מנות מהקייטריינג לילדים

ababab

New member
מנות מהקייטריינג לילדים

רציתי לשאול אותכן מה אתן עושות לגבי מנות לילדים. בהתחלה בקושי היו אמורים לבוא ילדים לחתונה שלנו. עכשיו לאט לאט מתווספים ילדים . מנה רגילה מאוד יקרה, מה גם שאני לא חושבת שרוב הילדים במלא אוהבים את האוכל שיש במנות הרגילות (הם בד"כ מעדיפים דברים אחרים),אז מה בדיוק עושים? תודה על העזרה מראש

אתי@

New member
אתם צריכים לסכם עם האולם מחיר

מיוחד למנות ילדים. למיטב ידיעתי אין הבדל בתפריט בין מנה רגילה למנת ילדים, אבל יש הבדל במחיר (בגלל שממילא ילדים אף פעם לא אוכלים כלום...)

*שיר

New member
גם אצלנו יש המון ילדים והיה חבל לנו

על הכסף , שלא לדבר על הכיף של הילדים. אז ביחד עם בעלי המקום סגרנו על תפריט ילדים בעלות של 70% מעלות מנה רגילה. התפריט יכלול נקניקיות, צ´יפסס, תירס חם וכדומה (עוד לא סגור סופית) אמנם חשבנו שהמצאנו את הגלגל, אבל אח"כ הבנתי שזה דבר די מקובל, אז אל תתביישו לבקש.

הילית*

New member
שיר, האוכל לילדים מוגש במזנונים

או רק כשמבקשים. הבנתי שחלק מהמקומות נרתעים מנושא מנות הילדים בגלל שגם מבוגרים לוקחים מהמזנון של הילדים ואז הם נאלצים להכין יותר "מנות ילדים". מעניין אותי לדעת איך אצלכם מתמודדים עם זה

*שיר

New member
אצלנו הכל במזנונים, כולל הילדים

כלומר, לילדים יהיה מזנון מיוחד משלהם. האמת היא שאני לא יודעת מה הם יעשו אם יבוא מבוגר וייקח מהמנות של הילדים...

ababab

New member
אצלנו זה הגשה ולא מזנון

לכן אנחנו לא יכולים לעשות מזנון לילדים. אני רואה שכן כולם עושים מנות שונות או לפחות יותר מוזלות לילדים. אני באמת אברר עם הקטטירינג שלי. זה נשמע לי אחלה מזנון לילדים, אבל אצלנו פשוט אין מזנונים.תודה

אינצה

New member
גם אצלנו זה הגשה

ואנחנו סגרנו עם הגן שיהיו שלושה שולחנות שבהם ירוכזו כל הילדים (או לפחות רובם). לפי מה שהבנתי מהם יהיה להם קשה לעשות תפריט מיוחד (אבל עוד לא ישבנו על תפריט אז זה נתון לשינויים). מה שכן, מחיר המנות האלה יהיה 50% ממחיר מנה רגילה. אבל חשוב לציין שהענינים האלה סגורים אצלנו בחוזה וזה דרש הרבה לחץ מצידנו - הם ממש לא היו מוכנים לשמוע על זה בהתחלה. תנסו אולי תצליחו לעשות את זה אצלכם.

למעלה