מנוצלת

מנוצלת

הי לכולם, אני עובדת 8 שנים כמזכירה התחלתית כזוטרית והיום אני מזכירת מנכ"ל עם כל המשתמע.בנוסף בעקבות צמצומי כוח אדם נפלו עלי עוד ועוד תפקידים, אני רואה את איש השיווק ומנהל התפעול עושים את עבודתם בכאילו. דברים כמובן שהמנכ"ך אינו רואה. מחפלפים כסף הולך לאיבוד וכו'. בנוסף יש להם משכורת שמנה ותנאים , בנוסף המנכ"ל המנכ"ל הביא עובדת להנהלת חשבונות לחצי יום בתנאים מפליגים כי הוא מכיר אותה. אני עושה עבודה יעילה ומועילה והבוס שלי מודע לכך. הבעיה היא המשכורת שלי כ 4600 ברוטו ליום עבודה שלם. אני מרגישה ממש מנוצלת והיות ואני בת 50 לדעתי הוא מנצל מצב. אין פרופורציה בין משכורתי לבין עבודתי. רוצה לציין שאני יותר מדי איכפתית ומגוננת על החברה כאילו הית השלי. המשכורת הועלתה לי ב 300 ש"ח לפני חודשיים . אבל אני מריגשה גרוע ואז גם ישל לי רגשות עזים של קנאה שאחרים עושים חצי ממה שאני מזלזים ולא אכפת להם והם מרווחים מה שלא מגיע להם לדעתי. איך אני מתמודדת . אין צ'נס שהוא יעלה לי במשכורת היות ואני כנראה הפכתי למובן מאליו . וככה אני נשארת דפוקה . מה דעתכם.זה לא צודק!!!!!!!!!!!!!!

אני מאוד

מבינה אותך. הבעיה היא שיש חברות שמתייחסות בזילזול לתפקיד של מזכירה. מצד שני, את לא יכולה להשוות בין שכר של מזכירה לשכר של סמנכ"ל. למרות שברור לי שאת נאמנה לחברה יותר מהם, וגם את תורמת לחברה יותר מהם. אם את חושבת שאת יכולה להרוויח יותר, למה שלא תנסי לחפש מקום עבודה שבו תקבלי את השכר שמגיע לך? אל תשכחי שהיום מחפשים לתפקיד של מזכירה בוגרות תואר ראשון, במיוחד בחברות היי טק. בנוסף, לא בכל מקום תובטח לך קביעות. את יכולה למצא מקום נהדר, אבל יום אחד תמצאי את עצמך בחוץ על לא עוול בכפך. אם הם העלו לך רק ב 300 ש"ח. אז אין לך מה לצפות להעלאה משמעותית יותר. יש לך שתי אפשויות, האחת - להשלים עם המצב. השניה- לחפש מקום עבודה אחר. אשמח לשמוע את תגובתך.

../images/Emo45.gifמסכימה עם הלביאה. לדעתי, נסי

למצוא מקום אחר, וכשתמצאי תוכלי ללחוץ להעלאה רצינית או להתפטר.

המנוצלת

תודה שעניתם, צודק הבחור,גיל 50הוא גיל שקשה למצוא עבודה, למרות שאני חושבת שדווקא בגיל זה איןילדים קטנים החיים מסודרים ויש זמן להשקיע טועים המעבידים.חוץ מזה שבאמת אין לי כישורים כמו אנגלית וכו'. אבל מטריף אותי שאנשים שמזלזלים לא משקיעים ורק אני ועוד עובדת במשרד רואות את זה . ולא המנכ"ל. והם מקבלים את כל הפרוולגיות.בזבוז משווע מה לעשות ? תודה על התשובות וההתייחסות

גיל 50 הוא לא סוף העולם או הקריירה.

ולכן הצעתי קודם לנסות ומצוא עבודה חלופית ואז עם קלף מיקוח ביד לנסות ולשפר... לנסות לא יזיק.

אז אולי

כדאי לך להוריד הילוך ולהשקיע פחות
הכוונה היא שלא תשקיעי שעות נוספות, ואת הזמן הפנוי תקדישי לך ולמשפחתך. תמצאי לך תחביבים, תלכי למקומות שאת אוהבת. כך תסיחי את דעתך מהעבודה, וגם תגלי שהשכר שאת מקבלת הוגן יותר, כי גם תשקיעי פחות.

למעלה