מנחת הדרים מי לוקח אחריות .....

מנחת הדרים מי לוקח אחריות .....

בעקבות השינויים שנעשו לאחרונה במנחת מי לוקח את האחריות לאישור המנחת לשימוש הממגים.האים נכון שטייס ראשי הסיר את אחריותו ?מה זה אומר לגבי הביטוח ?האים חברת הביטוח תסיר את חבותה במיקרה תאונה .?האים פרנסת הבעלים ומגיע להם להתפרנס חשובה יותר מהבטיחות ?מי צריך לענות על כל השאלות הללו ?שיקום ויענה..... .

forumflyer

New member
מה נשתנה במנחת הדרים?

ולמה צריך לאשר אותו לשימוש הממגים? למיטב ידיעתי הממגים יכולים להמריא ולנחות בכל מקום אז מה זה קשור לטייס הראשי בכלל?

Haim raveh

New member
מנחת הדרים

מאגר מי קולחין ניבנה ונימצא בשלבים די מתקדמים. מתקדמים מספיק, כדי לגרום לחיתחותים ברוחות צפוניות חזקות.!!! היזהרו !!! חיים רוה

Haim raveh

New member
רסר שמועתי 1 - תשובות.

קמתי ועניתי ! 1. ................ 2. ................. 3. .................. אלו תשובותי לשואל אנונימי !!!!! כמובן שיש לי תשובות טובות לשאלותיך , אין לי כל עניין לענות למי שאיני יודע מיהוא.

הספין במינחת הדרים

מישהו מעוניין לשבש את מהלך העיניינים במינחת הדרים, סוף סוף האווירה נעימה והחברות חזרה, כולם מרוצים אבל יש כאלה שרוצים לקלקל. כאילו שיש לנו בארץ הרבה מנחתים אז יש חכמים שיורים ללעצמם ברגל ורוצים לסגור את המנחת המעולה והמסודר בסביבה ופוגעים בכך בענף שלנו. כאילו שבאקאיים לא יכולים וממראים מכול שדה, אז לא יותר טוב להמריא ממקום מבוקר ומסודר. כל אלה שמחפשים ריב ומדון צריכים להיות מנודים מתוכינו כי מי צריך אוייבים מבחוץ הרוצים לחסל את הענף שלנו אם יש חברים בענף שעושים זאות.

אחריות במינחת הדרים

החברים החליטו באופן דמוקרטי מלא ובהצבעה על העברת תפעול המנחת ע"י באקאיי ישראל בפיקוח של ועד החברים. מי יותר מוסמך ממיקי המדריך הטוב ביותר שיש לנו לקבוע אם המראה ונחיתה במינחת הדרים ראויים או לא ראויים. חבל שאינטרסים אישיים ואנשים רעים מנסים לצור מצב מדומה של בעיה שאינה קיימת

מופז2

New member
האם אין זה אתה שנאמר עליו כי חיבל ב

אומנם אינני מכיר אותך אולם מדיבורים במנחתים שמעתי את שמך בין אלו שגרמו למצב החברתי במנחת הדרים.

אחריות למצב בהדרים

אני הייתי אחד מחברי ועד החברים במנחת נבחרתי ופעלתי לטובת החברים, כיוון שהיו דברים במנחת שלא היו לטובת החברים דאגנו כל חברי הועד בהחלטה של כולם ביחד ולא רק שלי לתקן אותם. לא כאן המקום להסביר את כל הדברים אבל אשמח לשבת איתך על כוס קפה ולהסביר את מהלך העיניינים כפי שהיו באמת. חבל שיש אנשים החורצים דעה מבלי לשמוע את שני הצדדים. בכל מקרה הרבה דברים שהתפרסמו אינם מדוייקים, מגמתיים, מוגזמים ואף שיקריים

מופז2

New member
אינני מחפש מעורבות ולא ויכוחים

מאחר ואינני טייס מצנחים וגם איני רוצה להיות מעורב בנושא, כתבתי את מה שמספרים במנחתים, אני לא רוצה להיות שופט ולצדד בצד זה או אחר, אולם דבר אחד ברור, אתם כורתים את הענף שאתם יושבים עליו כולכם,

gil g1

New member
מנחת הדרים

כמטיס באקאי ממנחת זה אומר לכם כי אני מרגיש מאד מאד בטוח ויותר מכך אומרים וכך רואים שהטייסים מהדרים נהדרים ומנוסים. אז אנא מכל מי שעינו צרה לנו הנח לנו להחליט מה טוב בשבילנו . תודה

מנחת הדרים

מנחת הדרים הוא מהטובים בארץ. חוקי התעבורה ונהלי הבטיחות נשמרים בו בהקפדה. אני טס ומדריך בו מידי יום ואני אומר חד משמעית שאין שום בעיה בטיחותית והעובדה היא שאין אנו נוטלים כל חלק בטטיסטיקת התאונות של הממ"גים. חברי המנחת הם אוסף נדיר של אנשים בעלי רמה אנושית גבוהה ואני גאה להיות חלק ושייך. מיקי

מופז2

New member
אתה מדריך שם או אחד השותפים?

אם אתה שותף הרי שאתה בעל ענין ולכן דעתך משוחדת.

gil g1

New member
אדון מופז אני מאשר כל מילה שלו

ואגב אני לא בעלים ולא שותף אתה מוזמן להגיע ולראות בעצמך, רק ראה הוזהרת אתה עלול להתמכר ולהשאר תהנה גיל

מופז2

New member
אני מבין שדרכתי על יבלות

לא הייתה לי כל כוונה להרגיז אף אחד, מאחר ואתם משחקים בטייסים שיבושם לכם, אני לא אפריע לכם יותר.

מי אתה בכלל

אתה לא טייס ממגים וגם לא חבר במינחת הדרים אז מה זה כל כך מעניין אותך משעמם לך בחיים אז בוא ללמוד לטוס על ממג וכדאי לך במינחת הדרים

מופז2

New member
אתה צודק אינני טייס ממגים אבל......

תוכל ללמוד הרבה מנסיון של אחרים גם אם הם טייסים ותיקים או אפילו אם אינם טייסים בכלל.

שווה להתייחס לשאלה המקצועית

אין לי ספק שאנשי מנחת הדרים הם אכן נחמדים ומקצועים והמנחת נראה נהדר (אפיךו עשיתי בו T&G הבוקר). מאידך אכן חל שם שינוי משמעותי בדמות חומת המאגר הסוגרת על המנחת מצפון. כבעל נסיון מועט, שוה לי לשמוע את הדעה המקצועית ונטולת הרגשות של חברי המנחת האם אכן עלי להמנע מלנחות שם ברוחות צפוניות מחשש לרוטורים?

Haim raveh

New member
רוחות צפוניות

כן אם יש רוח צפונית חזקה ואתה טייס ממ"ג יש לשים לב לרוטורים בהמראות ונחיתות.

למעלה