מניין מוזגים כוח?????..

ענתי44

New member
מניין מוזגים כוח?????..../images/Emo53.gif

כל כך נהניתי אתמול. מהמפגש בו פגשתי את הפנים מאחורי המחשב. וגם מהשיחה והנסיון לחפש דרכים יעילות לשיפור המצב. הקדמתי מאוד להגיע לעזריאלי. כמו ילדה בחופשת בית ספר. משחרת הרפתקאות כמו אליס בארץ הפלאות. הכי נפלא היה להדחק בין ההמון העובר משם לכאן. בלי להיות עם זהות של אמא של אמא שלי. היית אחת העם. וכשחזרתי לאמא עלה החום והיא לא תיפקדה. והחליקה על הריצפה ואחותי ואני השכבנו אותה בכוחות משותפים, במיטה. בניגוד לפעמים קודמות, השינה הטובה לא אוששה אותה והיא חלשה מאוד. וגם אני חלשה מהרגיל ואני פשוט ממותתת. אני אפילו לא יכולה לייבב לאחותי כי אנחנו חלוקי דיעות.היא רוצה תוספת עזרה בשביל אמא אבל בעיקר בשבילי.אני חושבת שלא עדיין לא. היום פשוט יום גרוע גם לאמא וגם לי מי מכיר את מעיין הכוח שהלוגמים ממימיו הצלולים והזכים נמלאים כוח?????????

פנטזי1

New member
היי ענתי

אולי בכל זאת כדאי שתשמעי לעצת אחותך ?הרי גם היא רוצה את טובתך.לא כדאי להגיע למצב של התמוטטות כי אז העזרה לא תספיק.עדיף לנסות לפחות ,להביא עזרה שתשחרר אותך קצת ותחזק אותך כך שתוכלי להמשיך לטפל באימך בלי להתמוטט.

ענתי44

New member
אני אהיה בסדר

זה רק יום קשה לאמא ולי. והנה, החמה צללה למימיו הכחולים של הים התיכון. לוקחת איתה את כל תלאות היום.דוק של אפלה נעימה ירד על היקום כשמיכת כירבולית עוטפת ומגינה. בגדול אחותי צודקת ומצבה הפיזי של אמא לא נהיה קל יותר וגם ההדרדרות המנטלית בוא תבוא אבל אני מרגישה שעדיין אני יכולה לעמוד במשימה. ושלאמא יש את הטיפול שהוא בבחינת הרע במיעוטו.ויותר מזה אנחנו לא צריכים. מחר תזרח השמש וגם חיוך ותקווה חדשים יווצרו בקירבי. מה שטוב בימים הקשים זה שבסוף הם עוברים... עד לפעם הבאה.

טיקו1

New member
לקום מחר...עם שיר חדש בלב

ענתי יקרה את ממשיכה להדהים. ואני מעריכה אותך עוד יותר לאחר ההכרות הקצרה שלנו אתמול. א. התאוששות מהירה לך ולאמך. ב. יישר כח לך , לזהבה ולגרשון על קיום המפגש. חזקו ואימצו כל המטפלים והמשיכו לסייע זה לזה ולאחרים שנזקקים. רותי

ענתי44

New member
תודה רותי../images/Emo24.gif

זהבה ואני נהיה בכוח גרשון. ונעשה מה שנוכל לשנות את המצב

zs1957

New member
ענתי יקירתי- יש לך המון כוח

צר לי לשמוע שאת לא במצב רוח טוב. אך יש ימים כאלה ומותר לנו לחוש כך, זה בסדר.כדי שלא תפלי מהרגליים הייתי מציעה לך להכניס עזרה לאמא . זה יקל עלייך מאד ויעניק לך אוויר לנשימה. את חזקה ויש בך עוצמה פנימית רבה. אני מקווה שתחזרי לעצמך במהרה כי לפנינו עבודה רבה. גם עם ההורים וגם בפורום למען החולים. כשאמא שלך נמצאת במעון יום סעי לים ותלכי בטיילת זה יעניק לך המון כוח ויסלק את האנרגיות השליליות.אני עושה את זה ומקבלת המון כוח להתמודד שיהיה ערב טוב ורגשות שמחות. תזכרי שצחוק זה בריאות. תקראי בדיחות ותצחקי. זה יעשה לך טוב. זהבה שחם/עמותת אלצהיימר.

zs1957

New member
הקפצה -דאגה - נפש בריאה

היום צלצלתי לשאול לשלומה של אימי, המטפלת אמרה שיש לה כאבי גב חזקים והיא חשה ברע.עזבתי הכל וטסתי לביתה של אימי מצויידת במשפחה להרפיית כאב גב.נכנסתי לחדרה וראיתי אותה מעורפלת,גונחת מכאב, נגעתי במצחה והוא היה לוהט, הבנתי שיש לה חום והכאב הוא של שפעת ולא ראומתי. חששתי אולי יש לה דלקת ריאות מיד צלצלתי לאחותי ואמרתי שתזמין רופא לביקור בית. רופא לא היה.אחותי תאמה תור מחר לרופא. הביאה לי אקמול נוזלי. נתנו לאמא אקמול כמו לתינוק, אחרי שעה הוטב לה מעט. השקנו אותה בתה עם לימון לבל תתיבש. אני עדיין דואגת כיצד תעבור את הלילה?שהחום לא יעלה. היא כמו תינוק, אינה מדברת. ראיתי שקשה לה לבלוע יתכן ויש דלקת בגרון, קשה לה לנשום בגלל הנזלת. ראיתי אותה שוכבת כמות מת במיטה, לרגע קפאתי על מקומי ואז לאחר 3 דקות הבנתי שעלי לפעול מהר כדי שלא נגיע לחדר מיון. התחושה זו של חוסר אונים של חוסר תקשורת, של סבל והחולה לא מסוגל להתבטא משתקת אותי. והנה ענתי גם לנו יש ימים קשים. מזל שאחותי ובעלי היו לצידי וכולם עזרו לאמא להרגיש טוב. כאשר עזבתי היא לא היתה רדומה עיניה היו פקוחות לווחה והבנתי שהוטב לה קצת מהתרופה. שיהיה לכולנו ערב טוב והרבה בריאות. זהבה שחם/עמותת אלצהיימר

למעלה