מניאאאאאאק!!!!!!!!!!!!!!

מניאאאאאאק!!!!!!!!!!!!!!

המוכר שדיברתי עליו בהודעה הקודמת מכר את הגיטרה למישהו אחר אחרי שזכיתי! בן זונה!!!! יש דרך להכריח אותו לשלוח לי את המוצר? הרי זכיתי והוא מחויב למכור לי אותו! מה עושים???

דחוף תענו!!

מקפיץ

שם המליצו לי לשים לו פידבק שלילי ולשלוח מייל

לסייף הרבור או משהו כזה. מה הם יעשו לו? יכריחו אותו לשלוח לי את הגיטרה? והרי אחרי שאשים לו פידבק שלילי הוא יענה לי עם שלילי. וזכיתי במכירה במחיר מצויין, המנייק פשוט הלך. מה עושים?

קודם כל תירגע, קח שתי נשימות עמוקות

ועכשיו לעניינים. זכית בגיטרה והוא מכר אותה למישהו אחר? למה הוא עשה את זה? לא רצית לשלם? אין בעקרון דרך להכריח אותו לשלוח לך את המוצר כי אם אתה תשלם לו הוא יחזיר לך את הכסף, אז אין לך פה שום עילה כביכול.

רציני?

אני לתומי חשבתי שכמו שאני מתחייב לקנות את המוצר אם זכיתי במכירה גם המוכר מחויב למכור לי. הוא שלח רק בתוך ארה"ב ואישר לי במסרים לשים הצעה אם אשלם את עלות המשלוח. אחרי שזכיתי הוא ניסה לשכנע אותי לרדת מזה. החלטתי להשתמש במסטופ וכתבתי לו שיש לי כתובת בארה"ב שישלח אליה, ואז הוא כתב לי שהוא מכר אותה למישהו אחר. פשוט בן זונה.

תשמע..

כמו שאני רואה את זה - אם לא שילמת, לא נסגרה עסקה.. אבל יש משהו במה שאתה אומר כי הוא מחויב לשלוח לך בשביל מסחר תקין בEBAY. בכל מקרה אולי הוא לא מכר אותה והוא סתם מנסה להתחמק? תפנה אליו במכתב שאומר לו שאתה תתלונן עליו ל EBAY מפני שהוא מחויב למכור לך.

אני חושב שהוא היה רציני

איך להערכתך הוא יגיב? בכל מקרה אני אשלח לו מייל כזה עוד כמה דקות. תודה.

תשמע..

זה דיי מסריח כל הסיפור הזה. אולי הראת סימנים של מישהו שלא רוצה לשלם והוא ראה שיש לך 0 פידבקים והחליט שאתך העסקה לא תסגר? בעקרון תנסה לשלוח מייל..במייל תכתוב שהוא יקבל פידבק שלילי. אם זה לא יעזור, פשוט תעבור הלאה (אל תשאיר פידבק בכלל)..אין מה להלחם על זה - בזבוז זמן.

אז לדעתך לא כדאי להתלונן באיביי?

אגב, זה היה בדיוק להיפך. הוא התחיל לזרוק תירוצים לגבי זה ש- USPS ו- UPS לא שולחים גיטרות (בולשיט, חבר שלי קנה פעם גיטרה דרך איביי והיא הגיעה תוך תשעה ימי עסקים דרך USPS לדבריו), כשגיליתי שגודל הארגז של הגיטרה קטן ב- 10" מגודל האריזה שהוא הכין (ובגלל גודלה הוא טוען שלא יכול לשלוח) כתבתי לו שבבקשה יארוז באריזה קטנה יותר והוא לא הגיב. בקיצור, אני פעלתי למען המכירה והחריאט פשוט התחבא מאחורי תירוצים.

תשמע..

זה דיי מסריח כל הסיפור הזה. אולי הראת סימנים של מישהו שלא רוצה לשלם והוא ראה שיש לך 0 פידבקים והחליט שאתך העסקה לא תסגר? בעקרון תנסה לשלוח מייל..במייל תכתוב שהוא יקבל פידבק שלילי. אם זה לא יעזור, פשוט תעבור הלאה (אל תשאיר פידבק בכלל)..אין מה להלחם על זה - בזבוז זמן.

vinyl

New member
לא מובן, אתה זכית במוצר או שהוא הוריד אותך

לפני שהמכירה הסתיימה?

ZeRadio

New member
כמה זמן עבר מרגע סיום המכירה?

עד שהיא נמכרה למישהו אחר? יש לינק למוצר?

הנה

המכירה נגמרה ביום שישי בערב, לא יודע מתי הוא מכר אותה אבל ביום חמישי הוא שלח לי: "This guitar has been sold to another eBay member after I made him a Second Chance offer. It is no longer in my possession." לשלוח תלונה לאיביי לדעתכם? מה עושים?

vinyl

New member
אפשר אולי להבין אותו

כמוכר, אפשר להבין אותו, ברגע שמוכר רואה קונה עם 0 פידבקים זו כבר סיבה לחשוש! יש הרבה מוכרים שכותבים במכירות שלהם במפורש שהם לא מעוניינים בקונים עם 0 פידבקים. אני רק יכול להגיד לך מנסיון כמוכר שקרה לי 3 פעמים שבפריטים שלי זכו קונים עם 0 פידבקים,ואני גם יכול לומר לך שעם שלושתם היו לי בעיות! שלושתם פשוט נעלמו, לא שילמו, לא הגיבו כלל ולא ענו למיילים עד היום, אני בדרך כלל מוריד מציעים עם 0 פידבקים לפני שהמכירה מסתיימת,(יש אפשרות כזו) נכון שכל חדש באיביי מתחיל עם 0 פידבקים, אבל זו התמונה. נראה לי שברגע שלא שילמת לו מייד או בזמן סביר הוא יצא מתוך הנחה שאתה לא רציני והציע את הפריט למציע שלפניך,ואגב זה גם מה שאני עושה במקרה כזה (עם זוכה בעל 0 פידבקים שלא מגיב תוך שבוע) אני רק לא מבין, אם הפריט היה כל כך חשוב לך למה לא הראית שאת רציני ולא שילמת מיד?

קראת את ההודעות שלי??

שעתיים אחרי סיום המכירה הוא התעצבן ששמתי הצעה. במשך 5 ימים מיום המכירה (אם עיכוב של 3 שעות מסוף המכירה למשלוח מייל זה הרבה זמן אז אני חוזר בי) חיפשתי אופציות לקבלת המוצר והמוכר פשוט נעלם. לא יכולתי לשלם כי חיכיתי לעלות של השילוח. כשהמוכר אמר שהוא לא יוכל לשלוח אמרתי שמצאתי דרך לקבל את המשלוח בלי שיצטרך לשלוח אפילו בארה"ב אלא שיאספו את המוצר ממנו, ואם זה לא מוצא חן בעיניו אז אמסור לו כתובת בארה"ב. עברו יומיים וגיליתי שהוא שיקר לגבי זה שהוא לא יכול לשלוח לי דרך USPS. שלחתי לו עוד מייל וכעבור יום הוא אמר שהוא מכר את המוצר. לדעתי ההתנהגות שלי היא לא רק לא מתנערת מהקניה אלא מנסה להגיע לשלב התשלום יותר מהר. המוכר פשוט לא רצה למכור. והוא לא כתב מילה לגבי פידבקים אפסיים.

Wolverchenus

New member
תגיש תלונה נגדו לeBay

אם הוא כבר מכר אותה אין לך מה לעשות. וגם לא הפסדת כסף ממה שהבנתי אז בעצם יצא שהוא פשוט יצא דפוק מול eBay ופחות מולך (למרות שהוא דפק אותך הוא עבר על הנהלים שלהם). את הגיטרה כנראה לא תקבל אבל הוא אולי ינזק אם זה מנחם אותך.

למעלה