מנוע חיפוש לחופשה

Midriff

New member
מנוע חיפוש לחופשה

רוצה להזמין חופשה לחורף, לא יודעת מה היעד אבל יש תקציב ורוצים מקום חם אבל לא מקסיקו. יש איזה מנוע חיפוש שאפשר לתת לו תאריכים, כיוון כללי ולראות הצעות רלוונטיות של מלון וטיסה למשפחה? (נמל התעופה שלנו הוא לא אחד מהגדולים על החופים שמשהו כמו travelzoo מראה דברים אטרקטיביים)

debby12

New member
מנהל
אני לא מכירה כזה דבר

אבל תני קצת פרטים וניתן רעיונות....

חורף כלומר סביבות חג המולד? אתם רוצים חם ברמה של בריכה?

בעבר רבים היו נוסעים לרפובליקה הדומיניקנית. מעודי לא הייתי שם. לאחרונה לתיירים שם יש נטייה למות באופן מיסתורי

על ג'מייקה - מנסיוני - לא הייתי ממליצה.

ברמודה חמודה ומהנה - מאוד יקרה בשהות שם. לנו היתה טיסה ישירה של אמריקן אירליינס מוושינגטון די סי שלא היתה יקרה (הטיסה עצמה)

ויש גם פלורידה...

איי ל

New member
מנהל
אנחנו היינו בבהאמהס לפני שלשה שבועות- היה מדהים.

אין לי מושג איך ההוריקן השפיע או ישפיע על התיירות, האזור שהיינו בו (אטלנטיס- פרדייז איילנד) לא נפגע בהוריקן, אבל כאמור, אין לי מושג איך ההוריקן משפיע על התיירות.
מצד שני, החל מדצמבר מסתיימת עונת ההוריקנים ומתחילה עונת התיירות.
&nbsp
אנחנו מאד נהנינו.

Midriff

New member
עוד פרטים

כן, חם ברמה של בריכה.. וכן באיזור כריסמס והשנה החדשה.
היינו ברפוליקה הדומיניקנית לפני שהתחילו למות שם תיירים והיה מקסים, אבל אני לא אוהבת לחזור למקומות שכבר היינו בהם (למרות שאפשר לקחת רזורט אחר שיהיה שונה ולטייל יותר).
למה ג'מייקה לא?
ההרכב הוא שני מבוגרים ושני בני עשרה, אף אחד מאיתנו לא שתיין גדול ככה שה- All inclusive הוא לא הכרחי.

איי ל

New member
מנהל
אז ההצעה שלי מתאימה.

מזג אויר טרופי כל השנה, דצמבר זה כבר אחרי עונת ההוריקנים.
אגב, שווה לבדוק עם רועי מה יש לו להציע. הדיל שלנו לבהאמהס היה דרכו והיה מצויין.

Midriff

New member
תודה

נראה לי שיקח עוד די הרבה זמן עד שהבהמהס יהיו במצב לארח אנשים...

איי ל

New member
מנהל
לא בנסאו (פרדייז איילנד)

האזור לא נפגע בסופה. בנוסף, הכלכלה מבוססת על תיירות, אז נראה לי שלפחות באזור הזה לא תיהיה פגיעה.

debby12

New member
מנהל
הייתי בג'מייקה פעם אחת

<גילוי נאות - זה היה מזמן>. שהיתי באיזה "אול אינקלוסיב" יקר ויוקרתי שבו עובדי המקום ממין זכר לא הפסיקו להטריד/להציק לי ולחברה שאיתה נסעתי.

במונית/הסעה למקום ובחזרה הציעו למכור לנו סמים. ובכלל - כל הסביבה מחוץ לכפר הנופש הרגישה לא מזמינה ברמה של עולם שלישי/רביעי. אז ההרגשה היתה של "מאסר" מסיבות בטחוניות בכפר הנופש האול אינקלוסיב - שכאמור גם הוא לא הרגיש משהו

המקום היה אמור גם לכלול כמה טיפולים (מניקור, מסאז' וכאלה). אלא שנדרש "בקשיש" משמעותי לאנשי הצוות כדי להצליח לקבוע אותם, וגם משכבר נקבעו - הם היו לא מוצלחים מבחינת הגישה של אנשי הצוות שהרגישו כאילו הם עושים לך טובה. זה הרגיש כמו מקום שבו המקומיים שונאים לתת שירות לתיירים.

לא הייתי מבקרת שם שוב מבחירה.

למעלה