מנוי פרחים

marik

New member
מנוי פרחים

שלום לכולם אני לא מתחום הפרחים, אבל זה המקום היחידי שאני יכול אולי לקבל בו תשובות. למה חנויות הפרחים, לא עושות מנוי שבועי של פרחים לבתים פרטיים ובמחירים הגיוניים? אני מוכן לוותר על מנוי לעיתון ולעשות במקום מנוי לפרחים, שיגיעו כל יום שישי ויפתיעו. אני גר באיזור ת"א. זה לא נשמע כמו רעיון מדליק לעסק או לשידרוג העסק? גם מבטיחים לעצמכם לקוחות, גם מרוויחים מזה, גם הלקוחות מרוויחים מזה הוזלה במחיר וזר שונה וחדש כל שבוע. בקיצור אשמח לתגובות בעניין.

etti1000

New member
וואלה - אחלה רעיון

א. גם אני מוכנה לוותר על העיתון כנגד זר פרחים ב. אני מכינה זרים מתוקים - אוכל לבצע שליחות שבועית לכל דורש על בסיס קבוע ... www.bonbona.co.il

marik

New member
גם רעיון

רק ש: א. אסור לי מתוקים ב. אני בדיאטה ג. כל שבוע לחסל זר של בונבונים????? את רוצה להרוג אותי?
אבל בגדול, זה באמת רעיון מעולה. יש את זה לעסקים וחבל שאין את זה לבתים פרטיים. ובמחירים סבירים. כי תכלס אם אני הולך לשוק או לחנות פרחים, אני יכול לקבל יופי של זר ב-50 שח. באתרים אין זרים בפחות מ-100. וחבל... דווקא באינטרנט אמור להיות זול יותר. זה מונע ממני לקנות באינטרנט, וחבל... וחלילה, לא שאני בא לחנך וללמד אתכם לנהל את עסקיכם או לומר לכם איך להתפרנס. אבל אני כן חושב שכדאי שתשקלו את זה... :) פרחים שובעיים לבית לא אמורים לעלות הון. זה לא משרד, זה לא אירוע. זה זר פרחים חמוד, רובו מירק וכמה פרחים צבעוניים, והמחיר הגיוני לגמריי. בוודאי שאם אני מוצא כאלה זרים בחנויות, אז דרך האינטרנט זה משתלם יותר לכם.

לינור11

New member
גם לי יש עסק לזרים מתוקים - אשמח לשיתוף פעולה

האתר של העסק שלי זה: www.matokveporeach.co.il וחוץ מזה הקמתי גם קומונה היי, פתחתי קומונה חדשה באתר תפוז אנשים. שם הקומונה: מתוק ופורח תיאור: מתוק ופורח הינו קומונה חדשה לשזירת שוקולדים וממתקים. הקומונה פועלת ומנוהלת על-ידי לינור ירק. הקומונה עוסקת בעיצוב זרים משוקולדים וממתקים, סידורי פרחים, או זרים משולבים. מתוק ופורח עונה על כל אירוע, אם זה רך שנולד, ימי הולדת, בת/בר מצווה, חתונות, חגים או כל אירוע (יום האם, יום האב, יום הנישואין, יום המשפחה, יום האהבה, יום האישה הבינלאומי או כל אירוע אחר), כאשר כל זר מאופיין לאירוע. זרים משוקולדים או ממתקים או במשולב, המעוצבים ומשולבים בפריטי קישוט המעניקים חן לזר הנטוע בתוך כלי נאה. כל הזרים בין אם נמוכים או מעוצבים בכלים נאים ובקישוטים חינניים. סידורי לאקי (במבוק), צמחי בית, משתלה. אני מזמין אותך לבוא, לקרוא, להתעניין ולהגיב. על מנת להכנס לקומונה לחץ על הקישור הבא: http://communa.tapuz.co.il/matokveporeach אני מחכה לך בקומונה, לינור11

למעלה