מומלץ להימנע מליווי כזה או אחר בדברים כאלה, יש כאן מספיק אנשים שמבינים בניירות מהסוג הזה.מסכימה עם תשובתו של שי, עם זאת מומלץ מאוד לקבל ליווי פיננסי של רואה חשבון או יועץ מס שיוכל לבחון את המקרה הספציפי שלכם. ייתכן שישנן נסיבות מיוחדות או פתרונות שלא נלקחו בחשבון.
מסכים ואוסיף שמצב מחזיקי האגח יותר גרוע (מחזיקים 41% מבנין המשרדים במוסקבה. לא ניתן להוציא כספים מרוסיה והבנק המלווה באיטליה לא מקבל תשלומי הלוואה).מומלץ להימנע מליווי כזה או אחר בדברים כאלה, יש כאן מספיק אנשים שמבינים בניירות מהסוג הזה.
למיטב ידעתי נשאר לאלרן נכס משרדי ברוסיה אך הוא גם ככה מיועד לאג"ח, מעבר לזה לא ידוע לי על נכסים אחרים.
לדעתי הערך הכלכלי של המניות הוא 0 או מאוד שולי אז הייתי מגיש טופס ויתור ולוקח את הזיכוי מס.
אם בא לך להתעדכן יותר אז היה שם אסיפה בתחילת שנה, תראה אם אתה יכול למצוא מישהו שהיה שם.
מאחר ושירות רו"ח עולה כסף זה שימושי רק כאשר מדובר בסכומים ניכרים.מסכימה עם תשובתו של שי, עם זאת מומלץ מאוד לקבל ליווי פיננסי של רואה חשבון או יועץ מס שיוכל לבחון את המקרה הספציפי שלכם. ייתכן שישנן נסיבות מיוחדות או פתרונות שלא נלקחו בחשבון.
לא מכיר את החברה אך לפי מה שהחברים רושמים פה האגח אולי עדיין שווה משהו ולכן לא הייתי מוחק אותו.תודה, כמות המנייה אצלי זניח ורוב אלרן אג"ח ג' האם התהליך הקיזוז מנייה או אג"ח דומה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.