מניות "אגודת הצרכניות"

gaia20

New member
מניות "אגודת הצרכניות"

בשנות הארבעים נרכשו מניות של אגודת הצרכניות בסכום של לירה ישראלית אחת. לפי מידע שקיבלתי ניתן היום לפדות מניות אלה. לאן עלי\למי עלי לפנות בנושא? תודה.

gaia20

New member
זה לא פשוט

תודה על העצה אבל את זה גם אני יודעת. האם קיימת היום "אגודה צרכנית"? אשמח אם יהיה לך רעיון מבריק יותר. בכל אופן תודה על ההתייחסות.

nirdagan

New member
אם האגודה לא קיימת

אז המניה לא שווה כלום, פרט לערך אספני של כתב המניה.

gaia20

New member
שלום ניר

אגודת הצרכניות-היום הקו אפ הריבוע הכחול. וידוע לי במפורש שניתן לפדות מניות אלה. ניראה שאף אחד לא בדיוק ממהר לעזור או לחילופין מעוניין לגעת בנושא. למעט אם אקח עורך דין, ורציתי לחסוך את ההוצאות (מדובר בהורי), כי אז בודאי לא ישאר להם כלום. אשמח אם מהיה לך אינפורמציה נקודתית יותר. מודה לך, שוב א.

nirdagan

New member
אי אפשר "לפדות" מניות בכלל.

מניות זה לא איגרות חוב ולכן אינן נפדות. כמדומני קו אופ הריבוע הכחול הציע לפני מספר שנים לקנות את המניות שלו ממי שמעונין בערך אפסי, אבל אף אחד לא נפל קורבן לתרמית הזאת, וכל בעלי המניות ממשיכים להחזיק בהן.

gaia20

New member
איתור בעלי המניות

עד כמה שידוע לי ביצעה האגודה של הקו אופ מבצע לאיתור בעלי המניות בשנה האחרונה,כך שאני לא בטוחה שאנחנו מדברים על אותו דבר. בכל אופן ניסינו ליצור קשר עם קו אופ-מרכז,די טירטרו אותנו בטלפון וניראה שהבלאגן שם חוגג, מצד שני יש לי תחושה שאין רצון רב לשיתוף פעולה. בכל זאת הייתי רוצה להגיע למקום הכי נכון על מנת לבדוק את הנושא. ישנה רשימה מרוכזת של בעלי המניות רק שאני לא יודעת איך להגיע אליה. כניראה שאצטרך להתחיל שוב מ-0. תודה א.

nirdagan

New member
נו ברור. מי משתף פעולה עם יריביו?

קו אופ הריבוע הכחול לא מעונין שעוד בעלי מנייות יצטרפו למאבק המשפטי של בעלי המניות נגד הריבוע הכחול.

gaia20

New member
זו בדיוק הנקודה

ניר, ניראה לי שנגעת בדיוק בפואנטה, לכן אמרתי שזה לא כל כך פשוט. מישהו שם לא מעוניין לנדב אינפורמציה. זה חשוב להורי ואני מקווה שבכל זאת אגיע בסופו של דבר למקום הנכון. יש לך רעיון? תודה א.

גאיה יקרה ומניותיה

קודם כל ישנו רשם האגודות השתיפיות (לא עמותות) והוא אחראי למיטב ידיעתי על רשום האגודות עוד מזמן הבריטים. לגבי שווי המנייה זו שאלה טובה. בית משפט קבע לאחרונה כי למרות שהערך הנקוב של המניה קבוע, יש לחשב את ערכה הריאלי וזה מה שקרה בסיפור הקו אופ הכחול. סיפור מעניין התפתח סביב הנושא אותו תוכלו לקרא בקישור היורשים של בן גוריון קול במדבר- פורום שחיתות

gaia20

New member
מצאת:

אדם אופטימי שמאמין בכל ליבו ונישמתו שיהיה טוב. עצב מביא עצב, דיכאון מביא לדיכאון. שימחה מביאה שימחה אז אני מאחלת לכולנו שנה טובה ומתוקה. ואף על פי ולמרות הכל הרבה הרבה שימחה ושלווה. זה הזמן שכל אחד מאיתנו יכנס רגע לתוך עצמו ויאחל ויבקש את הטוב ביותר. א. ולתגובה לתגובתך עברתי לפורום שחיתות.

gaia20

New member
אולי

אולי, ובמקרה יש לך את מס´ הטלפון של רשם העמותות? תודה א.

למעלה