מנחם פיליפ???

מנחם פיליפ???

הוא הוציא שתי אלבומים משובחים (האדם,שומר ישראל) והשירים שלו היו להיטים גדולים בתחנות הרדיו, ומאז הוא נעלם, פעם טענו שהוא שנה ופירש והיו הוכחות לזה, מי שיכול לשפוך אור על אחת מתעלומות המוזיקה החסידית אשמח מאוד.

MENIMEN M

New member
סיפור חייו

אחרי שהוציא את הדיסקים אומרים (כל זה מפי השמועה)שנסע להודו שם השתגע וחזר בשאלה זה שהוא קצת התרחק מהדת זה נכון כי אני ראיתי אותו בלי כיפה עד כמה והאם נהיה חילוני לגמרי אמרו לי שכן ואני לא יודע עד כמה זה נכון. אחרי זה חזר בתשובה והפיק וגם שר "בעד עלות השחר" 3 דיסק הרימיקסים החסידים המושקע והטוב ביותר והדיסק הכי טוב בסדרת "עד עלות השחר"

חילוני גמור

שבוע שעבר הוא התראיין בפורום יוצאים בשאלה תחת השם "מני באני" ואמר שם דברי כפירה גמורים עפ"ל. לצערנו הרב הוא עדיין עושה כסף על גבינו למרות שהוא מזלזל בציבור החרדי בצורה בוטה ביותר. שה` יחזיר אותו בתשובה.

זה הוא?

מוכר לי השם מאני באני! טוב לדעת שזה הוא (מן הסתם הוא יחליף את הכינוי שלו) אגב מאיפה אתה יודע שזה השם שלו?

הוא דיבר

שם על הדיסקים שלו ועל החברים שלו במוזיקה החסידית. והוא גם אמר שבאמת שמו הוא מני. אדם מסכן וטפש.

מנחם פיליפ...

היה בזמנו מגדולי הפויקרים ואחר כך הוא עבר לתחום הדאנס ואני זוכר שבזמנו היתה תחרות סמויה בינו ללהקת אוף שימחעס, אני אישית חולה על השירים שלו הוא הזמר הראשון שבזכותו התחלתי לאהוב את סגנון הדאנס, והוא לקח שירים מוכרים והפך אותם ללהיטים (כה אמר,אילו פינו, כי ניחם וכד`) היה מלחין אדיר יעקב סגל שחבל שלא שומעים עליו, הוא השקיע ברמה מאוד גבוהה, זכור לי שהוא חזר בשאלה ונסע להודו, אבא של חבר שלי ניסה להחזירו למוטב אך לא הלך, היה לו גם הרבה בעיות פנימיות שלא אזכיר כאן, מה שבטוח שהוא אומן בחסד, ושיר שיר היה אצלו משובח, כנראה שהוא הבין את המושג "האדם חופשי בדמיונו" בצורת ההבנה שלו חבל שכך.

למעלה