על דברים טובים , שיהיה בכיף

ענבל29

New member
הכי טוב שתשיגי גליון אחד ואז תחליטי

כי כמו שאת רואה, הדיעות פה די חלוקות. אני עשיתי את המנוי עוד בתקופת האישפוז בבית החולים - הייתי חייבת חומר קריאה וכבר עם החתימה קיבלתי איזה 5 גליונות, שהעבירו לי את הזמן... אני מרוצה ממנו, הכתבות בכלל לא רדודות לדעתי, ולפעמים אני קוראת גם כתבות שמיועדות לגילאים גדולים יותר, כי זה מעניין אותי. ובגליון האחרון פרסמו גם תמונה של רומי...

למעלה