מנועי חיפוש

b o o l

New member
מנועי חיפוש

הקמתי אתר אינטרנט זמני, ועכשיו אני רוצה להכניס אותו למנועי חיפוש. בדקתי בכמה מקומות, והמחירים נעו סביב 500-650 $ לשנה
. אח"כ שמעתי שניתן להיכנס לכול המנועים הטובים (כולל google) ב-250 ש"ח לצמיתות
. מישהו מבין בזה ? האם יש היגיון בדבר ?

motyka

New member
אפשר להיכנס לכולם בחינם

צריך למלא בכל דף באתר את תגי המטא לפי ההוראות. ולהרשם בכל מנועי החיפוש. גוגל ימצאו אותך אם יהיו קישורים אליך ממקומות אחרים, אז תדאג שבאתרים אחרים יהיו קישורים אליך.

יונית א

New member
אפשר גם חינם לגמרי-

הגדירי נכון את הגדרת האתר שלך -אותן מילים המסבירות מה האתר (את?) עוסקת- בשפה המבוקשת לך לפי תחום העיסוק וקהל היעד הפוטנציאלי. הציבי את הקישור לאתר שלך באתרים דומים , משלימים, אפשר בשיטה של פרסום הדדי,או עיסקאות שאינן כרוכות בתשלום. מנוע גוגל כבר ימצא אותך לבד. לגבי מנועי חיפוש אחרים, בהחלט אפשר לשלם וזה "מקפיץ" את האתר שלך בין 10 הראשונים, או מקבל "דירוג גולשים" גבוה , אלו פעילויות פרסומיות שיש להן עלות. אם את לא מעוניינת בתשלום-(ובוודאי באתר זמני לא תהיי מעוניינת לשלם) בחרי את האופציה הראשונית. אגב, בכרטיס שלך לא מופיע לינק לאתר שלך. זו תחילת הדרך למשל. הכי חשוב זו הגדרת המתא הנכונה המדוייקת ביותר לקהל היעד שלך, שווה להשקיע חשיבה בנושא. סתם אנקדוטה, בדיוק אמש פנה אליי בדוא"ל יזם עיסקי כלשהו אשר רוצה לבנות פארק מים במקום מסויים בארץ. הוא ביקש לדעת מה אני יכולה לתרום לו בתחום הידע על פארקי מים באירופה, נקודות כשל, מאזנים כלכליים, ומחסומי הצלחה. כאשר תהיתי איך הגיע אליי- התברר שעשה חיפוש בסיסי ביותר על המילה "פארק מים אירופה" וכך הגיע לעיתים ההגדרה של המתא רחבה כל כך שמביאה אוכלוסייה לא נכונה, מאידך עדיף מאשר ההיפך,לא?

b o o l

New member
?

תודה על התשובות המפורטות. סליחה על הבורות, אבל מה זה מטא/מתא ? לא נראה לי שזה משהו שאני יכולה להוסיף להגדרות האתר, כי האתר נבנה באמצעות אתר האינטרנט beonnet.co.il... ולגבי הלינק בכרטיס האישי, יבוצע, תודה.

yair24

Member
גוגל בתשלום???

שלום ענבל, את יכולה בשקט להירשם למנועי החיפוש הישראליים הבאים: NANA TAPUZ WALLA יש בכל אחד מהם לינק להוספת אתר. הבעיה שלך היא אחרת, לאתר שבנית אין דומיין אמיתי ואין שרת. והוא עולה מאוד לאט (לפחות ממה שראיתי) כך שיכול להיות שהחברות הישראליות לא יסכימו להכניס אותו למנועים שלהם. הכי חשוב בסופו של דבר זה להיות רשום בגוגל כי רוב האנשים מחפשים (מה לעשות) בגוגל. אני לא כל כך יודע אם את האתר שלך את יכולה לרשום לגוגל בגלל הדומיין המוזר אבל אני יכול לנסות לרשום לך אותו לשם ולוודא שהוא נרשם. תודיעי אם את רוצה. יאיר

יונית א

New member
שימי לב!

גוגול יודע ל"קרוא" את המידע כפי שאת כתבת אותו בעמוד הראשי. ככל שמילות המפתח שלך יהיו רבות יותר, הוא מסוגל לקרוא יותר. למשל "עורך לשוני, עורכת לשונית, עריכה לשונית, לשון, עריכה " והרעיון מובן. המחפש ברשת לא בהכרח יחפש לפי ההגדרה שאת חושבת אותה, לכן כדאי למצוא את כל מילות החיפוש הנכונות עבורך,לפי קהל היעד ובכל הצירופים(יחיד -רבים, סמיכות, שם פועל וכו'). בהצלחה.

motyka

New member
את האתר שלך אי אפשר להכניס למנועי ח

האתר שלך כתוב בתור דף ASP באתר ביואנט, ולכן את האתר שלך אי אפשר להכניס למנועי חיפוש. ייתכן ותמורת תשלום - יסכימו לעשות זאת - אבל יהיה לך הרבה הרבה יותר זול - לבנות אתר נורמלי, שייכנס לבד לכל המקומות הרצויים. אתר שנכנס למנוע חיפוש, לא יוצא ממנו כל כך מהר. לעומת זאת - אתר בתשלום שמפסיק לשלם, עף מיידית מהרשימה. אגב, את השירות של ה 250 שקל, גם אני נותן, והוא מיועד לבעלי אתרים שאין להם זמן לפרסם לבד, או שהאנגלית שלהם לוקה בחסר. נראה לי שבמקרה שלך תוכלי לחסוך את הכסף.

b o o l

New member
../images/Emo45.gif

הבנתי שכנראה אין מנוס מלבנות אתר מכובד יותר. וזה מה שאעשה... ביום מן הימים.
תודה.

יונית א

New member
שידוך-רומן- וילדים?

תראי, לפני שלש שנים אני והאינטרנט היינו זרים עד כדי עויינים זה לזה(בעיקר הוא אותי, אני חושבת, אבל זה בגלל שאני לא רוצה לקחת אחריות למערכת היחסים שלנו אז) בלית ברירה הכרנו- עשו ביננו שידוך, אמרו לי "תנסי, מ'כפת לך אולי תסתדרו בסוף?" היום- אנחנו בלתי נפרדים, וכל הפסקת חשמל זמנית היא אבל בזעיר אנפין. את יכולה גם לנסות פגישה עיוורת, לפעמים צומחים מאלו הרומנים הכי גדולים ואולי אפילו ילדים. אפרופו ילדים, יש ספר לילדים-למוד בניית אתר לקח לי יומיים למצוא את הקישור אליו. אמנם נכתב כספר לילדים, אבל בשביל מי שמחשבית מדוברת אינה שפת אימו, בהחלט ידידותי ומלמד צעד אחר צעד לבנות אתר אינטרנט. ועוד משהו קטנצ'יק בסוף "ביום מן הימים" מתחיל היום. שיהיה לך יום טוב.

b o o l

New member
תודה, לא ראיתי את תגובתך...

ואני דווקא חברה טובה מאוד של האינטרנט ומוצאת בו יותר מעולם ומלואו, רק לא מבינה בבניית אתרים, באיחסונם וכדומה... ובנימה אישית יותר - אני מאוד נהנית לקרוא את התגובות שלך. את 'נשמעת' לי אישה משכמך ומעלה

adgr

New member
מטה טאג - חלש , ריבויי מילים יגרום

להענשה , ועוד יעיפו אותך מגוגל. צר לי להרוס לממליצי המט , אבל זה לא ממש מה שיקדם את האתר שלך בגוגל. גם ניסיון להתחכם איתם - דווקא יוביל לתוצאה הפוכה. בבית חולים העמק מחלקת כירורגייה ילדים יש מחלקת מחקר , תרמי להם סכום צנוע , ואני אהפוך את האתר שלך לכוכב בגוגל ובעוד כמה אינדקסים.הציגי את הקבלה על התרומה,את השאר אנו נעשה. כמה לתרום ? אפילו פחות מ - 10 % ממה שנידרשת לשלם עבור ההוספה.

למעלה