מנחת חדש בדרום

מנחת חדש בדרום

לכל החברים : מנחת חדש מוקם בדרום באיזור באר טוביה. המנחת מזמין אליו מצטרפים לאחסנה. למנחת כרגע מסלול המראה מדשא ירוק באורך 400 מטר בכוון צפון צפון מערב , דרום דרום מזרח עם אופציה ל מסלול צולב במקום הכרוביות הגדלות שם כרגע ו האנגר גדול גבוה מאוד ומאסיבי ורחב ( 60 מטר רוחב) . בעל המנחת בחור נחמד בשם רונן ומזמין אתכם מצנועים וטרייקים לבקר להתרשם לטוס ולאכסן. אידיאלי לטרייקים בגלל הגובה שלא דורש קיפול הכנף.- סטרטר ולטוס. הכרוביות לא רעות. רונן כץ 054305809

מצנועים באיזור חצור?

לרונן כץ ולאהרן ניס, קודם כל, ברכות על המינחת והאנגר לאחסנה בבאר טוביה. זה באמת מעולה שיש עוד מנחתים מסודרים ואפילו אם אפשרות לאחסן ובמיוחד, באיזור יפה כל כך לטיסה. השאלה שלי היא לגבי מצנועים שאין להם קשר אלחוטי קבוע עם הבקרה האוירית ועם בסיסי ח"א, לדוגמא חצור הסמוך, איך מתבצע הקשר ואישורי הטיסה בזמן אמת? אני בכל זאת אבוא לראות את המינחת. בני נדלר

ברכות לרונן כץ ולחברים

מר נדלר, למי שלא הבין נכון אני לא קשור לעניין המנחת יותר מכל אחר אחר מכם. אם היו שם 2 מקומות אולי לא הייתי מספר לכם אבל יש מקום ליותר. אני פשוט הייתי שם, התרשמתי וסיפרתי לכולם. בכוונתי לאחסן שם כלי. ומר נדלר- התרשמתי מרונן שהוא די יסודי ומאורגן ואני בטוח שהכל ייפתר. אל תדאג. אהרון.

אסע בקרוב לבאר טוביה לראות בעצמי

אהרן שלום, בקרוב אסע לבאר טוביה, לאחר תאום מראש עם רונן, כדי להתרשם באופן בלתי אמצעי מהמינחת והסביבה. לאחר מכן, אדווח לפורום את שניתן יהיה לדווח, בנסיבות הענין. ושוב שיהיה לרונן בהצלחה בני

חשוב גם לטוס שם

לפני החלטה חשוב גם לטוס שם ולהתרשם מה"נוחות האווירית" אם יש מגבלות שעשויים לראות רק מהאוויר וכו.. . אהרון.

רצ"ב מיקום מדויק של מינחת באר טוביה

שלום חברים, ביקרתי היום (ששי) אצל רונן כץ (054-305809 ) ובמינחת שלו. לעניות דעתי, המינחת טוב מאד וגם עם תשתית מדשא. אני אתחיל לטוס לשם מפעם לפעם. המקום יכול לשמש כחניית קבע ו/או לחניית ביניים לטיסות ארוכות יותר לדרום. לקחתי בעזרת GPS את המיקום
0123072E 01126173N ברשת ישראל הישנה. אגב, במפת בועות האז"מ האחרונה שקיבלנו, כבר מופיע איזור באר טוביה שניתן לטוס בו בסופי שבוע בגובה עד 300 רגל. בני נדלר

ronga

New member
תמונה=1000 מילים

כמובן לא יכולתי להתאפק, ו"במקרה" הייתי באזור, ואם כבר באזור... במנחת פגשתי את רונן וחמי אשר מתכוונין להשמישו לכל סוגי האז"מים, אורך המנחת 400 מטר ורוחב של כ- 10 מטר בחלק הצר ואופציה להרחבה עד כ-100 מטר (הערכה גסה) כמו כן סככות ענק המיועדות לאכסון, קפה ומה שיבוא... עדכונים בהמשך תודה רון

למעלה