מניקור ג'ל - מישהי ניסתה?

1Unicorn1

New member
מניקור ג'ל - מישהי ניסתה?

היי בנות, יש לי ציפורניים שבאופן קבוע נשברות/נסדקות/מתפצלות וכלום לא עוזר להן
חשבתי לנסות את בניית הציפורניים מהחומר החדש הזה עם הג'ל. מישהי ניסתה ויכולה לחוות דעתה?

אביeג7

New member
אני לא ממליצה

כלומר,אלא אם כן,אין לך בעיה להשתעבד לעניין. זה לא עולה זול <נראה לי שבזדמנו שילמתי על זה 120.. אולי יותר> ואחרי שבועיים גג,צריך לחדש את זה,כי זה כבר מתחיל להתקלף ולהראות ממש לא טוב <ואני לא היחידה שזה הזמן בערך שזה החזיק מעמד> זה נראה יפה וטבעי זה כן.. השאלה אם יש לך תקציב,זמן וכוח לעניין הזה.

1Unicorn1

New member
וזה לא הורס את הציפורן הטבעית?

כי אם לא אז אולי אנסה פעם פעמיים לתת לציפורן שלי לגדול כמו שצריך ואז אפסיק עם הג'ל ...

אביeג7

New member
חלק מתהליך זה שיוף

פני הציפורן.. אז להגיד שזה לגמרי לא הורס את הציפורן,אני לא חושבת שאפשר להגיד.

רק אם יש לך חשק לתיקונים/שיפוצים

כל שבועיים לערך. זה מאוד יפה ומרשים בהתחלה ובאמת נראה טבעי. אחרי שבועיים הג'ל "מתרומם" בקצות הציפורן ונכנס מתחתיו לכלוך. אחרי שמורידים את הג'ל, הציפורן מאוד מאוד עדינה - כמו שכתבו לפני - משייפים אותה. אצלי עברו חודשיים עד שהציפורניים "התאוששו". אגב, בדקת ויטמינים/מינרלים וכו' ? וקחי בחשבון, שישנן בנות (כמוני למשל
) שזה כנראה "ירושה" מהמשפוחה...

1Unicorn1

New member
לא בדקתי האמת

אבל אני אוכלת טוב אז קשה לי להאמין שזה הסיפור ...
חרא גנטיקה ....

מה ניסית כבר? שלי די חזקות אבל תמיד מתפצלות

והמחזק של סאלי הנסן (למתפצלות) בשימוש קבוע לפי ההוראות מאוד עזר לי.

1Unicorn1

New member
ניסיתי את נייל טק ואנביי של אופי

ושניהם לא ממש עזרו ...טיפה האנביי אבל זהו.

Marble Arch

New member
אני ניסיתי..

זאת בעצם בניה לכל דבר פשוט בלי טיפסים... זה לא ניראה תמיד טבעי כי הציפורן מאוד עבה, וכמו שאמרו זה גדל וניראה רע וצריך לעשות תיקונים (כמו כל בניה), זה שאומרים שצריך לעשות מילוי כל שלושה שבועות זה רק בתנאי שאת רוצה להסתובב עם חתיכת פס בין הציפורן הטבעית לבין הבנייה במשך הזמן הזה... לא ממליצה..

למעלה