מנטליזם - קסמים נקיים

ll191

New member
מנטליזם - קסמים נקיים

שלום לכולם, אני מחפש ספרים בנושא מנטליזם שיש בהם רוטינות לקסמים נקיים - קסמים שלא מכילים אביזרים כלשהם או זריזות ידיים, אלא בעיקר מתבססים על פסיכולוגיה וNLP. קראתי את 13 השלבים של קורינדה, שזה ספר מאוד נחמד אבל רוב הרוטינות בו קשורות לאביזרים או זריזות ידיים. אני מחפש ספר באותו סגנון רק שיכיל רוטינות מהסוג שהסברתי עליו. תודה לכל העונים

מתבססים על פסיכולוגיה וNLP ??????

זה נחמד שכולם משתמשים בהגדרות האלה אבל האמת היא שאף אחת מהן לא נכונה...קסמים זה קסמים, לפי מה שאני יודע אין קשר בין NLP למה שאתם רואים בטלויזיה וגם לפסיכולוגיה יש תרומה מאוד מזערית בקשר לקסמים... אם אתם רוצים לבצע קסמי מנטליזם בלי כל מיני גימיקים אז אני ממליץ על ה DVD החדש והכפול של MAX MAVEN-NOTHING

ll191

New member
למה לא נכון?

זה מאוד נכון, בגלל שבהרבה אילוזיות מהסוג הזה משתמשים בטכניקות שלקוחות היישר מNLP, וזה סוג של טכניקות פסיכולוגיות שעובודת על התת-מודע. ראיתי כמה רוטינות של Banachek שעונות בדיוק על הקריטריונים, אבל אני מחפש איזשהו ספר (לא DVD) שמאגד הרבה רוטינות בסגנון הזה.

אני מציע לך ללכת לחקור מה זה בדיוק

NLP ופסיכולוגיה ומה הקשר למה שאתם רואים בטלויזיה...זה שאנשים אומרים שהם משתמשים בזה, עדיין לא אומר שזה נכון. כשאני מבצע קסמים אני מכניס כחלק מהאווירה הרבה מאוד מושגים או ידע שנשמע מאוד משכנע והגיוני אבל בתכל'ס אין לו שום קשר למה שאני עושה.

ll191

New member
אבל בפירוש

קיימים קסמים שנעזרים בסוגסטיות ובעוגנים בדיבור ובתנועה. זה לא משהו חדש שראינו בטלוויזיה, זה דברים שקיימים עשרות שנים. זה נכון שבסוג הקסמים הזה התוצאה לא מובטחת לך ב100%, אבל כשזה כן מצליח (ואם עושים את זה נכון, זה מצליח בהסתברות גבוהה מאוד) זה מדהים הרבה יותר מקסם שנעשה עם גימיקים או עם זריזות ידיים. יכול להיות שאתה פשוט לא מכיר את התחום הזה. האמריקאים פן וטלר עושים את הסוג הזה של מנטליזם מדי פעם.

NLP זהו מודל תקשורת

זהו חקר החוויה הסוביקטיבית וכיצד להשתמש בידע הזה בתקשורת שלך ע"מ להיות יותר אפקטיבי בתקשורת. לכן אם אתה יודע להשתמש בטכניקות שונות של NLP תוכל ליצור אפקטים יותר משכנעים, יותר מדהימים.. תוכל אפילו לשדרג את נוכחות הבמה שלך באופן רציני ביותר!!! אך עליך קודם כל ללמוד NLP כגישה ושיטה ורק אח"כ ללמוד לעשות אפליקציות של זה לחיים שלך ולקסמים שלך.. מאידך, בקרוב מאוד תיפתח סדנה של NLP לקוסמים
ושם תוכל ללמוד איך להשתמש ב NLP ליצור הרבה דברים מעניינים ולשדרג את הקסמים שאתה יודע לעשות.. אך היא תהיה מוגבלת לאנשים שכבר עוסקים בתחום! בברכה מיקי (מנהל פורום דמיון מודרך ו NLP) שבמקרה נכנס לכאן היום ומוסר שלומות וברכות לכל הנמצאים במקום

למעלה