motixlost2
New member
מנות לבר- מסעדה
שלום לכולם.
יש לי מועדון ביליארד ואני רוצה להחליף את התפריט.
כרגע אני מוכר מנות כמו שניצלונים, ציפס, הום פרייז, המבורגר, פסטלים וסיגרים, סלטים, טוסטים פיצה וכו'.
מכיוון שזה מועדון ביליארד ולא מסעדה, הביקוש משתנה בשעות וזה בא על חשבון ה"מאנצ" של האנשים. כלומר, אני חייב לעבוד רק עם מזון קפוא בעיקר*
כמו כן, אין לי אפשרות להעסיק הרבה עובדים ולכן עדיף שהמנות יהיו כמה שיותר קלות להכנה, אך חשוב אף יותר שזה לא יבוא על חשבון איכות וטעם המנות.
המטבח בנוי לסגנון המנות שציינתי למעלה. יש לנו טוסטר, ציפסר, פלאנצה, כיריים, טוסטר אובן קטן וכו'.
אשמח לקבל הצעות מכם על מה להוסיף, מה הולך היום בסצינת האוכל של הפאבים/מועדונים בסגנון הזה. מעדיף לא להתעסק כ"כ באוכל טרי כי אין לדעת אם ייזרק או יחוסל.
כמובן שאעדיף מוצרים שאפשר להשתמש בהם בכמה מנות, כדי לחסוך בכמות הספקים.
אשמח למתכונים, הצעות ולשמוע את דעתכם.
תודה.
שלום לכולם.
יש לי מועדון ביליארד ואני רוצה להחליף את התפריט.
כרגע אני מוכר מנות כמו שניצלונים, ציפס, הום פרייז, המבורגר, פסטלים וסיגרים, סלטים, טוסטים פיצה וכו'.
מכיוון שזה מועדון ביליארד ולא מסעדה, הביקוש משתנה בשעות וזה בא על חשבון ה"מאנצ" של האנשים. כלומר, אני חייב לעבוד רק עם מזון קפוא בעיקר*
כמו כן, אין לי אפשרות להעסיק הרבה עובדים ולכן עדיף שהמנות יהיו כמה שיותר קלות להכנה, אך חשוב אף יותר שזה לא יבוא על חשבון איכות וטעם המנות.
המטבח בנוי לסגנון המנות שציינתי למעלה. יש לנו טוסטר, ציפסר, פלאנצה, כיריים, טוסטר אובן קטן וכו'.
אשמח לקבל הצעות מכם על מה להוסיף, מה הולך היום בסצינת האוכל של הפאבים/מועדונים בסגנון הזה. מעדיף לא להתעסק כ"כ באוכל טרי כי אין לדעת אם ייזרק או יחוסל.
כמובן שאעדיף מוצרים שאפשר להשתמש בהם בכמה מנות, כדי לחסוך בכמות הספקים.
אשמח למתכונים, הצעות ולשמוע את דעתכם.
תודה.