כל היבואנים הגדולים מיבאים גם מנועי זרם ישר לפי דרישת הלקוח. אם תתן יותר אפיוני עבודה אולי נוכל לעזור עם פתרונות לא שגרתיים. מתח? זמן עבודה מקס' באופן רציף?
אז ככה, הרעיון הוא לבנות מעין אופניים חשמליות.כאלו שיוכלו להסיע 2 אנשים, עם אמצעי שליטה ובקרה על מהירות וכיו"ב. אשמח מאוד לשמוע פתרונות יצירתיים. אגב, אשמח לדעת על מקור למנוע משומש שיכול להתאים... תודה תודה.
משומשים יש ב: מכונות שטיפת רצפה, קלנועים, מנופים, מקדחות/מברגות, מכוניות צעצוע, אם אתה משאיר גם אפשרות לנוסעים לעזור בכוחם תוכל להשתמש במנוע הרבה יותר קטן. חשוב מאוד שתחליט מה מהירות הנסיעה. (רכב ממונע צריך רשיון וטסט)
תודה רשר. אני רוצה שהכלי יוכל להסיע שני אנשים+משקלו העצמי כמובן, ככה שאני מעריך את הסה"כ ב-200 ק"ג בערך, וחשוב שהוא יהא חזק מספיק, עדיף מנוע 12vאו 24v אז באיזה גודל מדובר? כמה כ"ס?
ככה אכן נאמר לי, שמנוע 1 כ"ס ע0 קרוב ל-3000 סל"ד, בהחלט יתאים לצרכי, יחד עם זאת, בסיבוב קצר שעשיתי בדרום העיר, מנועי זרם ישר, בגודל שכזה, הם נדירים יחסית. יש מישהו שמכיר מישהו שמתעסק גם במשומשים? תודה !!!
נראה שמנועי זרם ישר נדירים למדי, אם כי מצאתי מישהו שמוכר גם משומשים, רק שהוא לא ידע לומר דבר על הפעלתם, קל וחומר שליטה על המהירות של הסיבוב, צריך לשם כך איזה דימר פשוט, או איזה בקר מורכב
אז ככה, הרעיון הוא לבנות מעין אופניים חשמליות.כאלו שיוכלו להסיע 2 אנשים, עם אמצעי שליטה ובקרה על מהירות וכיו"ב. אשמח מאוד לשמוע פתרונות יצירתיים. אגב, אשמח לדעת על מקור למנוע משומש שיכול להתאים... תודה תודה.