מניאק

מניאק

זה היה לפני בערך עשר שנים [עוד לא הייתי מחובר לאינטרנט]. פרסמתי מודעה במדור הכרויות באחד העיתונים. באותו עיתון היו תיבות קוליות שבהן ניתן היה להשאיר הודעה לכותבי המודעות. נוסח ההודעה היה בערך כך: "בן 22, נאה ונחמד, בדומה, שאינה רוצה, או יכולה ללדת, לקשר רציני". בדיוק באותו זמן, ובאופן לא צפוי מראש, נסעתי לחו"ל. ומשם התקשרתי להאזין להודעות שהושארו לי בתיבה הקולית. היו מספר הודעות צפויות וטובות. אך היתה גם הודעה כזו: "בן 22, נאה ונחמד! בדומה" וכאן קולה של הבחורה הפך צווחני משהו ודיבורה מהיר ובקוצר נשימה- "שאינה רוצה, או יכולה ללדת, לקשר רציני ?????" כאן באה הפסקה דרמטית ולאחריה הקריאה-
"מניאק !!!!!" ההודעה הזו עוד מצלצלת באוזני עד עכשיו כשאני נזכר בזה. מה, שהכי משך את תשומת לבי, היתה העובדה, שזו היתה ההודעה היחידה במענה הקולי, שבה לא השאירו מס' טלפון, או אמצעי אחר ליצירת קשר חוזר. אני זוכר, שגם תהיתי ביני לבין עצמי ובשיחה עם חבר, מה דוחף בחורה לתגובה עצבנית שכזו. כאמור היא לא השאירה אמצעי ליצור קשר ולברר
פחדנית אנונימית ! * מה היו התגובות הקיצוניות ביותר שאתם נחשפם להן ?

girl111

New member
LOL. מה גורם לתגובה כזאת עצבנית?

ייתכן והיא שכחה לקחת את התרופות באותו יום

../images/Emo6.gif

האמת, שאני חשבתי, שאולי זו בחורה, שעוברת טיפולי הפריה וסובלת הרבה בנסיונה להרות והמודעה שלי היתה נראית לה כהתגרות, בקוצר יכולתה להבין, שאנשים יכולים לא לרצות להוליד. [איזה משפט ארוך הנפקתי כאן
] היה לי גם מקרה עם ידידת משפחה, שהתקשרה אלי להכיר לי מישהי, חברה שלה מהעבודה. לפי התיאורים הבחורה המדוברת היתה איכותית [כפי שמכנים זאת]. מה שמלמד על הערכתה של המציעה כלפי. ובכל זאת, ברגע שאמרתי לה, שתבדוק האם המיועדת מתאימה לי כיוון שאיני רוצה ללדת. תגובתה הראשונית והספונטנית היתה: "אתה משוגע !!!" וזה אחרי, שרק רגע קודם היתה לה דעה כ"כ טובה עלי. דעה טובה כזו, שהספיקה בכדי להכיר לי חברה מוצלחת ממקום העבודה שלה
כמובן, שהיא התעשתה והשיחה הסתיימה בידידות.
יונה עם עלה של זית
בכל אופן הסיפור הזה מראה כמה קשה לאנשים מסויימים עם הבחירה שלנו...

girl111

New member
מסקנה ../images/Emo88.gif

ברגע שמישהי אומרת לך "בחורה איכותית" תשאל אותה ישירות "הגדירי, מה זאת בחורה איכותית?"
(סתם
) ולענינינו- יש אלף ואחת סיבות למה בחורות מגיבות ככה. בדר"כ כשבן אדם מגיב בצורה אגרסיבית (לכאורה ללא סיבה) יש להניח שהנקודה היא דיי כואבת אצלו. ייתכן, כפי שאמרת שהיא עוברת טיפולי הפריה, ייתכן שהיא עברה הפלה בעבר ולקחה את זה מאד קשה, ייתכן שהבחורה חונכה בבית כזה שכל מה ש"דחפו" לה לראש שנים על גבי שנים(וזה קורה בהרבה משפחות) שתפקיד האישה זה להביא ילדים, ותפקיד האדם בכלל הוא להפיץ את הגנים שלו ( כמו כל בעל חיים אחר) וכל דבר חורג מזה נתפס אצלה כ"לא נורמאלי" (ושוב נורמאליות זה עניין של הגדרה). להתרבות יש אלף ואחת סיבות. השאלה היא אם אתה רוצה להעמק בהן

girl111

New member
יו, איזה באלגן ../images/Emo5.gif

"להתרבות יש אלף ואחת סיבות" התכוונתי לכתוב לכעס הזה יש אלף ואחת סיבות. (אוי, מה C++ יכול לעשות לבן אדם
)

להתרבות :

הורשה - Inheritance מחלקה אב מחלקה בן מחלקה נכד מן הסתם ++C גורמת להתרבות
[למרות שיכלת להתכוון גם לאלמנט אחר].

girl111

New member
יפה ../images/Emo13.gif

מאיפה הידע?
סתם התבלבתי, לא יודעת למה, עייפות.. u know

אני מתכנת בהכשרתי

בנתיים אני עוד לא מתפרנס מזה. אם תרצי אני שולט בערך גם בויז'ואל ++C או MFC

girl111

New member
אפשר בכלל להתפרנס לזה? ../images/Emo12.gif

הרי בלי נסיון לא מקבלים אותך. ואיכשהו הם לא מבינים שאם לא יתנו צ'אנס לאנשים -לא יהיו בעלי נסיון, וזה ממש גרוע, כי יכולים להיות עובדים גרועים בעלי נסיון וטובים כאלה שעדיין אין להם נסיון (אבל בארץ שלנו כמובן קשה לקלוט דבר כזה
) יש לי לסיים כמה פרוייקטים ואז אני אתחיל לחפש עבודה. אגב, VC++ זה נחמד- אני יודעת רק את הבסיס (וגם MFC). אני שולטת יותר בגאווה, C++,C,VB (ואני לא מדברת על שטויות כמו SQL
)

inbal76

New member
אני גם חושבת ככה

כלומר מנחשת שזאת בחורה בטיפולי הפרייה. זה מסביר אולי את עוצמת הרגשות שלה בעניין, אבל זה עדיין לא מסביר למה מלכתחילה מי שלא רוצה ילדים נתפס בעיניה כ"אויב" למה זה פוגע בה שמישהו לא רוצה משהו שהיא כן רוצה? למה היא שונאת אותו בגלל זה? למה היא לוקחת את זה אישית? זה כל כך, אבל *כל כך* לא רציונלי.

karnity

New member
בחורה אומללה...

כמובן שזו רק השערה פרועה אבל יכול להיות, שהיא חושבת שבבקשתך לאישה "לא יולדת" אתה מבקש אולי צעצוע מין כלשהו... אישה שלא צריך להתחייב אליה...

וזה כשכתבתי שמטרתי...

"קשר רציני". אז זו באמת השערה פרועה. אלא אם כן נאמר שהאנונימית ההיא לוקה גם בחוסר הבנת הנקרא. ספקולציות ספקולציות...

טל קר

New member
לא מזמן קראתי ספר שנקרא

how to lie with statistics ומציינים שם כל מיני הטיות במדגמים. אחת ההטיות היא מי מסכים להשתתף במדגם (למשל הספר מציג את ההשערה שהתוצאות על פרקטיקות מיניות מוטות, כי אקסביציוניסטים נוטים להסכים לענות יותר). ההשוואה שעלתה בראשי זה מי יטרח מלכתחילה להביע את דעתו מבלי שנשאל בנושא שלא קשור אליו (למשל הודעת הכרות שלא רלוונטית לה). רק מי שמאוד מאוד אכפת לו (לכיוון כזה או אחר).

מזכיר לי את האמרה:

"הפטריוטיות היא מפלטו של הנבל" - יתכן, שגם כאן ישנם אנשים, שהדבר היחיד, שמחזיק להם את הכבוד העצמי, זו העובדה, שהם הורים. וכאשר אנו מערערים זאת, הם חשים את עצמם מותקפים ונוקטים בהתקפה הגנתית בכדי להגן על כבודם העצמי.

SaraGubits

New member
אולי אותה הבחורה חשבה שאתה

מחפש סטוצ'ים. הרי לא ייתכן בחור שרוצה קשר רציני ושלא רוצה ללדת

למעלה