מנחה בהיסטוריה כללית

dhome

New member
מנחה בהיסטוריה כללית

זקוקה למנחה שיבדוק את עבודת הסימנר שלי על נושא הפלגלנטים,חצי כבר כתבתי, סטודנטית שמסיימת תואר ראשון בהיסטוריה באוניברסיטת ת"א [email protected] הדס

d a p h n a

New member
פעם שנייה שאני נתקלת בהודעה...

לא הבנתי מה זה "מנחה שיבדוק עבודה". אצל מי את עושה את הסמינריון? מי שלמדת איתו את הסמינר הוא המנחה שלך.

dhome

New member
סימינריון

כתבתי חצי וראיתי חשיבות רבה לכך שמשהו מקצועי יחווה דעה בשלב הזה לצורך חיזוק ומצאתי. תודה על ההתיחסות. הסימינריון הבא יהיה מעם ישראל האם יש אפשרות לפנות אלייך? תודה מראש הדס

d a p h n a

New member
לא. קודם כל, כי אני לא מהיסטוריה של עם ישראל

אבל יותר מזה, כי שוב, את צריכה לקבל הכוונה מהמרצים שלך, או מחברייך לספסל הלימודים...

I Was Hoping

New member
למי את קוראת "מישהו מקצועי"?

ולשם הבהרה - את מוכנה לשלם למישהו כדי שיקרא ויגיב על עבודתך לפני שאת מגישה אותה?

aya_bsf

New member
חצופה

מישהו עובד אצלך?????? מאיפה למדת להתבטא כך?

סליחה שאני מתערב

קראתי את ההודעות בשרשור זה ולא מצאתי ולו מילה אחת הטומנת בחובה נימת חציפות כזו או אחרת...האם את התכוונת לבקשת העזרה שלה? ושוב סליחה על התערבותי...

איה?

מיהרת מדיי להגיב, לדעתי. בואי נברר ראשית את כוונותיה של הכותבת. אם כוונותיה הן כפי מה שחושבים כאן חלק מהאנשים - אני אטפל בענין. אין סיבה ליצור עכשיו שרשור של דברי תוכחה תודה

שלום dhome

שני דברים: ראשית - אני מחזקת את דבריה של דפנה. כשכותבים סמינריון הדבר הכי נכון והכי נחוץ הו אל התייעץ ע ם המרצה שלימד את הקורס. שנית - מחזקת את שאלתה של "המְקַוָוה" - האם את מכתוונת למצוא מישהו שיסייע לך בכתיבה תמורת תשלום? אם כן - הרי עייני נא בתקנון הפורום הנמצא ממש לשמאלך בעמוד. אנחנו לא מרשים כאן קנייה או מכירה או בקשה לקנייה או למכירה של עבודות! במצב רגיל - הודעה כזו היתה נמחקת. אני מקווה שלא לזה התכוונת. ובכל מקרה- את מוזמנת לשאול שאלות נקודתיות, אם את תלמידת MA או דוקטורט, ואני בטוחה שישמחו לעזור לך כאן. בבהצלחה

seani

New member
איך הבנתן שהיא מחפשת מישהו שיכתוב עבורה

את העבודה ? היא בסה"כ כתבה שהיא כתבה חצי ורוצה שמישהו מקצועי יעבור על זה. היא לא ביקשה מישהו שיעזור עם החצי השני או משהו בסגנון. וכמובן שאני מסכים עם כך שזה תפקידו של המנחה לבדוק מה שהיא כתבה עד עכשיו. אבל אם היא מעוניינת בעוד חוו"ד או סתם בא לה שמישהו יבדוק את העבודה כדי שהיא תוכל לעשות בה תיקונים לפני שהיא מראה אותה למנחה (וככה לצאת יותר "גדולה") זאת זכותה. אבל מההודעות שלה אני לא הבנתי שהיא מחפשת מישהו שיכתוב עבורה: הודעה ראשונה : זקוקה למנחה שיבדוק את עבודת הסימנר שלי על נושא הפלגלנטים,חצי כבר כתבתי הודעה שניה: כתבתי חצי וראיתי חשיבות רבה לכך שמשהו מקצועי יחווה דעה בשלב הזה לצורך חיזוק חג שמח

איך הבנת שזה מה שהבנו?

הרי כתבתי בבירור - אם X אז Y ואם W אז Z האם ברור לך מזה שהבנתי משהו? הרי גם אני וגם החארים שכתבו כאן שאלו שאלות הבהרה, בדיוק משום שלא הבינו למה הכוונה. והרי ברור לכולם - שכשכותבים סמינריון - מתייעצמים עם המרצה. לכן הבקשה כאן עוררה תמיהות. בואו לא ננפח את העניין הזה. ... תודה

seani

New member
אני מתנצל. אני לא חזק כל כך ב X ו Y. אלפא

ובייטא יותר קרובות לליבי

dhome

New member
סימינריון

לא אומר מעבר למה שכתבת...אמרת בשמי הכל....הם מפחידים האנשים פה..ממש נשמות טהורות.גם אם משהו פועל ורוצה להסתייע הם מיד עטים עליו עם ציפורניים שלופות...שיתביישו..

למעלה