מנוי לעיתון ידיעות אחרונות בארה"ב

sophiek

New member
מנוי לעיתון ידיעות אחרונות בארה"ב

היי חברים,
שמי סופי ואני עובדת בעיתון ידיעות אחרונות בארה"ב.
רציתי לתת מידע עלינו לכל מי שמכיר ומי שלא מכיר.
אנו מפיצים מדי בוקר את עיתון ידיעות אחרונות. באיזור החלוקה שלנו, מנויים מקבלים את העיתון עד לפתח ביתם עד לשעה 08:00 בבוקר.
המנוי לעיתון הוא ללא כל התחייבות וכמות הקפאות המנוי היא ללא הגבלה, וכל זה כי הקוראים שלנו חשובים לנו :)

כמו כן, אנו משווקים את המגזינים לאישה, מנטה, בלייזר, עולם האישה, ראש אחד, פנאי פלוס, ג'רוזלם פוסט עברית ללימוד השפה העברית ועיתון לציבור הדתי "דבר מלכות".

ישנה מתנת הצטרפות למנויים חדשים, אז כל מה שאתם צריכים זה לשלוח לי מייל או פשוט להתקשר, ואתן לכם את כל הפרטים.
[email protected]
347-866-9755

ולמי שרוצה ללכת לקנות את העיתון, אני מצרפת פה קישור שבו על ידי הקשת המיקוד, יוכל לראות את החנויות שמוכרות את העיתונים שלנו-
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-10728,00.html

Boston Guy

New member
ארה"ב = ניו יורק, כנראה...

לפי כלי החיפוש שהגברת הפנתה אליו, נראה כאילו רק כ 10-15 חנויות באזור ניו יורק רבתי עולות בתוצאות החיפוש, גם כשמחפשים במיקוד של לוס אנג'לס או בוסטון.הניחוש שלי הוא שזה גם "אזור החלוקה" - ומנויים מחוץ לאזור מקבלים את העיתונים בדואר - כלומר קוראים עיתון בן כמה ימים ( ויקר, כי המשלוח בדואר אינו זול ).

sophiek

New member
חיפוש לא נכון

היי,
אשמח לתקן אותך בבדיקה שעשית.
אם תקיש כתובת או מיקוד, לפני שאתה לוחץ על כפתור "חפש" יש לך אופציה לבחור את מספר התוצאות שאתה מעונין שהמערכת תציג לך. תוכל לבחור עד 50 תוצאות חיפוש, והדבר ייתן לך יותר תוצאות.

boneguy

New member
עשיתי את זה

איזה יופי, אזור החלוקה הכי קרוב לבית שלי נמצא איזה 1000 ק"מ מפה.
&nbsp
מצחיק שכותבים דנבר והתוצאה שמקבלים היא יוסטון או לוס אנג'לס. אני מבין שהמנוע חיפוש עובד על היעד "הכי קרוב", אבל אפשר להגביל אותו לתחום ראלי, נניח אפילו 100 ק"מ.
&nbsp
בקיצור, אצלכם ארה"ב זה חוף מזרחי ומערבי ואלפי הקילומטרים באמצע לא נספרים.... אה, סליחה, שיקגו ויוסטון גם נחשבות.

Gidi Shemer

New member
אבל על מה התלונות?

אתה רוצה שיגיע למפתן ביתך ידיעות אחרונות?

חסכה לך את החוויה בסך הכל.

boneguy

New member
האמת, לא רציתי להיכנס לזה

חשבתי אם גם להוסיף איזה הערה לגבי מה שאני חושב על העיתון הזה (אני משער שאתה יכול להבין), אבל לא רציתי לעורר מהומה.
&nbsp
לשימחתי אי אפשר להשיג אותו במחוזותנו וטוב שכך. למען האמת, לא הייתי רוצה לקרוא שום עיתון מהארץ. מספיק לי החמש דקות טמקא ביום כדי להוסיף לחץ על החזה (ראית איזה איקסים יפים הם עשו על הפרצופים היום?....)
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Gidi Shemer

New member
אני פשוט חושב שזה הרעיון של המבצע

יוזמה שמאפשרת לך לא לקבל את העיתון הרדוד הזה. שווה השקעה כספית, לא?

sophiek

New member
.

למעלה