מנטמיצין

רמן

New member
מנטמיצין

האם מישהו שמע או טופל בתרופה הניתנת באוזן עצמה שנקראת מנטמיצין. אני סובלת מטינטון וורטיגו כשלאחרונה יש החמרה ,הוצע לי ע"י רופא א.א.ג. השימוש בתרופה זו המטופטפת לאוזן ויכול לעזור לסחרחורות אבל גורמם להתחרשות האוזן לגמרי.

zs1957

New member
טיפות גנטמיצין

שלום רמן, טיפות גנטמיצין ניתנות לחולי מנייר הסובלים מסחרחורת וטינטון. התרופה ניתנת לחולים לפני ניתוח. התרופה עלולה לגרום לחרשות. אין טעם לגרום עוד נזק לאוזן גם כך ישנה ירידה בשמיעה. לדעתי עדיף לקחת טיפול עם מינימום תופעות לוואי. והכי חשוב לשמור על דיאטה דלת מלח ללא קפאין ואלכוהול. רפואה שלמה, זהבה שחם

איילה27

New member
לרמן

אני קיבלתי את התרופה הזו בהזרקה ישירות לאוזן ואין לי ירידה בשמיעה באוזן הזו . נכון יש סיכון לפגיעה בשמיעה אבל זה לא מחייב הרופאים חייבים לכסות על עצמם ולכן מדגישים שיש ירידה בשמיעה עקב הטיפול למזלי אני לא נפגעתי והטיפול עזר לי

רמן

New member
לאיילה

האם את סובלת מוורטיגו וטיניטוס ? האם היייתה לך ירידה בשמיעה לפני הטיפול? הרופא הציעה לי את הטיפול בטיפות לא בזריקות ואמר במפורש שהאוזן הפגוע תתחרש לגמרי. האם זה פתר לגמרי את הסחרחורות ואת הטינטון?

איילה27

New member
ירידה בשמיעה

סבלתי מירידה בשמיעה באוזן שמאל למרות שהבעיה בשיווי משקל היתה דווקא באוזן ימין ובאוזן הזו טופלתי ואחרי הטיפול עשיתי פעמיים בדיקות שמיעה ואין שינוי .אני סובלת ממנייר וטינטון. הסחרחורות נעלמו לי הטינטון נשאר אבל חלש יותר

למעלה