מנותקת לגמרי

רקפת....

New member
מנותקת לגמרי

אי מרגישה מנותקת...לא שייכת לכאן או לשום מקום אחר..אין לי כוחות או חשק לעשות כלום...לא מעניין אותי...עכשיו הודיעו לי שאני צריכה לחכות להמשך טיפול פסיכולוגי והמטפלת הקודמת הבטיחה לי שלא אצטרך לחכות. טוב אז היא שיקרה אבל כולם משקרים אז אני כבר אמורה להתרגל. אני לא אחזיק מעמד ללא טיפול...אני נופלת לתהום ואין מי שיתפוס אותי...רקפת

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אולי פשרה בינתיים

אם את רוצה, נסי ליצור קשר עם מרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית, שם יש אפשרות להפגש עם מתנדבת כמה פעמים. זה אולי יקל עליך עד שיגיע המפגש עם המטפלת החדשה. פשוט חייגי 1202, הם אמורים לענות גם עכשיו. דברי עם המתנדבת, מקווה שתפלי על מישהי טובה, יכול להיות שעצם השיחה איתה תקל עליך במידת מה. בהצלחה!

רקפת....

New member
לסהר תודה אבל...

הייתי שם בקבוצת תמיכה וממש ממש היה לי רע,,,ככה שאני לא רוצה להגיע לשם שוב. לא חשוב אני אתגבר כבר לבד...אין ברירה אני חייבת לשרוד...רקפת

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
יש עוד מקומות...

לא מוותרת לך! מכיוון שיש לך היסטוריה של פגיעה בילדות, את יכולה לקבל טיפול מסובסד באל``י ומיט``ל, שני גופים שעוזרים למבוגרים שנפגעו כילדים. מצרפת לך כאן לינק לדף עם מקומות שבהם אפשר לקבל טיפול מהסוג הזה, תבדקי אופציות רקפת.

רקפת....

New member
סהר שוב תודה

כבר אין לי אמון באף אחד ובשום מקום אבל אני מוכנה לנסות ולברר...נראה לי חסר תועלת אבל אנסה. תודה שוב...רקפת

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
פשרה

כשקשה וטובעים בתוך הכאב, נאחזים בכל מה שיכול אפילו קצת לעזור. ``כולם והכל לא עוזר`` אלו אמירות לא מציאותיות בדיוק כמו ``הכל נפלא וישאר ככה תמיד``. האמת היא אי שם באמצע ואת יכולה לנווט לקצה זה או אחר שלה, לא ייאוש ולא תקווה לא ריאלית, אבל בכל אופן, תקווה מסוימת עם ריאליזם לגבי המציאות.

חגו

New member
לא ממש

ניסיתי לפנות למיט``ל בבקשה לעזרה. שנים לקח רק עד שחזרו אלי בכלל. הם מאוד מסבסדים את הטיפול, אבל הסכום שהם הציעו לי היה עדיין גבוה מידי עבורי. כשהגענו להסכמה על המחיר שהם יכולים לתת ואני יכולה להרשות לעצמי. הציעו לי מטפלת באמנות והסכמתי כי זה תחום שמושך אותי. והיה פשוט זוועה.המטפלת בכלל לא בררה איתי מה אני רוצה, מה אני צריכה, באיזה שלב של עיבוד הטראומה אני נמצאת עם עצמי. אני רציתי טורבו, והיא הלכה כמו על ביצים. ומעל לכל זה היא כל הזמן פרשה אותי וכשאמרתי לה בעדינות שזה לא מתאים לי או שאני לא מתחברת למה שהיא אומרת היא פשוט המשיכה להתעקש על הפירושים שלה והמשיכה לחזור עליהם מפגישה לפגישה ולא הרפתה. כשראיתי שזה לא זה התייאשתי ופרשתי. בגלל שקשה להשיג את מי שאחראית שם אפילו לא ניסיתי ליצור איתה קשר כדי לבקש למצוא מישהי אחרת.וזה גם הביך אותי להגיד שהמטפלת ההיא לא התאימה לי. מצחיק ,אבל פחדתי שמה שאני אגיד יפגע בה. לא היה לי כח עוד פעם להמתין שבועות לתשובה. לא יודעת אם מיטל זה ככה בכל מקום, אבל ככה זה בעיר שבה אני גרה.

רקפת....

New member
לסהר תודה אבל...

הייתי שם בקבוצת תמיכה וממש ממש היה לי רע,,,ככה שאני לא רוצה להגיע לשם שוב. לא חשוב אני אתגבר כבר לבד...אין ברירה אני חייבת לשרוד...רקפת

רקפת מתוקה

פעם אני הייתי שם ומניסיון רק מניסיון הגעתי לפגישה אישית עם אחת המתנדבות לא קבוצה וזה עזר לי המון היתה לי אוזן קשבת מלאה מישהי להיות איתה בקשר בשעת משבר אולי כדאי שתחשבי על זה זה עשוי לעזור לך

למעלה