מנחת חדש לאז"מ

מנחת חדש לאז"מ

ביום שישי האחרון הוכשר מנחת חדש לאז"מ באזור ראש העיין, המנחת ממוקם מזרחית לכפר הבפטיסתים בין מסילת הברזל לבין הכביש כיוון המנחת הוא 30/15 והוא בשיפוע מ(דרום)מזרח נמוך ל(צפון)מערב גבוהה. ממערב ל"מסלול" יש סככה נטושה. כל טייס אז"מ שיש לו הגדר למנחת חד פעמי מוזמן לנחות שם ומי שאין לו הגדר כזה מוזמן לבצע פינל עד 50 רגל וללכת סביב. אנו מעונינים בפעילות מטוסים באזור המסלול בתקופה הקרובה.

../images/Emo35.gifאפשר לדעת עוד פרטים

על המיקום המדוייק שלו, ודרך ההגעה אליו ברכב

נתי ניב

New member
מברוק

נהדר, כן ירבו. מי המאושרים ? אבוא לבקר בסוף שבוע, דרך אגב מה אורך המסלול ? נתי ניב רכוב על 4X-HIS

כיוון המסלול

הכיוון הוא 30/12 (לא סופי) ומה שנכתב בהודעה הראשונה מוכיח בניגוד לדעת רבים וטובים שגם אני בן אדם!!!! אורך המסלול 300 מטר הגעה ברכב : להכנס לתחנת רכבת ראש העין ולהמשיך לנסוע צפונה לאורך גדר הפארק, הדרך מתעקלת מערבה (לאורך הפארק) ובהמשך חוצה את מסילת הרכבת---זהירות--- בהמשך לאורך המסילה ומשם צפונה עד לסככה הנטושה. ממסילת הרכבת הדרך כולה לבנה עד הסככה.

איציק - טעות בשיקול של אורך

המסלול. היית צריך לעשות אותו 150 מטר. מי שהתאמן בתנובות אין לו בעיה. מי שלא מצליח - לא נורא--יש מכון בדק בקצה המסלול............... בהצלחה אורי אמיתי

נתי ניב

New member
אחלה

הייתי שם במוצאי שבת, לא נחתתי, השמש היתה בדיוק בעיניים אבל נראה נפלא. האיזור שייך למחוזות ילדותי, כן ירבו כאלה. מישהו רוצה לתת לי קצת רקע ? נתי

נתי ניב

New member
אחלה

הייתי שם במוצאי שבת, לא נחתתי, השמש היתה בדיוק בעיניים אבל נראה נפלא. האיזור שייך למחוזות ילדותי, כן ירבו כאלה. מישהו רוצה לתת לי קצת רקע ? נתי

נתי ניב

New member
היינו שם בשבת בבוקר

בבוקרה של שבת זו היינו שם, איתן איילון, אדיר ברייר ואני. המקום יפה. הליכה של כ 20 מטר בדרך הכורכר מערבית לסככה מביאה לפירצה בסוף על גדת הירקון (בקטעו הנקי עדיין), עלייו פרחי נופר, סכר השקייה קטן, ושקט של שבת בבוקר, מומלץ לפיקניק. שבוע טוב

למעלה