מנורת שולחן.

מנורת שולחן.

היי, בגלל שנה ראשונה באוניברסיטה הרבה זמן לא הייתי כאן וקצת זנחתי את התוכנה.. בכל מקרה מצורף מודל שבניתי למנורת שולחן שלי, זה החפץ הכי ריאליסטי שניסיתי לעשות עד עכשיו (ממש השקעתי בכל החורים והפיתולים שיהיו כמו במקור), ובכלל אחת העבודות הראשונות שלי, אז אשמח לקבל פידבק לפני שאני ממשיך לעבוד עליו ועל חפצים אחרים.. תודה! :)

tals56

New member
נראה יפה,אבל אפשר מזווית אחרת?

כי לא רואים מהזווית הזאת כלום...

תודה, הנה close up על הבסיס

אפשר לראות ב- close up קצת עיוותים במתכת באיזור החורים. הסיבה היא שלא השתמשתי כאן בטקסטורה של החורים, אלא ממש עשיתי כאן חורים, כדי להתאמן על חיסור בוליאני (ככה קוראים לזה לפי מה שאני זוכר), וזה קצת עיוות לי את הסביבה משום מה.

eldarinn

New member
הבנייה עצמה נראית בסדר

וגם רואים שירדת לפרטים. מאידך הבסיס בדרך כלל יותר גבוה (בגלל השנאי) או שהזוית שבחרת מעוותת אותו.

יכול להיות שאתה צודק..

אני אנסה לחפש את המנורה המקורית (עשיתי לה relocation בגלל שהשנאי שלה עשה קולות מעצבנים), ואבדוק את הגובה. תודה!

BigFatBaby1

New member
סה"כ אחלה מודל, מה שאתה יכול לעשות

כדי לשפר אותו זה אולי להגדיל את כמות הפוליגונים למראה יותר חלק ופחות ממוחשב, לסדר את הטקסטורה למשהו קצת יותר מתכתי (בחלקי מתכת כמובן :)) אבל בכללי אהבתי...

תודה..

בקשר לטקסטורה - אכן אני צריך להתאמן קצת בנושא, אני די גרוע בזה.. בקשר לכמות הפוליגונים - אני משער לעצמי שאתה מדבר על ראש המנורה, כי אני לא רואה איך אפשר להכניס עוד פרטים לבסיס :)

למעלה