מנות לבר- מסעדה

motixlost2

New member
מנות לבר- מסעדה

שלום לכולם.
יש לי מועדון ביליארד ואני רוצה להחליף את התפריט.
כרגע אני מוכר מנות כמו שניצלונים, ציפס, הום פרייז, המבורגר, פסטלים וסיגרים, סלטים, טוסטים פיצה וכו'.

מכיוון שזה מועדון ביליארד ולא מסעדה, הביקוש משתנה בשעות וזה בא על חשבון ה"מאנצ" של האנשים. כלומר, אני חייב לעבוד רק עם מזון קפוא בעיקר*
כמו כן, אין לי אפשרות להעסיק הרבה עובדים ולכן עדיף שהמנות יהיו כמה שיותר קלות להכנה, אך חשוב אף יותר שזה לא יבוא על חשבון איכות וטעם המנות.

המטבח בנוי לסגנון המנות שציינתי למעלה. יש לנו טוסטר, ציפסר, פלאנצה, כיריים, טוסטר אובן קטן וכו'.

אשמח לקבל הצעות מכם על מה להוסיף, מה הולך היום בסצינת האוכל של הפאבים/מועדונים בסגנון הזה. מעדיף לא להתעסק כ"כ באוכל טרי כי אין לדעת אם ייזרק או יחוסל.
כמובן שאעדיף מוצרים שאפשר להשתמש בהם בכמה מנות, כדי לחסוך בכמות הספקים.

אשמח למתכונים, הצעות ולשמוע את דעתכם.

תודה.
 

Maldini Girl

New member
לא יודעת ממש מה הולך בסצנת הברים, אבל

אולי כל מיני מנות שאפשר לאכול על טוסטונים- למשל קרפצ'יו, פטה כבד
גבינה (קממבר) וריבה הולך מעולה על טוסטונים
קובה מטוגן
פיצה על טורטייה
כרובית מטוגנת (עטופה בפירורי לחם או בטמפורה/ בלילה אחרת) לצד טחינה
פיש אנד צ'יפס
טבעות בצל
ירקות בטמפורה
 

ady18

Well-known member
מציעה

נקנקיות עם פירה\ציפס שיהיה בחירה
טבעות בצל
סלטים פשוטים וקלים חלומי טונה או יווני או רק ערבי
הייתי מוסיפה חומוס \טחינה \אפשר לבנה
לחם נחמד אפשר כפוקצה
טוסט לא בטוחה שזה הכי טוב , כנל לגבי פיצה לא הייתי ממליצה
קבבים קטנים
כנפים מאוד מאוד הולך ורץ
ופסטה פשוטה , לדעתי יותר ירוץ המוקפץ.....
 

yair_bar

New member
מנהל
כמה שאלות מכוונות

1. למה בעצם אתה מעוניין לבצע שינוי - כדי לרענן? דרישה של הלקוחות? להגדיל הכנסות? להקל על עבודת הטבחים? להקטין מלאי שמתקלקל בתדירות גבוהה? להגדיל מגוון? למשוך קהל יעד שרוצה יותר אוכל משתייה? להכניס אלטרנטיבות בריאות?
&nbsp
2. מה מהמנות שציינת הן הפופולאריות בעסק ומהן המנות הכי פחות פופולאריות?
&nbsp
3. מה אופי הקהל שמתארח אצלך בפאב?
&nbsp
4. האם יש הופעות חיות?
&nbsp
5. האם רוב המבלים יושבים סביב שולחנות או עומדים?
&nbsp
6. האם יש בר ישיבה גדול עם ברמנים?
&nbsp
 

motixlost2

New member
תודה על התגובות... הנה קצת יותר פרטים

הקהל בעיקר אוהב אוכל מזרחי, אבל לא רק. מועדון ביליארד/סנוקר.
זה עסק משפחתי, עובד עד 4 בבוקר בערך. יש לנו מנות שהן כמו נשנוש ואנשים אוכלים תוך כדי המשחק.
יש הרבה שמגיעים רק לאוכל ויש שולחנות ישיבה ליד הבר למי שרוצה.
מנות כמו קרפצ'ו וכאלה לא יילכו שם, אנשים לא מתחברים לסגנון הזה שם, ניסינו כל מיני מנות כאלה.
המנות יחסית יקרות כי עובדים בלילה, יש הרבה הוצאות וגם הסחורה עצמה יקרה.
אני רוצה להוסיף מנות כמו פרגיות, חזה עוף, אולי רולים עם אנטריקוט, אבל לא יודע איך לסדר את זה כי הטריות נשארת רק 3 ימים אז איך לחלק את זה לשבוע?
אולי כרוב מטוגן עם איזה תוספת (מכינים את זה בציפסר?), נקניקיה בלחמניה, להוסיף למנת החומוס אולי פטריות?

לדעתכם אני יכול להתעסק עם בשר טרי? או שכדאי להשאר רק עם קפוא חצי מוכן?

תשובות ליאיר בר:
1.לרענן את התפריט כי מזמן לא עשיתי שינוי, לגוון מנות וכמובן להגדיל הכנסות מהאוכל כי אוכל יוצא אבל לא כמו שהייתי רוצה. אחרי הכל האוכל זה הכסף במקום כזה ולא הביליארד.
2. המנה הפופולארית היא שניצלונים וציפס (של עוף טוב צ'ונגו). מגיעה עם סלט ורטבים. כמו כן, ההמבורגר מאוד פופולארי.
3. רשמתי למעלה על אופי הקהל.
4. אין הופעות חיות
5. רב הלקוחות משחקים ביליארד ומנשנשים ממכה למכה. כמו כן יש במה עם שולחנות ישיביה ובר גדול עם מקומות ישיבה.

לסיכום, אני מחפש מנות פתיחה בסגנון אדממה, טבעות בצל, הום פרייז, ציפס, חומוס (כל אלה יש) מנות עיקריות בסגנון שניצלונים, המבורגר, פלטת מטוגנים (שאני פשוט מערבב מכל המטוגנים).

תודה שוב על העזרה.
 

motixlost2

New member
לגבי קינוחים ששכחתי

כרגע יש לי רק סופלה שוקולד, גלידות, מילקשייקים ופרישייקים.
איזה קינוחים קפואים מהירים ניתן להכין? האם קרם בורלה מסובך להכין? וופל בלגי?
 

michal@gal

Active member
מנהל
וופל בלגי זה פשוט

רק צריך טוסטר יעודי לזה.
 

נטעליג

New member
אם אתה מחפש נשנושים שאפשר לאכול בעמידה אולי פאקורה

או כל צורה של ירקות בבלילה?
אם אוהבים צ'ונגו אפשר להכין ירקות מטוגנים בסגנון.
חומוס אפשר להכין בצורה של חטיף (גרגרים עם תיבול) ולא רק ממרח.
מגיע כמו אדממה (מנחשת שבזה אתם משתמשים) קפוא.
טורטיה ממולאת מטוגנת?
 

motixlost2

New member
אגרולים וירקות פחות מתאים. דברים יותר עממיים?

אולי משהו בסגנון טורטיה עם אנטריקוט? טורטיה עם חזה עוף? כריך קורנביף?
 

yair_bar

New member
מנהל
כמה רעיונות

נקניקיות בלחמניה - ניתן לקנות היום נקניקיות באיכות טובה ולא תעשייתיות
דים סאם - ניתן לקנות קפואים - די פופולארי היום
שיפודי פרגיות בטריאקי
טוסט נקניק
טורטיות עם אבוקדו ומילוי של חזה עוף או בקר מוקפץ עם בצל ופלפל אדום
שווה לך לשקול לעשות ניסוי למכור סושי. זה יכול להצליח לך דווקא בסנוקר
שניצלונים זה מצויין וגם יש נקניקיה בציפוי קמח תירס שמגישים על מקל/שיפוד
פיש אנד צ'יפס (עם בירה בבלילה)
ספגטי ברוטב עגבניות
הום פרייז
טבעות בצל
&nbsp
מבחינת קינוחים:
מלבי, פאדג' שוקולד, קרם ברולה, מילקשייק
&nbsp
 
למעלה