מניקה בלילה רק מצד אחד

מניקה בלילה רק מצד אחד

שלום אסתר, אני שואבת בבוקר את המנה לה ניב זקוק בערב בהעדרי.בעבר,עד גיל 5 חודשים ישן 10-12 שעות בלילה כך שהיה לי המון חלב לבוקר. אך זה השתנה והוא קם המון לינוק בלילה ובבוקר כמעט לא נשאר כלום לבקבוק. פיתחתי שיטה של להניק רק מאותו ציצי לאורך כל הלילה,ובבוקר השני מ-פ-ו-צ-ץ בחלב בשפע.לילה אחרי אני מחליפה להם תפקידים-השני מניק והראשון נח. האם אני עושה נזק בגרימת גודש מכוון כזה? האם זה מוריד את הכמויות?(אני יודעת שלא טוב שהחלב יושב הרבה זמן בשד.) אם כן...יש שיטה אחרת לצבור? ולמה הוא קם?הרי אם ישן עד היום סימן שמע´ העצבים שלו כבר בשלה לשנת לילה,לא? שאלה אחרונה,באיזה גיל מוסיפים עוף למרק ירקות?

niv at night

First of all, that system may eventually decrease your milk supply. godesh will reduce milk supply,so rather thatn not feeding on that breast, try to switch on and off to stimulate both breasts. Babies wake up at night for so many reasons: teeth, cold, fear of being alone, too many toys and things in their bed, etc. This stage will pass with time. YOu got lots of sleep until now, that was unusual. You can start chicken at about 7 months. Soup without chicken is diet food..........vegetable soup is zero calories!! Not a good substitution for your milk so he may be waking up to get lost calories!!​

למעלה