מנחת מצדה - שממה

מנחת מצדה - שממה

תכננתי לטוס מחר (שבת) למנחת מצדה בו לא הייתי זמן רב. מסתבר שהטלפון של עלי מנותק (אין עדכון פמ"ת ואין NOTAM). לאחר שקיבלתי מרוי טלפון חלופי (של בן משפחתו של עלי) הובהר לי שאם אנחת שם אני המטוס היחידי ומכוון ועלי צריך להגיע במיוחד, זה יעלה לי 250 ש"ח.
עצוב.

wisniak

New member
אתה לא צריך את עלי במקום כדי לנחות

אלא, על-פי הפמת ותקנות שטח הפעלה, עליך לתאם עם הבעלים - רועי ריטר.

אי-אפשר לפשט?

אצלנו, בעל המנחת הפרטי מפרסם ב-NOTAM רשמי (אם הוא רק רוצה) שהמנחת פתוח לכל ללא צורך בתאום מראש והשימוש במנחת הוא
On your own responsibility.
אם תרצה קפה- אז תאם או תביא איתך. ובא לציון (ולמנחת) גואל.
שבת שלום

עברתי שם עם רכב השבת ואין שן שום

זכר לפעילות שהייתה שם. עצוב.
אבל אולי אנחנו לא מספקים שום ביקוש ולכן אין הצדקה למישהו להיות שם. הפתרון הוא שחוק המנחתים ישונה סוף סוף ונוכל לנחות בלי לוגיסטקה וטובות של אף אחד.

בלוץ

New member
מנחת מצדה

הפיתרון בידי רת"א. לבטל את הזיכיון של המועצה האיזורית ולהחזיר את חביב. זיכרו את סופי השבוע שהמנחת היה מפוצץ אנשים ומטוסים.

talben

New member
אני לא חושב שזה אפשרי

העניין הוא שהמנחת שייך למועצה המקומית תמר (אם אני לא טועה) והיא זו שמעניקה את הזיכיון אחרי מכרז שהיא מפרסמת. רת"א מרשיינת את המנחת והמפעיל אבל אינה זכאית לקבוע את זהותו. כל שרת"א יכולה לעשות הוא לשלול את רישיון המפעיל מ-X אבל היא לא יכולה להעבירו ל-Y.

jsurie

New member
טל בני,

מועצה מקומית תמר לא בנתה את השדה אלא רש"ת, שיכולה להעביר את הזיכיון לכל מי שתרצה.יוחזר חביב מצליח מיידית, לטובת עם ישראל.

talben

New member
יוסי ידידי

אתה בטוח במה שאתה אומר? אני שואל כי אני יודע שאת המכרז לבחירת המפעיל פרסמה המועצה המקומית, וזה בלי קשר לעובדה שאני מסכים איתך שחבל שחביב לא שם. בתקופתו המקום התנהל אחרת לגמרי.

jsurie

New member
אתה יודע בטוח שהיא בנתה אותו ?

השדה שייך לרש"ת שבנתה אותו ונתנה לתמר. לאור התנהלות המועצה, מן הראוי להעביר את הזיכיון למישהו ראוי. רש"ת אינה זקוקה למכרז.

למעלה