מנות אישיות...

judi1

New member
מנות אישיות... ../images/Emo141.gif

אכן צדקתם. האפקט של מנה אישית, למרות ההשקעה שבו, משדרג את התוצר בכמה מעלות. אמש , ניסיתי זאת לראשונה, בקינוחים בתוך רינגים אישיים, טארטלטים קטנטנים ,ושתי עוגות שלמות לגיבוי. השכבות המנה האישית, מלבבות את העין והנשמה. ..הבעייה היחידה היתה שהאורחים לא העזו לגעת ביצירות : "זה נראה כמו מוצגים במוזיאון שאסור לגעת בהם.." עלי לציין, כי אחד הפריטים שקצר הצלחה מדהימה, (ושזו לי הפעם השנייה להכין אותו), היה, המקרונים של: genoise. וכך זה נשמע אתמול.. אמא שלי: "אוו..איך טעים! ..זה בדיוק כמו ה"עבמבר" רק חום.." בסוף הערב באה אלי אחותה של הכלה העתידית, עם שני ילדים קטנים: "מתנצלת שאני חצופה, אבל הילדים שואלים אם נשאר במטבח, עגולים כאלה שרכים וטעימים בפנים.." (ולצערי לא נשארו..
) רינה חברתי, שגם אליה שיגרתי סלסלה ,רגע לפני שיצאנו,התקשרה אלי בשעות המאוחרות של הלילה,לספר, שבנות אחיה רבו על ה"קרמבויים" הקטנים האלה... (אחת הבנות האלה היא שפית מקצועית). תודה לגנואז שלא החסיר מאיתנו את הסוד הזה, ובנוסף ליווה אותו בהסברים סבלניים במיל.
 

genoise

New member
../images/Emo51.gif רבה

כיף לשמוע שהמקרונים הצליחו וש"הניסוי" הוכיח שהשמיים הם הגבול באשר לעיצוב המנה (אמרתי לך... אמרתי לך...
).
אומר רק שהמתכון למקרונים הוא מתכון קלאסי של המטבח הצרפתי. העברתי אותו שינויים מאד קלים כדי להתאים אותו לביצים בארץ, וכמובן שקיימים עוד מתכונים למקרונים על אותו בסיס.
 

terroir

New member
כל הכבוד ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

איזה יופי לשמוע על הצלחה.
 

terroir

New member
הקלד "מקרון" בשדה החיפוש למעלה

ותקבל את כל ההודעות בנושא, כמו גם את ההודעה המקורית של ג'נואז עם המתכון והתמונה איך זה צריך לצאת.
 
למעלה