מנוסבת

• פותח הנושא poco
  • פורסם בתאריך

poco

New member
מנוסבת

היא הרגישה מנוסבת. ניסתה לפבר, אולי זה ישפר את ההרגשה. פיברה, פיברה, בסוף התייאשה. הלכה לשדאי. שם קיותה למצוא תרופה לנסובת, אך בשדאי, מלבד שיודים וקדקדים לא היה שום דבר שיכול להועיל לה. היא שוב פיברה. ואז, פתאום באמצע הפיבור, היא השתנללה. זה היה שינלול כל כך פתאומי, עד שאיזה בר-בוק שבמקרה עבר ליד בישש אותה בלי לחשוב פעמיים. היא הודתה לו על הבישוש, והזמינה אותו לפבר יחד איתה. הוא הציע שהם יפברו יחד בשדאי. היא סיפרה לו על השיודים והקדקדים, אך הוא לא נבהל. אבל כמו בכל סיפור שמתחיל בנסובת, גם הגיבורה וגם הבר-בוק ידעו שזה לא יכול להסתיים טוב. נכנסו לשדאי. הרגשה קשה של מיצקורת ושידון. לא היתה שום מדסה נורמלית לפיבור. המיצקורת היתה קשה מנשוא, אך הם פיברו למרות הכל. פיברו שעתיים וחצי, עד שהזדמתו. הסוף.

moco

New member
השיודים והקדקדים

פוקו, היצוג של השיודים והקדקדים בסיפור שלך סטריאוטיפי מדי לדעתי. תמיד מקשרים את השיודים לתחושה של מיצקורת חריפה, ותמיד מוצאים אותם באיזה שדאי אפל. אבל, כמו שאומרים: ``אין פאודל בלי משדל``. חוץ מזה, הסיפור שלך די מנסב. שלך, מוקו.

פוקו

New member
מוקו!!!

מוקו, מאד התבקרתי מהביקורת שלך. אתה מכיר אותי לא מאתמול, ויודע שיש לי לא מעט חברים שהם קדקדים, ואפילו שיודים. אני מצטער אם אתה חושב שהסיפור שלי מנסב. דווקא שיבבתי ושיבבתי, אבל לא תמיד התוצאה משקפת את זה. בכל מקרה, אם אתה ממש מנוסב, אתה יכול להתקשר אלי ונפבר יחד. אוהב אותך, פוקו.

למעלה