מנחשים את הגמדים כל אחד מנחש את הגמד שלו... היום..
S SHoooKoLaTa New member 10/10/03 #2 תפרסמי ת'זוגות כי יש אנשים שבכלל לא עשו להם כלום, אז הם לא יכולים לנחש!!
פ פיצפיצון New member 10/10/03 #3 ../images/Emo47.gif הזוגות:../images/Emo47.gif ולכל הגמדים העצלנים- |חומה|. גמד: ענק: אבישג שי פלטון טוי בוי עדי דורון יעל כהן שי פלטון חמוטל רעות שי טלמור נדב מטר חמוטל אבישג תמרה רעות יאיר מיצי|דורון נעם מיצי| צדק צדק טוי בוי צאלה אסף אסף צאלה (נשבעת זה יצא בטעות) עדי מיצי| טל יעל כהן תמרה שי טלמור יאיר טל ענבר ליבי נדב ענבר נעם שיקמי דרור דרור ליבי. עד כאן, שלכם, פיצה חמה מהתנור.
../images/Emo47.gif הזוגות:../images/Emo47.gif ולכל הגמדים העצלנים- |חומה|. גמד: ענק: אבישג שי פלטון טוי בוי עדי דורון יעל כהן שי פלטון חמוטל רעות שי טלמור נדב מטר חמוטל אבישג תמרה רעות יאיר מיצי|דורון נעם מיצי| צדק צדק טוי בוי צאלה אסף אסף צאלה (נשבעת זה יצא בטעות) עדי מיצי| טל יעל כהן תמרה שי טלמור יאיר טל ענבר ליבי נדב ענבר נעם שיקמי דרור דרור ליבי. עד כאן, שלכם, פיצה חמה מהתנור.
S SHoooKoLaTa New member 10/10/03 #4 ../images/Emo4.gif זה די היה ברור שהגנד שלי זה משו שהסתכסך איתי בעבר, למרות שהשלמנו.. טוב אם יהיה מתישהוא עוד משחק כזה.. אז נקווה שיהיה יותר טוב!!
../images/Emo4.gif זה די היה ברור שהגנד שלי זה משו שהסתכסך איתי בעבר, למרות שהשלמנו.. טוב אם יהיה מתישהוא עוד משחק כזה.. אז נקווה שיהיה יותר טוב!!
S SHoooKoLaTa New member 10/10/03 #16 צאלה מה את רוצה ממנה? היא עשתה הגרלה, זה שהגורל רצה שתיהיו ביחד זה רק צריך להראות לך שאת צריכה להתאחד ממנו. נישוקים וחיבוקים, צאלה ואסף. טטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.................
צאלה מה את רוצה ממנה? היא עשתה הגרלה, זה שהגורל רצה שתיהיו ביחד זה רק צריך להראות לך שאת צריכה להתאחד ממנו. נישוקים וחיבוקים, צאלה ואסף. טטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.................
ב בוטן רקוב בקרקס New member 10/10/03 #22 דרור.... זה לא יקרהה!!!../images/Emo42.gif../images/Emo75.gif אל תחשבי אפילו!
ב בוטן רקוב בקרקס New member 10/10/03 #21 היא יודעת שזה בצחוק ../images/Emo46.gifשמש|../images/Emo75.gif ואנ חושבת שהיא יכולה להגן על עצמה לא?
ב בוטן רקוב בקרקס New member 11/10/03 #24 ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo75.gif
צ צדק8 New member 10/10/03 #18 נעםםםםםם ../images/Emo23.gif היית גמדה מעולה ! תודה רבה רבה רבה ! LOVE U!!! *סוגד* יש לך אי מייל ? כי אני רוצה לשלוח לך משו....
נעםםםםםם ../images/Emo23.gif היית גמדה מעולה ! תודה רבה רבה רבה ! LOVE U!!! *סוגד* יש לך אי מייל ? כי אני רוצה לשלוח לך משו....
S Shai Felton New member 10/10/03 #13 מה מה?!../images/Emo4.gif אמרו "לנחש" מי היה הגמד שלך ואת היית הגמדה שלי זה ממש ברור.....