Norma Desmond
New member
מנז'טים ותבניות אפיה מסיליקון- איך אופים בהם?
שלום לכולם
קיבלתי במתנה מספר תבניות אפיה מסיליקון (עגולה, אינגליש קייק ומספר מנז'טים) ואין לי מושג איך משתמשים בהן
קודם כל- אם הכנתי בלילה של עוגה בחושה לדוגמא- האם שופכים אותה לתוך התבנית ומכניסים את התבנית כמו שהיא לתנור? (על רשת?) או שאת תבנית הסיליקון צריך להכניס לתוך תבנית קשיחה?
כנ"ל לגבי המנז'טים. אני פשוט תוהה אם העובדה שהם רכים לא תגרום להם לקרוס ולכל הבלילה להשפך מתוכם
בנוסף- האם יש הוראות אפיה שונות לתבניות כאלה, בשונה מתבניות מתכת רגילות?
תודה!
שלום לכולם
קיבלתי במתנה מספר תבניות אפיה מסיליקון (עגולה, אינגליש קייק ומספר מנז'טים) ואין לי מושג איך משתמשים בהן
קודם כל- אם הכנתי בלילה של עוגה בחושה לדוגמא- האם שופכים אותה לתוך התבנית ומכניסים את התבנית כמו שהיא לתנור? (על רשת?) או שאת תבנית הסיליקון צריך להכניס לתוך תבנית קשיחה?
כנ"ל לגבי המנז'טים. אני פשוט תוהה אם העובדה שהם רכים לא תגרום להם לקרוס ולכל הבלילה להשפך מתוכם
בנוסף- האם יש הוראות אפיה שונות לתבניות כאלה, בשונה מתבניות מתכת רגילות?
תודה!