זה בדיוק מה שכבר עשיתי...
אז תעשה או תעשי לא יודע מה שהצעתי זה לוקח 10 דקות ופחות...במקום לשאול שוב...אם לא מה הטעם שנמשיך? אגב גם רצוי סריקת אנטי וירוס שאני חושב על זה זה עכשיו זה גם אופציה ..אבל אם ל א עושים לא מתקדמים!! עשו או חפשו מקום אחר לשאול תודה
אז תעשה או תעשי לא יודע מה שהצעתי זה לוקח 10 דקות ופחות...במקום לשאול שוב...אם לא מה הטעם שנמשיך? אגב גם רצוי סריקת אנטי וירוס שאני חושב על זה זה עכשיו זה גם אופציה ..אבל אם ל א עושים לא מתקדמים!! עשו או חפשו מקום אחר לשאול תודה
לא כתבת שעשית עם התוכנה שהצעתי...אלא מה שBLZV אמר זה שני דברים שונים מהותית. אם השיטה שלי עם התוכנה לא עבדה אז נא לכתוב ברור ההסרה עם התוכנה בצורה בה אמרתי לא עבדה, איש לא אמור לנחש...מה משתי ההצעות עשית ומה לא..אני מחכה לתשובה ברורה אם השיטה שלי נעשתה או לא?כשהתקנתי מחדש הוא חזר לי עם כל ההגדרות שהיו לי קודם, סימנתי וי על האפשרות של צור נקודת שיחזור
ניסיתי בשיטה שלך ולא עבד, כשהתקנתי מחדש הוא חזר לי עם כל ההגדרות שהיו לי קודם, סימנתי וי על האפשרות של צור נקודת שיחזורלא כתבת שעשית עם התוכנה שהצעתי...אלא מה שBLZV אמר זה שני דברים שונים מהותית. אם השיטה שלי עם התוכנה לא עבדה אז נא לכתוב ברור ההסרה עם התוכנה בצורה בה אמרתי לא עבדה, איש לא אמור לנחש...מה משתי ההצעות עשית ומה לא..אני מחכה לתשובה ברורה אם השיטה שלי נעשתה או לא?
אז מוזר לי לא הגיוני אם מחקת בתוכנה מחיקה מליאה בכל השלבים ...זה לא אמור לחזור. משהו עשית לא נכון...בתוכנה יש שני שלבים אחת היא גורמת לתוכנה להסיר את עצמה בדרך הרגילה אחרי זה יש סריקה של התוכנה להסרת מה שהתקנה רגילה לא עושה ולכן משאירה תיקיות והגדרות שגם שמתקינים מחדש נשארות בשלב שאחרי הסרה הרגילה בתוכנה יש שלושה אופציות לסמן את הימנית זו המתקדמת זה בטוח..ניסיתי בשיטה שלך ולא עבד, כשהתקנתי מחדש הוא חזר לי עם כל ההגדרות שהיו לי קודם, סימנתי וי על האפשרות של צור נקודת שיחזור
אני אחת שמאוד מבינה ומתמצאת במחשבים,אז מוזר לי לא הגיוני אם מחקת בתוכנה מחיקה מליאה בכל השלבים ...זה לא אמור לחזור. משהו עשית לא נכון...בתוכנה יש שני שלבים אחת היא גורמת לתוכנה להסיר את עצמה בדרך הרגילה אחרי זה יש סריקה של התוכנה להסרת מה שהתקנה רגילה לא עושה ולכן משאירה תיקיות והגדרות שגם שמתקינים מחדש נשארות בשלב שאחרי הסרה הרגילה בתוכנה יש שלושה אופציות לסמן את הימנית זו המתקדמת זה בטוח..
הנה סרטון שמראה בדיוק מה עושים
אם עושים בדיוק כמו בסרטון התוכנה כמו לא הייתה קיימת...והבעיה של הגדרות ותיקיות שנשארות ומחזירות את הבעיה נפתרות. כאמור בכל מקרה אני ממליץ להפעיל מחשב מחדש שיהיה רענן ורק אחרי להתקין מחדש במקרה שלך את גוגל כרום. וליתר ביטחון להתקין מפה מהמקור
דפדפן האינטרנט Google Chrome
עכשיו בגרסה פשוטה יותר, מאובטחת יותר ומהירה יותר מתמיד – עם הכלים החכמים של Google.www.google.com
נא לנסות שוב אחרי שצופים ורואים בדיוק איך לעבוד עם התוכנה ולדווח
אוקיי אנסה לחשוב על עוד משהו זה משהו שלא ראיתי עדיין הבעיה הזו אצלך ואולי אחרים יביאו משהו ..אולי לבדוק עםאני אחת שמאוד מבינה ומתמצאת במחשבים,
עשיתי בדיוק כמו שמופיע בסרטון
לא עוזר
תודה רבה !!אוקיי אנסה לחשוב על עוד משהו זה משהו שלא ראיתי עדיין הבעיה הזו אצלך ואולי אחרים יביאו משהו ..אולי לבדוק עם
https://www.malwarebytes.com/adwcleaner
Premium cyber security protection | Malwarebytes
The Malwarebytes Premium 2024 protects your PC from advanced malware, spam and the latest cyber threats. Learn more here.www.malwarebytes.com
יגלה משהו שהאנטי וירוס לא גילה היום חייבים כמה כלים לנקות מחשב בגלל תחום הנוזקות שווה לנסות..
נסי אולי משם הישועה. ואראה בבוקר אני הולך לישון לילה טוב שבוע טוב
מצאתי מידע על זה כמו שחשדתי זה משהו זדוני, התוכנות שנתתי אמורות לטפל בזה וגם מצאתי הוראות קצת שונות איך לסדר שבינג לא יחזור..תודה רבה !!
מקווה שימצא פתרון..
ראיתי בפורום אחר לא של תפוז שעוד אנשים כתבו שבינג השתלט להם על החיפוש.
אולי זה באג בכרום
היי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.