מניפולטיביות נשית לשמה!

די כבר, גם כן סוציולוג

גיליתי פעם אצל אחד האקסים שלי טבלה עם רישומים של מי התקשר למי וכמה. ומאזן בסוף, כדי שלא יעבור אותי. בחיאת, לא המצאתי את זה, הכל סיפור אמיתי. ותראו מה זה, לא האשמתי את כל הגברים, רק את האקס הספציפי...

לא היה שום דבר סוציולוגי!

זה נאמר בציניות. מאוד מעניין אותי, בלי ציניות, לקרוא על העדפותיך בזוגיות, אבל המשפט "אתן נהנות מהמשחקים הילדותיים האלה וזה משגע אותנו הגברים" היה וואחד מיותר, לא חסרים מפגרים משני הצדדים, ראה ערך האקס שלי, שהוא אפילו לא היה מפגר לצורך העניין, סתם מלא רגשי נחיתות (כנראה) בלי שום סיבה נראית לעין.

רוקירו

New member
צודק ב-100%.

אני תוהה רק, האם זה רק בנות עושות את זה - משחקות את עצמן קשות להשגה??? (סליחה על הבורות, פשוט בדיוק סיימי קשר של 3 שנים, לכן אני ממש, אבל ממש לא זוכרת איך זה...)

T r i l i a n

New member
אוי וואי... הוא רשם גם מי סיים את

השיחה? לפי ספרי "עשי ואל תעשי" צריך לא רק להמנע מלהתקשר, צריך גם להקפיד לסיים ראשונה את השיחה. שלא יחשוב שיש לך זמן בשבילו, חס וחלילה

מניפולטיביות נשית לשמה!

תראו, אתמול הייתי בהצגה עם חברה שלי, והחברה הכי טובה שלה. החברה הכי טובה פגשה מישהו במועדון, מצא חן בעיניה, נפגשו למחרת (שבת) - התנשקו. היא דיברה איתו פעם אחת מאז, עד לשיחה של אתמול. למה? כדי לשחק אותה קשה להשגה. כעת שימו לב לתחמנות הנשית: היא תתקשר אליו רק בסיום ההצגה. לא תגיד לו שהיא מתגעגעת (היא משוגעת עליו בטירוף) כיון שזה קשר של 4 ימים. רבאק! למה לא להגיד את האמת!? - היא טוענת שהאמת המיידית מבריחה גברים! טעות!?

Vdrums

New member
לדעתי אחרי 4 ימים אפשר להגיד

שמתגעגעים, וזה לא מבריח, להפך, זה מראה שהבחורה נהנתה ורוצה להיפגש עוד ולהמשיך את הקשר הזה. מה רע? גברים שמחפשים סטוצים וכאלה סביר להניח שיברחו כי הם יחשבו שהם נפלו על אחת שתתן להם עוד שנה... בקיצור, לומר את האמת!

ממש אבל ממש לא!

אני אשה וזה היה מבריח אותי. כאילו, געגוע זה למשהו שאנחנו רגילים. תוך 4 ימים????
ובכלל, החברה המדוברת צודקת. לא מפגינים רגשות בצורה עזה בתחילת הקשר. צריך לשמור טעם לעוד...

guyto

New member
../images/Emo45.gif צודקת במאה אחוז

אם אחרי ארבע ימים מראים "התמכרות" לבן אדם, והוא הרי לא באמת מכיר אותה, אז הדלקות מהירה זה סכנת התנגשות מה שבא בקלות יועף בקלות כנות זה לשלב ההזדקנות (או אחרי שהייחסים מתבססים קצת...)

night mistress

New member
שונאת משחקים..

אצלי אין את הקטע הזה,אם הוא מוצא חן בעניי אני לא ממתינה יום שלם ובטח שלא יומיים כדי להודיע לו שהלב שלי משתולל בגללו,אני עושה את זה בסיום הערב או למחרת בבוקר.. ואם זה לא הדדי,אז שיגיד,כי אני לא מבינה רמזים. אני אוהבת דוגרי.

leper

New member
אל תגידי

שאם הוא מראה התלהבות את לא מוצאת את זה פחות מושך... אולי לך יש היכולת לסנן, כי בסופו של דבר מע' יחסים זה לא ה דבר שמעניין בך אם פגשתי אותך בפעם הראשונה והתלהבתי, אלא אם באמת הייתה זרימה מילולית בינינו. את נמשכת לגוף או לנפש? שיהיה יותר יפה מקוף או יותר חכם מתמנון?

נכון, תלוי

מה שתלוי, מתייבש... בכל אופן, אני מדברת על בן זוג. כמו שאני לא אהיה מסוגלת באמת להיות עם מישהו טיפש, אני גם לא אהיה מסוגלת להיות עם מישהו שדוחה אותי חיצונית.

leper

New member
הוא גם נופל (התלוי)

מדובר על פגישות ראשונות,מעטות הפעמים שיצאתי לדייט ואמרתי "הוא אני מחפש משהו לחיים". נראה לי לא אפשרי ושיש המון רושם מוטעה בפגישות הללו. אולי באמת יותר כדאי זה לשוחח מבלי לראות ת'בן\ת אדם ואחרי שהאופי שלו בא לביטוי, להפגש.

סליחה,

אבל כמה שאני אולי אשמע שטחית או לא יודעת מה, אני לא יכולה להימנע מזה. אתה יודע כמה פעמים יצא שהכירו לי חברים של חברים וכל ההכרות הייתה בטלפון או בנט ברגע שראיתי אותם [והיו כמה שהיו דווקא מציאה] והם דחו אותי חיצונית, כלום לא שינה את זה. גם אם הם היו, לפי דיבור, אנשי חלומותיי. אני לא יכולה להתנשק ובטח ובטח שלא לשכב עם מישהו שדוחה אותי רק בגלל שהוא בחור מקסים ואידיאלי.

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

[ומעבר לאי ההבנה, אם אני כבר נראית נפלא, רוצה לשכב...?
]

leper

New member
סתם היה בא לי להחמיא לך

וזה התקשר לי לפלירטוטים. 2.בשמחה.

מה זה "אל תגידי"

תגיד לכל אחד מה להגיד? דווקא אני מעדיפה את אלה שישר מראים התלהבות (בהנחה שהם נראים לי), אני אדם עסוק ועצבני, בדרך כלל אין לי פנאי נפשי לשלב החיזורים, בשניה שזה מתארך - אני עוברת הלאה.

למעלה