מניקה ועולה במשקל !

מניקה ועולה במשקל !

עברו חודשיים מאז ילדתי ואני מניקה כל 3 שעות בערך.בזמן ההריון לא עליתי הרבה ולכן לאחר הלידה ובעזרת ההנקה דיי חזרתי לעצמי ,אממה - מהרגע שקפצתי משמחה לנוכח העובדה הנ"ל אני לא מפסיקה לטחון ובכלל הרי "זה בשביל החלב / התינוקת" מה עושים ?

אורלי14

New member
זה לא קל בכלל, אבל אפשרי.

קודם כל, העובדה שאת מודעת לזה שאת אוכלת בלי הפסק - היא פתיח טוב לטיפול. שנית, דעי לך שבהנקה צריך לאכול יותר. השאלה היא מה, ולכן כדאי לך מאד ללכת לדיאטנית של קופ"ח שתתאים לך תזונה שמתאימה לך ולצרכים שלך ושל היונק/ת. מלבד זאת, תנסי לשים לב, אולי את בעצם מרגישה צמא ומפרשת את התחושה כרעב? צריך לשתות הרבה מאד כשמניקים, הרבה מאד, מאד! מזל טוב לך, והרבה הצלחה בהחזקת עצמך ותמשיכי לדווח ולהיות פה.

תודה רבה -

ההענות לעזור ולייעץ חיממה את ליבי ! שנה טובה פוריה ובריאה לכולן !

אפשרי לרדת בזמן הנקה

האפרוח שלי בן 7 חודשים- יונק מלא וירדתי כבר 17 קילו בעזרת הדיאטה של שומרי משקל. אז תחפשי לך קבוצה שתוכלי להתמיד בה, דיאטנית או כל דבר אחר ותמשיכי משם. חוצמזה כדי לנצל את מזג האוויר הנפלא שיש עכשיו ולצאת להליכות עם העגלה. בהצלחה.

חן123

New member
אוי, כמה מוכר

זה עניין של החלטה. דיאטה בהנקה היא די נדיבה מבחינה קלורית, פשוט מנסים להוריד שטויות ולשמור על אכילה בארוחות

אורלי14

New member
זה לא רק עניין של החלטה, לצערי

יש נשים שבהנקה לא יורדות, אלא עולות, ויש הרבה כאלו. אלו שיש להן מבנה גוף וגנטיקה טובה יורדות בהיריון יופי, והתינוקות שמנים לעלא. נשים כמוני - התינוקות רזים מאד, והאמא שמנה מאד. קשה מאד לשמור על הפה בזמן הנקה ולכן כדאי ללכת לדיאטנית או לקבוצת תמיכה.

חן123

New member
השאלה ממה העליה?

האם זו עליה כי קשה לשמור זה דבר אחד ואם זו עליה ללא קשר למה אוכלים זה דבר אחר לגמרי

למעלה