מנורות מלח , שיעולים ושינה טובה

מנורות מלח , שיעולים ושינה טובה ../images/Emo199.gif

עד לשבוע שעבר לא היתה לי מנורת מלח בבית
. ואני רוצה לשתף אותכם במה קרה בשבוע האחרון עם המנורת מלח. בתי הקטנה, מאוד משתעלת בחודש האחרון, בעיקר בלילות. השיעול הזה גרם לה להתעורוריות מרובות בלילה, וכתוצאה בכך עייפות וניג'סיות במהלך היום. הלכנו לרופאה , והיא המליצה שהילדה תשן עם אדים קרים. המלצה מעולה, אבל עם אדים קרים, החדר שלה נהיה פשוט קפוא, ואני פחדתי שתחטוף גם דלקת ריאות.
אז עשיתי מעשה, הלכתי לקנות מנורות מלח (היה מבצע בסטונאייג' בחנוכה) - הפלא ופלא. מהרגע שמנורת המלח דולקת בחדרה בלילה - הילדה ישנה טוב
זאת לא המלצה רפואית חו"ח, אבל לנו זה עזר. בריאות לכל
ענת

מנורת מלח, טובה גם לאנרגיות../images/Emo140.gif

מלח באויר מטהר כל מצב, גם של אנרגיות לא נעימות, בריאות טובה באהבה אריאלה שגילתה רק עכשיו את הפורום הזה
ומקווה להמשיך ללמוד עוד על קריסטלים.

מנורת מלח קונים../images/Emo140.gif

אני מצרפת לך תמונה, מה שאת רואה זה גביש לח, בתוכו יש נורה אשר מחממת ומשחררת באיטיות את המלח ממנו הגביש עשוי. מקווה שעזרתי לבריאות אריאלה

אולי זה אותו אפקט../images/Emo9.gif

אך זה לא גביש מלח רגיל, נדמה לי זה מורכב ממינרלים, אם את צריכה את זה לריפוי, בהחלט גם אדי המלח הינם טובים למערכת הנשימה. לילה טוב אהבה אריאלה

mg8

New member
שאלה לגבי מנורת המלח

גם אני קניתי במבצע של סטונאייג, אבל אחרי מספר ימים ראיתי שכל השידה מלאה במלח כלומר זה מתפורר או נמס או משהו. זה אמור להיות ככה?? (אגב - לא עזר לי...)

את יכולה לפנות לסטונאייג'../images/Emo22.gif

ולספר להם על התפרקות המלח במנורה. אם זו התפרקות משמעותית אז כדאי, אולי יחליפו לך באחרת אצלי עדיין אין כזו נזילה והתפרקות, הן על צלחת כי אני יודעת שזו אפשרות.

../images/Emo24.gifכבר כמה שבועות אני חושבת לעצמי

שאני צריכה כבר לקנות מנות מלח הביתה... כולנו משתעלים הגדול היה עם משאפים פיצפיץ
עם אינהלציה ואנטיביוטיקה.... אין השבוע אני קופצת לסטונאייג' לקנות!! תודה שהזכרת לי....
חבל שלא הכרתי את הפורום עוד קודם.... אוהבת את הקריסטלים וניפלאותיהם

למעלה