מנוע חיפוש bing

sivanvan6

New member
בעיית גלישה בכרום
אני נמצאת בעמוד של גוגל, כותבת מילה לחיפוש והתוצאות מתקבלות מתוך חיפוש של bing
ממש מעצבן
איך נפטרים מזה?!
שחזרתי הגדרות של כרום, בהגדרות מנוע חיפוש גוגל מוגדר כראשי.
מה הבעיה?!
תודה רבה!!

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ניסית מה שאפשר ברגיל, הייתי מנסה משהו אחר, אך קודם ודא שאתה רשום לשירותי גוגל לשמור מועדפים וסיסמאות בשרת.

הורד את התוכנה הבאה להסרה מליאה של תוכנות PORTABLE זה ללא התקנה
חלץ והפעל הסר את הכרום שבכל שלב בתוכנה הסר הסרה מליאה סמן הכל ומחק.
הפעל את המחשב מחדש .
התקן את כרום מחדש.
אני מאמין שתיפתר הבעיה מן היסוד. אם הבעיה כמובן לא נפתרה בדרך של BLZVI

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
איך יכול להיות שעדדין זה בינג?

צפה בקובץ המצורף 36694
אז תעשה או תעשי לא יודע מה שהצעתי זה לוקח 10 דקות ופחות...במקום לשאול שוב...אם לא מה הטעם שנמשיך? אגב גם רצוי סריקת אנטי וירוס שאני חושב על זה זה עכשיו זה גם אופציה ..אבל אם ל א עושים לא מתקדמים!! עשו או חפשו מקום אחר לשאול תודה

sivanvan6

New member
אז תעשה או תעשי לא יודע מה שהצעתי זה לוקח 10 דקות ופחות...במקום לשאול שוב...אם לא מה הטעם שנמשיך? אגב גם רצוי סריקת אנטי וירוס שאני חושב על זה זה עכשיו זה גם אופציה ..אבל אם ל א עושים לא מתקדמים!! עשו או חפשו מקום אחר לשאול תודה

לא חייב להיות כאלה תקיפים...
עשיתי ועדיין קיים בינג ועשיתי גם סריקת וירוס, לפני שהצעת..

sivanvan6

New member
כשהתקנתי מחדש הוא חזר לי עם כל ההגדרות שהיו לי קודם, סימנתי וי על האפשרות של צור נקודת שיחזור

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
כשהתקנתי מחדש הוא חזר לי עם כל ההגדרות שהיו לי קודם, סימנתי וי על האפשרות של צור נקודת שיחזור
לא כתבת שעשית עם התוכנה שהצעתי...אלא מה שBLZV אמר זה שני דברים שונים מהותית. אם השיטה שלי עם התוכנה לא עבדה אז נא לכתוב ברור ההסרה עם התוכנה בצורה בה אמרתי לא עבדה, איש לא אמור לנחש...מה משתי ההצעות עשית ומה לא..אני מחכה לתשובה ברורה אם השיטה שלי נעשתה או לא?

sivanvan6

New member
לא כתבת שעשית עם התוכנה שהצעתי...אלא מה שBLZV אמר זה שני דברים שונים מהותית. אם השיטה שלי עם התוכנה לא עבדה אז נא לכתוב ברור ההסרה עם התוכנה בצורה בה אמרתי לא עבדה, איש לא אמור לנחש...מה משתי ההצעות עשית ומה לא..אני מחכה לתשובה ברורה אם השיטה שלי נעשתה או לא?
ניסיתי בשיטה שלך ולא עבד, כשהתקנתי מחדש הוא חזר לי עם כל ההגדרות שהיו לי קודם, סימנתי וי על האפשרות של צור נקודת שיחזור

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ניסיתי בשיטה שלך ולא עבד, כשהתקנתי מחדש הוא חזר לי עם כל ההגדרות שהיו לי קודם, סימנתי וי על האפשרות של צור נקודת שיחזור
אז מוזר לי לא הגיוני אם מחקת בתוכנה מחיקה מליאה בכל השלבים ...זה לא אמור לחזור. משהו עשית לא נכון...בתוכנה יש שני שלבים אחת היא גורמת לתוכנה להסיר את עצמה בדרך הרגילה אחרי זה יש סריקה של התוכנה להסרת מה שהתקנה רגילה לא עושה ולכן משאירה תיקיות והגדרות שגם שמתקינים מחדש נשארות בשלב שאחרי הסרה הרגילה בתוכנה יש שלושה אופציות לסמן את הימנית זו המתקדמת זה בטוח..
הנה סרטון שמראה בדיוק מה עושים

אם עושים בדיוק כמו בסרטון התוכנה כמו לא הייתה קיימת...והבעיה של הגדרות ותיקיות שנשארות ומחזירות את הבעיה נפתרות. כאמור בכל מקרה אני ממליץ להפעיל מחשב מחדש שיהיה רענן ורק אחרי להתקין מחדש במקרה שלך את גוגל כרום. וליתר ביטחון להתקין מפה מהמקור

נא לנסות שוב אחרי שצופים ורואים בדיוק איך לעבוד עם התוכנה ולדווח

נערך לאחרונה ב:

sivanvan6

New member
אז מוזר לי לא הגיוני אם מחקת בתוכנה מחיקה מליאה בכל השלבים ...זה לא אמור לחזור. משהו עשית לא נכון...בתוכנה יש שני שלבים אחת היא גורמת לתוכנה להסיר את עצמה בדרך הרגילה אחרי זה יש סריקה של התוכנה להסרת מה שהתקנה רגילה לא עושה ולכן משאירה תיקיות והגדרות שגם שמתקינים מחדש נשארות בשלב שאחרי הסרה הרגילה בתוכנה יש שלושה אופציות לסמן את הימנית זו המתקדמת זה בטוח..
הנה סרטון שמראה בדיוק מה עושים

אם עושים בדיוק כמו בסרטון התוכנה כמו לא הייתה קיימת...והבעיה של הגדרות ותיקיות שנשארות ומחזירות את הבעיה נפתרות. כאמור בכל מקרה אני ממליץ להפעיל מחשב מחדש שיהיה רענן ורק אחרי להתקין מחדש במקרה שלך את גוגל כרום. וליתר ביטחון להתקין מפה מהמקור

נא לנסות שוב אחרי שצופים ורואים בדיוק איך לעבוד עם התוכנה ולדווח
אני אחת שמאוד מבינה ומתמצאת במחשבים,
עשיתי בדיוק כמו שמופיע בסרטון
לא עוזר

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אני אחת שמאוד מבינה ומתמצאת במחשבים,
עשיתי בדיוק כמו שמופיע בסרטון
לא עוזר
אוקיי אנסה לחשוב על עוד משהו זה משהו שלא ראיתי עדיין הבעיה הזו אצלך ואולי אחרים יביאו משהו ..אולי לבדוק עם

https://www.malwarebytes.com/adwcleaner

יגלה משהו שהאנטי וירוס לא גילה היום חייבים כמה כלים לנקות מחשב בגלל תחום הנוזקות שווה לנסות..
נסי אולי משם הישועה. ואראה בבוקר אני הולך לישון :) לילה טוב שבוע טוב

sivanvan6

New member
אוקיי אנסה לחשוב על עוד משהו זה משהו שלא ראיתי עדיין הבעיה הזו אצלך ואולי אחרים יביאו משהו ..אולי לבדוק עם

https://www.malwarebytes.com/adwcleaner

יגלה משהו שהאנטי וירוס לא גילה היום חייבים כמה כלים לנקות מחשב בגלל תחום הנוזקות שווה לנסות..
נסי אולי משם הישועה. ואראה בבוקר אני הולך לישון :) לילה טוב שבוע טוב
תודה רבה !!
מקווה שימצא פתרון..
ראיתי בפורום אחר לא של תפוז שעוד אנשים כתבו שבינג השתלט להם על החיפוש.
אולי זה באג בכרום?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה רבה !!
מקווה שימצא פתרון..
ראיתי בפורום אחר לא של תפוז שעוד אנשים כתבו שבינג השתלט להם על החיפוש.
אולי זה באג בכרום
מצאתי מידע על זה כמו שחשדתי זה משהו זדוני, התוכנות שנתתי אמורות לטפל בזה וגם מצאתי הוראות קצת שונות איך לסדר שבינג לא יחזור..

כמו כן את התוכנות שנתתי לסרוק איתן ואני לא יודע איזה אנטי וירוס יש לך אבל אתן לך משהו מהטובים לסריקה חד פעמית , אני רכשתי אותו.

למעלה