מנוף ברונטו

fireman

New member
מנוף ברונטו

האם ידוע לכם על איזו תחנה שבבעלותה מנוף ברונטו עם קבינה וחצי? ז"א קבינה שיש בה מקום לשבת גם מאחורה....עד היום ראיתי רק בבאר שבע ברונטו עם קבינה וחצי כל השאר היו קבינה רגילה לנהג + 2 מצורפת תמונת הברונטו של ב"ש

הקבינות החדשות

לידיעתכם השלדות האחרונות שמנופי הברונטו הגיעו עליהם הם מתוצרת דאף. והם קבנינה אחת דרך אגב האם הברונטו של באר שבע חזר לעבוד?

fireman

New member
הברונטו של באר שבע

שהתהפך כמו שאתם יודעים נמצא כבר כחצי שנה בפינלנד במפעל של ברונטו. לאחר שהמנוף התהפך הוא הועמס ע"י שני מנופים אחרים על משאית והובא למוסך המרכזי של מרצדס....כאן פרקו ממנו חלקים מהמנוף שנתלשו ממנו חלקית כמו סולם הצד ושיפצו את שלדת הרכב עצמו. לרחק מכן הוא נשלח לפינלנד להחלפת המנוף (מנוף שניזוק מושבת אוטומטית) בגלל הסיכון שמשהו בו נפגע ועלול לערער את חוזקו בעתיד....שם פרקו ממנו את המנוף ומרכיבים עליו מנוף חדש (חבל ששוב רק 42 מטר) ואנחנו מחכים....סגן מפקד האיגוד היה בפינלנד לפני מספר שבועות והמנוף צריך לחזור לארץ אוטוטו ולהכנס לשירות ופעילות מבצעית נקווה שזה יקרה במנוף....החוסר שלו מורגש באיגוד כולו בעיקר בתחנת דימונה שהמנוף שלהם נמצא אצלנו בתחנה בבאר שבע.... לגבי ברונטו על דאף....כל המנופים שראיתי הם על שלדות מרצדס 2638 (אותה שלדה כמו הרכב אספקת מים) רק עם קבינה קצרה...רק בבאר שבע ראיתי ברונטו עם קבינה וחצי....לגבי ברונטו על שלדת דאף לי ידוע שיש רק אחד כזה של 32 מטר באחת מתחנות המשנה של תל אביב ותקנו אותי אם אני טועה

שילדת ברונטו

שני מנופים שהיגו לארץ לאחרונה היו אצל מוסך פרץ למיתקונים. המנופים היו אצלנו בתחנה לחניית בינים אם אני לא טועה מדובר בתחנות חדרה וטבריה

TAFD

New member
לנו יש

אני לא יודע אם לזה התכוונת ערן, אבל לנו בת"א יש מנוף שיש מאחורה מעין מיטה/מזרון, זה אמנם לא ממש מרווח כמו כיסא, אבל אפשר להכניס שם 2-3 אנשים בנוסף לנהג ולנוסע שלידו.

למעלה